Zakaj mate ženske…
Tok hudo potrebo po razmnoževanju? Recimo ena moja soseda, še pred 2 leti ni imela niti en dan delovne dobe, zdej pa se že kr z vozičkom sprehaja, pa teži s tistim dojenclnem, da jo ma že celo naselje poln kurac.
Sej ne da ji ne privoščim, samo, zdi se mi neumno, delat potomce, če nimaš niti financ za to, da otroku zagotoviš kolikor toliko varno prihodnost. Skrajno neodgovorno početje razvajenih očetovih hčerkic.
Nič zato, če nima službe, samo, da nima s tabo otroka, ker to bi bilo pa res totalno neodgovorno…. 😛
če bi vsi razmišljali kot NS, 80% slovencev ne bi imel mulcev, ker s plačo manj kot jurja v nobenem primeru ne moreš otroku zagotovit nekaj, čemur se reče varna prihodnost
Tako kot je reklo babše zgoraj: če bi kaj razmišljali, ne bi bilo toliko otrok. Rojevajo se v glavnem, ker se nič ne razmišlja. Ja, saj bo že … Potem je pa mularija, ki je nihče noče, družben problem.
Se vidi, da je razavajenček in še en dokaz več, da to otroku dejansko nič koristnega ne prinese, družbi pa tudi ne.
Zakaj imaš ti tako hudo potrebo po analiziranju smiselnega univerzuma drugih oseb? S sabo se ukvarjaj in pusti druge, da živijo svoje življenje, kakor si ga zastavijo. Mater ej….
Mater ej…kok si se razjezil zdej, uff 😉
Kje je pa dobila otroka, ga je kupila v trgovini?
Ali pa ji ga je nek tip naredil? Samo to verjetno ne, ker tipi pa res niso tako neodgovorni, da bi štepali otroke.
@ NS & EF … dajta svojim staršem možnost, da naredijo “storno” vaju ☺
škoda, da vajini starši niso predvideli takšne krize kot je … in bi imeli več od življenja namesto vaju
Zmanjkalo ji je kontracepcijskih tablet, pa je kljub temu šla seksat. Neodgovorna razvajena očetova hčerkica.
Zmanjkalo ji je kontracepcijskih tablet, pa je kljub temu šla seksat. Neodgovorna razvajena očetova hčerkica.[/quote]
S kom je šla seksat? Z žensko ali kako?
Saj moški verjetno niso tako neodgovorni, da seksajo brez zaščite, a ne da ne?
Moški se vedno zaščitijo, kadar ne želijo naredit otroka.
Zmanjkalo ji je kontracepcijskih tablet, pa je kljub temu šla seksat. Neodgovorna razvajena očetova hčerkica.[/quote]
Kaj pa če je to samo izgovor? Kaj, če je hotela le tipa ulovit, privezat nase? 😉
Kakšni bolniki ste tle gor, res …
Poznam dva primera, ko je desc ugotovi, da ta pa ni čisto prava zanj, se že hotel poslovit pa mu je prišla z novico, da je noseča.
Ne moreš verjet, da enkrat tabletke niso “prijele” v drugem primeru pa se je punca kao zakalkulirala pri menstrualnem ciklusu…
Za drugo nisem dobil direktne informacije o namenih, za prvo pa. Pri prvi so še danes skupaj in desc skoz jamra ona pa rohni. Pri drugi pa gre za srečno družino…
People change, things go wrong, life sucks and I am still an optimist. Am I stupid or what?!?!?
Samo res, ko ene bereš, imaš občutek, da so totalno bebasti.
Kako lahko nek odrasel moški ne ve, da če seksa brez zaščite, lahko postane očka?
Pa to že muloti v OŠ vedo. Monovci pa eni očitno tega ne vedo?
Opraviči se.
Opraviči se.[/quote]
Naj se tebi ata opraviči, ker te je takega naredu….
In potem sem jst tisti, ki žali in se ne obnaša letom primerno…
Tipu, ki ne ve, da sta za narediti otroka potrebna dva. Torej moški in ženska, je res težko kaj lepega reči. Pameten sigurno ni, torej je… Razgledan tudi ne, torej je…, bister tudi ne, torej je…
Naj se ti ata opraviči, ne hodit sem jamrat, nismo ti mi krivi, da si ti takšen…in mama tut, ker mu je nastavila.
Ej, Nesamozavestni, zakaj se kar naprej obremenjuješ z ženskami?
Na tisoče tem odpreš, na tisoče postov natipkaš na temo žensk. Sprijazni se že, da ženskam nisi zanimiv.
Seksaj z moškim, ne bo zanosil. Tako, da ni panike. Drugače pa kondom, tega še nisi vzel?
Opraviči se.[/quote]
sam res je AB politično povsem nekorektna ☺
reče se: joj kako ste luštkani, sami taki s posebnimi potrebami ☺☺
Potrebo imajo zato, da lahko ta svet tlačijo tudi takšni cepci kot si ti.
Pa lahko to tudi dokažeš ? Ne spomnim se kdaj sem nazadnje odprl kakšno tako temo. Mogoče prejšnje leto.
Also. Nehi mamici joške stiskat, po mleko greš lahko tud v trgovino, ki ga kupiš s svojim denarjem.
Ja ja, odrastt bo treba, sami razvajeni sinčki in hčerkice, z minusom na računu.
Forum je zaprt za komentiranje.