Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ljubica?

Zakaj ljubica?

Prestiž ljubice ni v tem, da se z njo hvališ.. dasiravno večina moških prav to stori.
Prestiž je lahko tudi v potrdilu samemu sebi.

Hkrati je tu veliko PARADOKSOV. Saj, če si uspešen, starejši moški.. potem si sposoben tudi skomunicirati svoja poželenja s partnerico.
Zato bi dobre ljubimce iskal med ljudmi iz odprtih zakonov ali vsaj swingerji.. ker ti lahko odprto to naredijo in resnično potem sebe v to vložijo. Filmski primer tragično preminulega Antona Yelchina: 5 to 7http://www.imdb.com/title/tt2486678/?ref_=nm_flmg_act_19

Ljubimec s skrivno ljubico.. je že v osnovi začel z lažjo. Skriva se pred ženo, družbo.. in čeprav to pomeni kar nekaj adrenalina, kot seveda tudi omenjenega Coolidgea.. nekako v večini ne omogoča odkritosti.
Zrajcanost v smislu kršitve tabujev, človeških pravil.. ja, vse razumljivo. Fukat kot žival.. ne kot urejen človek. Še vedno razumljivo.

Vendar je vprašanje tipa človeka. Si ekstrovert ali introvert. Ekstrovert bo lažje počel vse te stvari, s čim več Coolidgea.. introvert se bo bolj intimno povezal.. in ga bo povezava z ljubico “motila”. Ni čisto svoboden, se mora skrivati. Nima časa itd. Hkrati ustvari pekel doma, ker s prikrito ljubico spodkoplje odnos doma.

Lahkoten ekstrovert, ki mu je do športnega seksa.. je torej tisti najpogostejši profil.

A je tud spet zanka, draga Zlatolaska, če je seks res tako dober, z ljubicami iz vseh razlogov, ki jih naštevaš, potem se s takšnim seksom ne more hvaliti v javnosti – vključujoč tale forum. Ker potem gre za egocentrizem, hvalisanje, potreba po prestižu.

Zato od pravega ljubimca ljubic, tule ne bo glasu. Itak ima roke polne dela z ljubicami..

De omnibus disputandum..

Aja, za monogamijo pa tako ali tako nisem.. poglej moje objave. Španski pregovor zato iz mojega zornega kota ne pomeni hvalisanje monogamije temveč iskreno, odkrito posvečanje eni osebi.
Na orgiji bi itak zmrznil 🙂

De omnibus disputandum..

Torej ostane še kombinacija – starejša ženska in mlajši moški, ker ona zna on pa zmore…

Vse to so lastnosti neodraslih oseb, večnih “otrok” ujetih v telesih odraslih, ki rabijo potrditve, rabijo zavidanje drugih… nesposobni pristnega čustvenega odnosa zato zgolj, bolj ali manj, kratkotrajne seks veze in poznanstva. Kakor komu paše.

Za naredit otroka je res dovolj zgolj “telesna dejavnost”, za njegov normalen razvoj pa starša rabita še nekaj več, me pa čudi, da toliko stara ženska kot se predstavlja Lepoloaska, tega še vedno ne razume.

Resen partner, je partner za seks, ki ti je lahko oče po letih!? heh 🙂
Ti tvoji moški, s katerimi si pristala, imajo podoben problem kot ti – pomanjkanje čustvene globine, kar pomeni, da brez vnosa čustvene vsebine v odnos pri vajinih tedenskih ali celo mesečnih srečanjih, bi ta tvoj moški na enak način lahko potešil svoje spolne potrebe s prostitutko, za razliko, da si ti pač (bila) zastonj.

Ti si po psihološki strukturi bolj moški, ker za večino žensk, kakor tudi veliko moških, je glavna sestavina erotike in strasti ravno čustvena povezanost s partnerjem, zato večina ljubic dejansko trpi v takšni (neprostovoljni) zvezi, ko se zaplete z moškim, ki ji čustveno ne pripada v celoti, da ga mora deliti še z drugo žensko.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

1. zato ker doma ni bilo brez izsiljevanja, teženja, pogojevanja…
2. pojavila se je priložnost pokavsat hotno žensko, ki pač ne teži in je kompatibilna tudi drugače.
3. včasih pri njej, po želji zunaj, ker nekatere to rajca, hoteli, dnevni počitki
4. ko se je lahko organiziralo, upoštevaje delo, življenje, obveze, alibije
5. z dobro vnaprej pripravljenimi scenariji, sicer se pa zasebno vedno podreja zabavi, sicer preraste v nekaj več, kar pa ni ravno dobro..

