Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mate ženske…

Zakaj mate ženske…

Mislm, da sm že najmanj tisočkrat napisu sem gor, da mate babe 3krat večjo potrebo po razmnoževanju. Sama se mu je nastavla, silla ga je v to da si družino ustvarta, on ji je pa potem ustregu.

Tko. Zdej me pa nehi citirat, ker mi deluješ že nekoliko zaostal. Hvala.

Tako in drugace sta odgovorna oba. 🙂

Paralela fukfehtarjem so lovace. 🙂

Točno. Oba sta ga naredila. Oba sta odgovorna.

Edino najbolj debilni tipi bodo še vedno trobili, da je ona kriva, ker ga je prisilla v to. Jao, kake bedarije eni pišejo. Verjetno mu je spermo ukradla in se sama oplodila. Ali ga je pa posilila ali pa kaj takega.

Sem že slišala, da so žensko posilili in je zanosila. Nisem pa še slišala,d a bi kdo moškega posilil in bi zato naredil otroka.

Ona je dala pobudo, torej bi človek pričakoval, da bo taka oseba tudi finančno sposobna poskrbet zanj. Ne pa da ga gre narest zato, ker ma njen tip 2000 eur bruto, sama je pa na socialni. Neodgovornost do amena.

Razvajene ste babe, vso odgovornost bi na tipa preložile. Samo želeti si met otroka ni dovolj. Sej niste v vrtcu, dej oči, oči kupi mi to igračo,…Otrok ni igrača. Mula prizadeta.

Ona je otroku našla dobrega očeta, provajderja. 😀
Neodgovorno bi bilo, da naredi otroka z nekim umetnikom, ki živi iz rok v usta. 😛

To ko zagledate prjatlco z novorojenčkom, pa si ga potem še ve zaželite. Pa greste tipu morit, mu težite 6 mesecev, dokler vas nima že poln ku*ac in vam ustreže.

Tip, ki bo sam od sebe sanjal o otrocih, je kvečjemu lahko samo kak peder.

Neodgovorno bi bilo, da naredi otroka z nekim umetnikom, ki živi iz rok v usta. :P[/quote]
Kok je takih primerov že blo, ko je tip tkole obračal babo, kako je v nekem perspektivnem biznisu, da ko se bo stvar enkrat prijela, bo keša ko dreka. Valda na koncu nič iz tega, tip spoka drugi, otrok gre pa starcem v skrbo.

Ste preveč čustvene, da bi bile istočasno tudi dovolj zrele, odgovorne.

Točno. Oba sta ga naredila. Oba sta odgovorna.

Edino najbolj debilni tipi bodo še vedno trobili, da je ona kriva, ker ga je prisilla v to. Jao, kake bedarije eni pišejo. Verjetno mu je spermo ukradla in se sama oplodila. Ali ga je pa posilila ali pa kaj takega.

Sem že slišala, da so žensko posilili in je zanosila. Nisem pa še slišala,d a bi kdo moškega posilil in bi zato naredil otroka.[/quote]
Ce pa kdo, ponavadi zenska, namenoma “pozabi” na tabletko, bo pa se eno skrivnost vec nesla s sabo v grob. 🙂

Meni je smešno ko govorite o tem da bi tipi morali KUPIT (plačat €) za kondome in zaščito, medtem pa je ženska zaščita v obliki KT SUBVENCIONIRANA iz proračuna….. ko bodo meni vsi državljani subvencionirali kondome bom ga vedno uporabil, dokler pa bomo diskriminirani napram ženskam ki KTje dobijo ko gredo na sprehod pozdravit ginekologa pa se nimate kaj pizdit da ne bi bile ve zaščitene, ker je ZASTONJ no ”ZASTONJ” ….. ko bo pa DDV na igricah plačeval moje kondome kot tudi vaše KTje pa se spet oglasite a prav?

”Zastonj” kontracepcija za ženske a one pravijo da bi mogli tipi za njo poskrbet, a se vam še lene riti ne ljubi zmigat do ginekologa?

