Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mate ženske…

Zakaj mate ženske…

Pubec, uporabljaj kondome. Saj veš kaj je to, a ne?
Pa ne boš imel težav z nosečnicami.
Ata ne da keša, da bi si ti kondom kupil ali pa bejbe tebe nočejo?

Babe naj nehajo kavsat, pa bo manj problemov na svetu. A to se pa ne da?

desci nimamo težav s kavsanjem babnic … pi.č.keži boste pa pač potrpeli do smrti, če vas babnice motijo za življenja.
Lahko pa si sam pomagaš …

Avtor, ko boš izgubil nedolžnost z žensko, uporabi kondom. Veš tudi, ko prvič seksaš z žensko jo lahko oplodiš. Zato gumico gor in boš brez skrbi.

Otročiček.

Pa kolk si star, da bi še vedno morali drugi reševati tvoje težave?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj Marko, odrasti že enkrat.

Trollaš na forumu, ko majhen otrok.

Naj baba nastavi rit 🙂 Pa ne bo zanosila, a niso ženske kao tiste ki se majo za tako pametne pa intuicija, pa pogled vnaprej pa te fore, kako je lahko naredla otroka z bednikom ki spizdi, kje je ta slavna intuicija pa sedmi čut al kerikoli pač.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sicer je tale soseda že pred dvemi leti razlagala o otrocih, tko da si ga je že zdavni želela met.

V košarico ga je dala, pa vpisala cifro iz paypala. Željo je pač treba uresničt. Na koncu so njene želje, potrebe, tiste, ki štejejo. Koga briga kaj bo z otrokom čez 10-20 let (če bo sploh še živ do takrt). Bo že, “bomo že nekak”…

Matkič, za rit nastvati pa res ne rabiš babe. To ti bo pa tvoj monovski pajdaš še bolje nastavil.

Ne ne rabiš babe, rabiš rit, in ženska mi je bistveno lepša in privlačna, medtem ko mi moška ni torej dileme ni 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A babe ne znajo poskrbet za kontracepcijo? So prisiljene kavsat z desci, ki jim dol visi, če jih napumpajo? A je taka lakota za kurcem?

Mene zanima zakaj mate ženske tako lepo postavo ter zakaj imate toliko lepih oblek .
Porajtam tudi da imate veliko dišav odkod to .

Glede na to, da že sedanje generacije mladih Slovencev ne dobijo služb, je vsako promoviranje razmnoževanja cinizem..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Fantki, Matki, Nekulturnež in vama podobni: Veste tudi, če samo enkrat seksate z žensko, jo lahko zaplodite in postanete očetje. Tako, da pred prvim seksom se pozanimajte o kondomih o spočetju in te stvari. Da ne boste jokali, da ste že ob izgubi devištva postali očetje. Saj ni taka težava. Kondome imajo v samopostrežbah, na bencinskih in tako naprej. Tako, da nabavite, trenirajate doma, da boste znali natakniti kondom, ko boste prvič seksali.
Izkušeni moški ne jokajo tu gor, da so jihženske izkoristile, ker so zanosile z njimi. IZkušeni moški vedo, da ženska ne more zanositi, če oni ne sejejo svoje sperme okrog.

Ko sem jaz prvič zanosila, sem imela službo za nedoločen čas v dokaj dobri firmi. Po porodu in blizu izteka porodniškega dopusta, so me odpustili.

Sem imela srečo, da sem čez par mesecev dobila novo službo… Življenje ponuja marsikatere priložnosti (tudi glede zaslužka). Tako da se ni potrebno vedno obešat na tisto, kaj ima otroka, pa nima super dobre službe.

Malo bolj izkuseni moski pa ve, da svet ni tako crno bel. Pari, kjer redno & vedno seksajo le s kondomom, niso tako zelo pogosti. Sploh, ko gre zenska na tablete oz. je ze na njih, je tega obicajno hitro konec. In ze se lahko zgodi, da motivirana zenska na kaj “pozabi”. Kar moski ne more vedeti. Za razliko od “napake” na kondomu oz. ob nepravilni uporabi, ki bo tako ali drugace opazna takoj ob ali po odnosu.