No vsaj dva smo našli, ki seksata 🙂
Kot ponavadi je večina samo teoretikov. Ziher bi bli tudi svetovni prvaki v smučanju, samo priložnosti vam niso dali. Krivica! :)))))

Ostali zdravijo svoje travme s psihološkimi priročniki in mislijo, da so ženske po naravi monogamne, seksajo zato, da naredijo otroka in so pod prisilo z ljubimci. Hahaha… joj kakšna neumnost. :))))) Ni čudno, da nikakor ne morete nobene dobit, če vam ni jasna tako osnovna stvar: fuk je za užitek :)))

No, no, saj pravim, ti ne razumeš žensk, tudi prijateljic nimaš in se družiš le z moškimi, ker si bolj ‘naša’ (zelo preprost moški po psihološkem ustroju, ki je zadovoljen s pirom in seksom), le da nimaš penisa in se ti ni treba briti po obrazu. 🙂

Menda naj bi bili ljudje selektivno monogamni, torej ko najdeš ustreznega partnerja, se ustališ. Namreč na poligamijo ne moremo gledati samo iz biološkega vidika po tvoji simplicistični verziji dojemanja sveta, kjer je seks center vseh človeških potreb, saj ljudje načeloma nismo samo živali, ki se sparijo in je igra za njih končana, večina nas ima tudi višje potrebe (odvisno od tvoje evolucijske stopnje :D, ti si še pri primatih, ki se parijo v pragozdu 🙂 ). Če ima npr. moški par žensk in z obema otroke, je jasno, da nobeni ženski to ne bo všeč: ker se ‘razdaje’ časovno, čustveno in finančno – vse se razdeli na pol.

Pozabil si dodat, da ta tvoja selektivna monogamnost traja največ dve leti. Torej, kolikor biološko potrebuje ženska, da bo skoraj zagotovo oplojena. Kako priročno je izpuščat “nepomembna” dejstva, ane?

Še manj ti je jasno, da fuk dandanes promarno nima veze z otroci, ker skoraj vse ženske uporabljajo kontracepcijo. Niti 1% spolnih odnosov ni namenjen oplojevanju. Ker imaš travme zaradi svoje nepomembnosti in genetsko defektne sperme, ti je življenjski cilj nekoga napumpat. Zato je jasno, da ti je tudi koncept partnerke popolnoma neznan. Kaj šele ljubice. Zate je višek moškosti oplojevanje, ampak veš – to zmorejo tudi podgane, prašiči in vsaka opica.

Glej, ne vem, saj to ni pomembno (zame/druge). Vsak, kakor si postelje, tako bo ležal. Kaj tebi ali neki x osebi odgovarja, je tvoja/njegova stvar. Ampak ti delaš zaključke iz osebne perspektive, ker iz drugih nisi zmožna zaradi manjka čustvene empatije, da so potem zate vse druge ženske podobne tebi. Tvoja perspektiva opazovanja je izrazito moška, tako kot je veliko moških fiksiranih na seks.

To je meni ‘kar nekaj’, da bi bil z eno žensko dobil zgolj zaradi tega, da bi se 1x tedensko videl in jo poseksal, pa sem moški. Zate, ki si zelo preprosta, pa je očitno dovolj, tako kot veliko moških, ki hodijo k prostitutkam, da se spraznijo, in to je to. Če je to zate ‘fenomenalen seks’, ampak ti očitno sploh ne zmoreš zapustiti svojega zornega kota prepričanj, da smo si ljudje, kolikor smo si podobni, lahko hkrati tudi zelo različni (osebnostnih variacij je neskončno). Na nek način je pravzaprav brezveze, da ti to sploh razlagam, ker nečesa, česar ne doživiš/doživljaš, ne moreš razumeti, tvoji stopnji primerno pač. 😀

Matjazko, se strinjam s tabo.
V 15 -letih od kar sem z možem, se ni nikoli nič ponavljalo. Vsakič je drugače, posebno..
Z časom se spreminja partner, jaz, razpoloženje, fantazije itd..
Ko gledam sedaj nazaj mi je lepše sedaj seksat, ko pa ko sem imela 20.

Med prostitutko in ljubico je bistvena razlika. Ena ljubi seks, druga pa denar. 🙂 Matjažko, ti ne zmoreš imet ljubice. Zakaj se sploh javljaš na vprašanje “zakaj in kako ste jo imeli”? To so neodvisne ženske, ki imajo rade življenje. Ti bi ob taki umrl od strahu, saj ne bo nikoli bolno navezana nate.

Rožica 21, če ni tvoj ravno shizofrenik, potem debelo lažeš. Po 20 letih je vsak dan drugačen samo datum na koledarju. Ima tudi to svoje čare, ampak božanski orgazmi vsakič pač ne spadajo tu zraven.

