Zakaj ljudje gledajo t.i. influencerje?
Ampak me res zanima.
Zakaj gledate influencerje, oziroma vseeno, kako se jim rece?
Ali ljudje res nimajo lastnih idej, namesto da gledajo lenuhe, ki pred kamero delajo neumnosti?
In potem se najdejo se taki, ki svojo celo druzino izpostavljajo na vpogled, kot da bi krave na sejmu prodajali?
Ali ljudje res nimajo lastnega zivljenja, da bulijo v idiote ,sicer dovolj brihtne, da zasluzijo na racun drugih ?(idiotov)
Prosil bi vas za pojasnilo, da bom malo bolj razgledan.Ampak ne po “influesnerjih” :):)
Jaz jih rada pogleda zato, ker so živ dokaz kaj mora človek “delati”, če je nesposoben.
Žal mora razkazovati sebe/ svoje telo, svoje otroke …
Dejstvo pa je, da je njihov čas omejen, tako kot vse na tem svetu.
Kaj bo z njimi, ko ne bodo več zanimivi?
“Znan” slovenski par, ki zelo rad pametuje, se afna in svoje otroke izpostavlja širnem svetu, mi je pa zanimiv z vidika, kako sta sama vase prepričana, v resnici sta pa mnogim “težko prebavljiva”.
so ŽAL omogočile, da nekdo, ki tehnologije “pametno” uporablja, postane “vplivnež”.
Ne morem razumeti, kako lahko nekdo, ki je v pol ure osvojil znanje snemanja in montaže videa in ta isti, ki ni še nikoli in nikoli tudi ne bo napisal eno ušivo poglavje neke svoj knjige, postal POMEMBEN.
Pomemben naj bi bil recimo nekdo, ki je nekaj dosegel, pa naj gre za znanost, umetnost, šport.
Ne bi pa smel biti pomemben tak, kot sem ga opisal.
Tak Je NEPOMEMBEN, so mu pa bedaki, ki klikajo njegove umotvore, podelili mandat, da jim soli pamet, čeprav je tak človek pogosto celo bolj neumen od tistih, ki ga žal popolnoma nekritično gledajo, ki mu sledijo.
Sledijo, kot da bi bil nek novi mesija…