Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mate ženske…

Zakaj mate ženske…

Tebi jih rada postavljam, da se lažje umestiš v prostoru. Pač potrebuješ usmeritve. A si končal za danes?

Prevroče je, kdo bo v tej vročini pekel? Zato pa obstajajo hladne sladice. Komaj sfulgam pojesti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bajsek.

Ubogi revež ta tip. Ženska ga je reveža prisilila, da ji je naredil otroka. Ubogi možakar, ker ni smel nič sam odločat ali sme imet otroke ali ne. Res se mi smili.
Ali pa je mogoče zgodba drugačna. Tip ji je naredil otroka pa še kakega bo, ker ve, da mu bo potem težje ušla. Brezposelna mamica, čim več otrok, zagarantirano, da ženska ostane pri njemu.

Matkič, vem, da imaš malo plačo. Zato se javim, da ti plačam vse kondome, ki jih boš porabil v letu 2015. Pa ne za uporabo namesto vodnih balonov. Za seks. Jaz ti častim. Ker neprestano ponavljaš to težavo.
Prepričana sem, da se bodo tudi ostali monovci odrezali in poskrbeli, da boš tudi naslednje leto imel dovolj konodmov. Saj boste, a ne? Darovali za matkičeve kondome, da bo lahko seksal in da mu ne bo treba izstavljat računov ženski s katero seksa.

Seveda .. jaz prispevam 50 kondomov

Velja. Jaz bi prispeval kondome za vse ponedeljke v tem tekočem letu (avgust 2015-avgust 2016)

Kje jih boš pa kupu ? Sej ne veš niti kako kondom zgleda…

SUper, sem vedela, da ste monovci dobre duše in boste pomagali matkiču.

Jah glej baba, ženska mora skrbet za kontracepcijo, tipi ne mormo trezno razmišljat ko smo enkrat zrajcani, ženske imate to sposobnost da prenehate seksat VMES, če vam kaj ne paše, to nam tipom ni dano.

In dost bolj nam stoji brez, bolša tekstura je in še adrenalin je, da boš žensko oplodil (impregnation fetish) pa to… Kje bomo tipi razmišlal…

Narava je poskrbela, da ste mahnjene na denar (gnezdo), zato se vam prej niti ne navlaži, če tega ni, razen narobe zvezane nastavljate na travi pol pa jokate. Normalna ženska ne nastavi, če ni prej pogojev, tako da ni problem pol, žal.

Kje jih boš pa kupu ? Sej ne veš niti kako kondom zgleda…[/quote]
Če bi bilo tako hudo lahko vprašam prodajalko. Jaz se že znajdem.. ne sodi drugih po sebi

Ti veš en pasji kakec…… nočem kondomov od tebe razen če boš nastavla pizdico al karkoli, ampak od države kot jih tala babncam!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tudi jaz darujem za Matkičeve kondome. Naj ima fant veselje.

A jaz to prav vidim? Zbiralna akcija kondomov za Matkiča? Pa saj ne moreš verjet…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A ne znate brat, da matič poriva analno, se prav je tako eko, da ne rabi kondomov…

A lahko kdo tega NW3ja že enkrat v umobolnico zvleče ? Kiro patetično sranje od človeka, fak…

Kdo pa je to, o kom govoriš ?

Vse lepo in prav, dokler je tudi rit, v katero nabija, eko. Razen, če si predstavljaš, da je nosečnost edini riziko.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vse lepo in prav, dokler je tudi rit, v katero nabija, eko. Razen, če si predstavljaš, da je nosečnost edini riziko.[/quote]

Ja je treba še širše oz konkretno pogledat. Matkič je povedal, da je porival samo 2x v življenju oz 2 ženski pa še to ne vem kok let nazaj nazadnje/zadnjič, tako da po moje je med najmanj rizičnimi 🙂

Kdo pa je to, o kom govoriš ?[/quote]
O teb, Nm3, Volk med ovcami, Debela Starunklja in še 10.000 ostalih vzdevkov, s katerimi si krajšaš dolgčas. Bolan človek si.

Kdo pa je to, o kom govoriš ?[/quote]
O teb, Nm3, Volk med ovcami, Debela Starunklja in še 10.000 ostalih vzdevkov, s katerimi si krajšaš dolgčas. Bolan človek si.[/quote]

Haha, a ti povsod istega/isto vidiš. Paranoja, shizofrenija ? No saj gre, je rešitev v zgornjem postu, se ti je prikradla iz nezavednega na post, le še nazaj jo moraš vsrkat v zavedno, pa bo.

Vse lepo in prav, dokler je tudi rit, v katero nabija, eko. Razen, če si predstavljaš, da je nosečnost edini riziko.[/quote]

Ja je treba še širše oz konkretno pogledat. Matkič je povedal, da je porival samo 2x v življenju oz 2 ženski pa še to ne vem kok let nazaj nazadnje/zadnjič, tako da po moje je med najmanj rizičnimi :)[/quote]

Mhm, ja, potem pa poglej širše. Saj kondom ne zavaruje samo ene osebe.

O teb, Nm3, Volk med ovcami, Debela Starunklja in še 10.000 ostalih vzdevkov, s katerimi si krajšaš dolgčas. Bolan človek si.[/quote]

Haha, a ti povsod istega/isto vidiš. Paranoja, shizofrenija ? No saj gre, je rešitev v zgornjem postu, se ti je prikradla iz nezavednega na post, le še nazaj jo moraš vsrkat v zavedno, pa bo.[/quote]
Samo en osebek je tok butast, da je sposoben samega sebe citirat, tko da…

Če češ ti razložim kako to gre. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odstrani se pošast.

Če češ ti razložim kako to gre. :)[/quote]

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close