Precej na pamet ti, a? 🙂 Kaj jaz zmoren in kaj ne, pa ne boš nikoli vedela, ker te ne bo doletela ta čast, da bi imela boga v postelji. 😀 Ljudje, ki smo si osebnostno neprivlačni, različni, jasno, da bi tudi posteljne radosti bila več ali manj podobne temu – porazne. Tako da se popravljam, bog sem moji. haha 😀 Pri tebi tudi kozmetični popravek, kak selotejp čez ustnice ne bi bistveno pomagal, da bi Titan vstal, ker si bolj ploska, kakor si pisala, jaz pa imam bolj razbohoten baročni okus. 🙂

Lepolaska dober večer!
Ne poznaš me, sem ena redkih ki ne laže, če verjameš ali ne.
Ne verjameš da se človek v 15-tih letih spreminja? Rastemo, padamo, pridobivamo izkušnje, bolezni, premagujemo padce, se spet vzpenjamo..
Včasih sem razmišljala tako, sedaj drugače, saj te življenje utrdi, preoblikuje..
Pri vseh je tako, tudi pri možu. Orgazmi so vsakič drugačni, včasih bolj intenzivni, včasih manj, pa saj to sploh ni važno. Najlepše je takrat ko smo povezana v globoki ljubezni. Ni je stvari ki jo ne bi naredila da ga zadovoljim , in obratno.
Srečno!

“Tako da se popravljam, bog sem moji…” pozabil si dodat MAMI.

Vsem ostalim si nagravžen slinast tip. 🙂 In ničesar ženske ne odbije bolj kot slinast tip, ki potrebuje nadomestno mati.

Rožica, imam znanca, ki ima babo, podobno tebi 🙂 ne preveč brihtna bajsa, ki na vse pretege hvali svoje razmerje vsakemu, ki jo hoče poslušat. Njen dragi, s katerim sta blazno zaljubljena, se pa goni okrog z vsako, ki ga hoče :)))) in teži ostalim ženskam po fbju :)))) če ga bo katera zašpecala, bo pa itak ženska kriva, ker je njenega nedolžnega dragega zapeljala. :))))

Sem ženska in ne vem kje si videla da se hvalim. Napisala sem tako kot čutim.
Ps: Nimava Fb-ja 😉
Sedaj pa grem, lep pozdrav vsem!

Lepolaska je primitiven moški, ujet v ploskem ženskem telesu. 😀 Težko boš mu/ji kaj razložila, klanfa, kot je. Jaz se trudim, ker ne obupam hitro nad ljudmi, ampak dolgoročno nima smisla. Jaz ti verjamem. 🙂

Enostavno se je nabralo preveč vsega, ljubimka se je praktično ponudila sama 🙂
Seks pri njej
po potrebi, vendar brez pogojevanja, brez vplivanja na privat life
dobra organizacija in razne dejavnosti za kamuflažo

Spanker a se midva poznava :))))) hahahaha
Prava mačka se itak ponudi sama. Nič ni bolj sladkega kot da ti ga zarine rahlo seksualno naveličan moški, ki se mu rahlo utrga ob novi voljni ženski. Ni boljšega seksa od tega. Zato pa je tako fino imet loverja.

boš morala kaj več napisat, ce se poznava ves kam 🙂

Moj moški je najboljši ljubimec. nisva poročena, nikogar ne varava. Ravno sinoči sva se prvič ljubila malo pred polnočjo, zaspala, okrog ene se zbudim, ga malo pobožam in sledi še drugi “napad”. Pa spet zaspiva, pa se zbudim, ga božam, poljubljam, ljubčkam… Zjutraj mi skuha kavico in greva vsak v svojo službo, si piševa sms -je.Ob poldne se dobiva na kavici, se malo poljubčkava, poklepetava, se objameva in spet vsak na svoj konec, do konca službe. Ne potrebujem ljubimca, ne potrebuje ljubice, ker on ve, kaj počne in jaz sem nora nanj.

V javni upravi in podobnih parazitskih službah, ki so raj za luzerje, ki raje pišejo smse, kot da bi delali, pa res ne rabite še ljubimcev. Na suho vsakodnevno nategnete privat sektor, tako da dvomim, da zmorete še koga dodatno je.bat.

Od kje tebi cajt za *uk, ob vsakodnevnem nabijanju tu gor :)) Saj stalno dežuraš po netu pa gofljo vrtiš.

Sem ti mislila odgovorit, pa ti je že zaružnukosu 🙂 Tebi očitno zmanjkuje časa za sms je svojemu dragemu, ker f…. vsevprek in na ženskomoškem čveku čvekariš.

Moj nima časa, ker trenutno dela, pa tudi če ne bi, nama dovolj časa ostane, ker znam slepo tipkat.

Učenje je ključ do uspeha! :))) ali drugače, če se ti črke po tipkovnici skrivajo, ne seksaš. 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close