Malo bolj izkuseni moski pa ve, da svet ni tako crno bel. Pari, kjer redno & vedno seksajo le s kondomom, niso tako zelo pogosti. Sploh, ko gre zenska na tablete oz. je ze na njih, je tega obicajno hitro konec. In ze se lahko zgodi, da motivirana zenska na kaj “pozabi”. Kar moski ne more vedeti. Za razliko od “napake” na kondomu oz. ob nepravilni uporabi, ki bo tako ali drugace opazna takoj ob ali po odnosu.[/quote]

Glej, tip, ki si penisa ne obleče v kondom ali pa ne gre na vazektomijo, se nima kaj jokcat, ko ženska zanosi. POskrbi naj za zaščito pa ne bo imel težav. Samo bedak izpade, ko govori o teh pozabljenih tabletih. Če noče otrok, naj skrbi za zaščito pa ne bo imel otrok. Ni to jasno?
Če pa prevali skrb za zaščito na žensko pa nima kaj cviliti, ko ona zanosi. Saj jo je on oplodil, ker mu ni bilo mar zaščite.

Ko sem jaz prvič zanosila, sem imela službo za nedoločen čas v dokaj dobri firmi. Po porodu in blizu izteka porodniškega dopusta, so me odpustili.

Sem imela srečo, da sem čez par mesecev dobila novo službo… Življenje ponuja marsikatere priložnosti (tudi glede zaslužka). Tako da se ni potrebno vedno obešat na tisto, kaj ima otroka, pa nima super dobre službe.[/quote]
Bolj slaba tolažba bo tole. Tvoj primer je primer, ki se ne dogaja pogosto v praksi. Pa kolikor vem ste babe v tem primeru zaščitene in vas delodajalec nima pravice zaradi tega odpustit.

Tistim, ki nimate sklenjene pogodbe za nedoločen čas, bi jaz prepovedal delat otroke. Razvajene očetove hčerkice.

Kaj tebi še vedno ni jasno, da za spočet otroka ženska rabi moškega. Tako, da daj piši: Tipom, ki nimajo pogodbe za nedoločen čas, prepovedat delat otroke. Tipom, ki imajo punce brez pogodbe za nedoločen čas, prepovdat delat otroke.
Res hudo kako neodgovorni tipi, da takole štepajo otroke in to ženskam brez službe.
Skrajno neodgovorni možakarji.

Oba rabta šiht, za nedoločen čas, ne samo dec. Babe bi zgleda še na soci šle rojevat….

Malo bolj izkuseni moski pa ve, da svet ni tako crno bel. Pari, kjer redno & vedno seksajo le s kondomom, niso tako zelo pogosti. Sploh, ko gre zenska na tablete oz. je ze na njih, je tega obicajno hitro konec. In ze se lahko zgodi, da motivirana zenska na kaj “pozabi”. Kar moski ne more vedeti. Za razliko od “napake” na kondomu oz. ob nepravilni uporabi, ki bo tako ali drugace opazna takoj ob ali po odnosu.[/quote]

Glej, tip, ki si penisa ne obleče v kondom ali pa ne gre na vazektomijo, se nima kaj jokcat, ko ženska zanosi. POskrbi naj za zaščito pa ne bo imel težav. Samo bedak izpade, ko govori o teh pozabljenih tabletih. Če noče otrok, naj skrbi za zaščito pa ne bo imel otrok. Ni to jasno?
Če pa prevali skrb za zaščito na žensko pa nima kaj cviliti, ko ona zanosi. Saj jo je on oplodil, ker mu ni bilo mar zaščite.[/quote]
Ocitno ze tako mislis. Ne das dosti na zaupanje med partnerjema, a ne? 🙂

“Ni mu bilo mar zascite?” A res? 🙂

A nisem napisala, da bi bilo potrebno prepovedat tipom delat otroke, če njihova partnerka nima službe?
Le kaj je razmišljal tip, da je šel naredit otroka tvoji sosedi? Da mu bomo sedaj mi preživljali otroka, ker on ni znal kondoma gor navleči?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close