Kdaj se bo katera feministka borila za enakopravnost tukaj? Da bi KT postale plačljive? na nikolovo kajne?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A res? Kako si pa to zmeril? Če gresta dva seksat prostovoljno, kako izmeriš kateri ima večjo potrebo? In konec koncev, zakaj je sploh pomembno vedeti, kdo ima večjo potrebo? Kaj neželenemu otroku pomeni, če ve, kdo je bil bolj potreben? Se ti ne zdi, da nosita oba enako odgovornost? Samo otroci in nikoli odrasli ljudje neprestano prelagajo odgovornost na druge, svojo krivdo pa zmanjšujejo oziroma je sploh ne vidijo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Neodgovorno bi bilo, da naredi otroka z nekim umetnikom, ki živi iz rok v usta. :P[/quote]
Kok je takih primerov že blo, ko je tip tkole obračal babo, kako je v nekem perspektivnem biznisu, da ko se bo stvar enkrat prijela, bo keša ko dreka. Valda na koncu nič iz tega, tip spoka drugi, otrok gre pa starcem v skrbo.

Ste preveč čustvene, da bi bile istočasno tudi dovolj zrele, odgovorne.[/quote]
Je rekel 25 letnež z razmišljanjem 7 letnega otroka, hahaha.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem se pa sploh ne boš mogel zmenit, kdo se bo zaščitil, nesposobnež.

Ste preveč čustvene, da bi bile istočasno tudi dovolj zrele, odgovorne.[/quote]
Je rekel 25 letnež z razmišljanjem 7 letnega otroka, hahaha.[/quote]
Hahaha, ker mi ne bi upal tega v faco povedat 😉

A res? Kako si pa to zmeril? Če gresta dva seksat prostovoljno, kako izmeriš kateri ima večjo potrebo? In konec koncev, zakaj je sploh pomembno vedeti, kdo ima večjo potrebo? Kaj neželenemu otroku pomeni, če ve, kdo je bil bolj potreben? Se ti ne zdi, da nosita oba enako odgovornost? Samo otroci in nikoli odrasli ljudje neprestano prelagajo odgovornost na druge, svojo krivdo pa zmanjšujejo oziroma je sploh ne vidijo.[/quote]
Samo otroci in nikoli odrasli ljudje, si iščejo žensko na spletnih portalih.

Je rekel 25 letnež z razmišljanjem 7 letnega otroka, hahaha.[/quote]
Hahaha, ker mi ne bi upal tega v faco povedat ;)[/quote]
Ker reagiraš kot otrok, čustveno in bi se ti utrgalo?

A res? Kako si pa to zmeril? Če gresta dva seksat prostovoljno, kako izmeriš kateri ima večjo potrebo? In konec koncev, zakaj je sploh pomembno vedeti, kdo ima večjo potrebo? Kaj neželenemu otroku pomeni, če ve, kdo je bil bolj potreben? Se ti ne zdi, da nosita oba enako odgovornost? Samo otroci in nikoli odrasli ljudje neprestano prelagajo odgovornost na druge, svojo krivdo pa zmanjšujejo oziroma je sploh ne vidijo.[/quote]
Samo otroci in nikoli odrasli ljudje, si iščejo žensko na spletnih portalih.[/quote]
Kaj žensko, zadnjič sem batmana spoznal. Veš kolk robe je še za tebe. 🙂

Hahaha, ker mi ne bi upal tega v faco povedat ;)[/quote]
Ker reagiraš kot otrok, čustveno in bi se ti utrgalo?[/quote]
Od česa bi se mi utrgalo ? Sej še usta ne bi upu odpret pred mano 😀

Poletje je, pa se še kar ne morte nehat dolgočasit! Frutolino, pošči si že job, Marko pa novo žensko, da te zaposli, ker talele preveč peče.

Ti pa nov(prvi) job in novega(prvega)tipa.

Ne spet zganjat foušije. Ne moreš imeti vsega tega, kar imam jst.

A se ti ne zdi, da je že čas, da nam zaupaš vse svoje neregistrirane vzdevke, ki jih uporabljaš tekom dneva ?

Te spet preganjam v mislih tudi tekom dneva? Glej sorči, ampak mene nea boš videl neregistrirane. Nič ni takega, za čemer bi se morala skriti in pisati pod x-i. Vse lahko izustim pod nickom.
Kaj to je tvoja praksa od kar si zgubu oz. so ti vzel registriran nick? Ne morem pomagat.

Rada postavljaš vprašajčke, na katera si potem sama odgovarjaš ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close