Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mate ženske…

Zakaj mate ženske…

Dve pikici pa zaklepaj. Bravo no.

Jaz pa tebe Matkič ne razumem, zakaj pumpaš brez kondoma. A to ti kr zaupaš babam, da jemljejo tabletke. Ok, odmisliva spolne bolezni in se osredotočiva na zanositev. kr tako zaupati neki babi, da je sigurno vzela tabletko, to je kr riziko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Coitus interruptus

Na tabletkah je malo katera. Še za tiste k bi najbol pričakoval, da so, niso. Tudi ločenke, z dvemi otroki, kurcosnede… Boli jih, to se kr jebejo, pa bi mislu da je vsaj tako izučilo. Tko da pazite v kero preživninolovko ga vtikate.

Kaj tebe vse (z)moti… Tako mlad, pa že tako tečen, kaj šele bo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja valda da babe ki bi jo za one night stand, ne bi brez kondoma to je enkrat ena…… ampak če pa mam ”dolgoročno” intimno prijateljico (beri več kot 1x oz več kot par mesecev) potem pa ne bom reko da pričakujem ampak se mi zdi fer, da če ona lahko dobi tabletke v enem sprehodu brez stroškov, jaz pa moram za kondome plačat, da ona porihta tabletke……

Ja je res riziko, zato pa manjkrat seksam kot bi lahko, ker brez zaupanja ne gre…… Če bom žensko sumil da bi se mi zlagala glede tako pomembne zadeve kot je jemanje KT, potem je niti ruknil ne bom, ker s tem že sam sebi povem da ni iskrena, torej je ne želim 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

haha, čista ekonomika 🙂 jebeš zdravje žensk, naj se nažre tablet, važn da je pocen kajne..

haha, čista ekonomika 🙂 jebeš zdravje žensk, naj se nažre tablet, važn da je pocen kajne..[/quote]

A se ona sekira za moje zdravje ko bi rad fukal pa ne da ker njej ni? 🙂 Pa je treba na roke? A jebat ga, tako to je.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jah, če hočeš f.ukat, investiraj vsaj v kondome.

A ne vidite da je Matkič dvojni agent. Skos nabija kako bi vsem vse pobral, da je treba socialo ukint, pa da on ne bo nobenmu plačeval zdravstenih storitev. A sam si pa noče niti kondomov nabavit za tiste 2x na leto ko poriva.
Raje vzame SOCIALNE tabletke, ja socialne, zato ker jih vsi plačamo za njegovo izbranko, da ne bo zanosila. Malo ovako, malo onako. Tiste tablete niso zastonj Matkič, to davkoplačevalci plačajo zate, a ko si prejemnik je pa ok ?

Jah saj tu je catch, ko res hočem pol investiram, ko pa ni nujno, pa bom počakal raje na zaupanja vredno ki bo malo dalj hodla na obisk pa bo mela KTje….. simpl….

Narobe, sicer je res vse kar si povedal ampak si potegnil skup paralelna Sveta, eden je kaj bi jaz naredil, drugi pa je realnost, in če sem že zadolžen zaradi države cca 12.000€ potem mi naj da vsaj nekaj nazaj, če nič druga posredno ko prišparam na kondomih ker ženska dobi free KTje….

Bi pa raje ukinil socialno in vse, tudi subvencionirane KTje, potem bi bilo fer in bi z veseljem kupoval kondome, bi pač dala vsaki pol …..

Jaz bi brez kondoma, samo če bi se odločil, d ahočem otroka naredit.

Jah to je tako, nekoč bi rekli da bi nekdo fukal samo če hoče otroka nardit, ko še ni blo kondomov razširjenih al kak…..

Kaj pa vem, jaz sem takega mnenja, da če je intimna prijateljica( ali partnerka) daljše časovno obdobje, se proba porihtat najcenejše kontracepcijsko sredstvo z najvišjo verjetnostjo preprečitve zanositve…. Pa nimam težav s kondomi, pač to mi je racionalno, kondomi nudijo podobno zaščito kot KT glede zanositve v procentih, z žensko kateri ne zaupam da pa je zdrava pa itak ne bi želel seksat niti enkrat, niti s kondomom.

Jah to je tako, nekoč bi rekli da bi nekdo fukal samo če hoče otroka nardit, ko še ni blo kondomov razširjenih al kak…..

Kaj pa vem, jaz sem takega mnenja, da če je intimna prijateljica( ali partnerka) daljše časovno obdobje, se proba porihtat najcenejše kontracepcijsko sredstvo z najvišjo verjetnostjo preprečitve zanositve…. Pa nimam težav s kondomi, pač to mi je racionalno, kondomi nudijo podobno zaščito kot KT glede zanositve v procentih, z žensko kateri ne zaupam da pa je zdrava pa itak ne bi želel seksat niti enkrat, niti s kondomom.[/quote]

A ti Sadni še ni povedal, da ženskam ne moreš zaupati? 😮

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja sam res, vsaj to bi se lahko nauču do zdej…

Ma a še niste dojeli, da je Matkič zaupljiv človek oz. naiven ko pes, kakor vzamete. On “pravim” ženskam verjame, da nimajo bolezni oz. da so poskrbele za kontracepcijo. Ker vse začenejo self-diagnostic prej, če je vse CHECKED, potem DISABLAJO fertility pa še povej, da že dolgo niso, da je drugi kurac v njihovem življenju oz pri Matkiču gre po moje tudi to skozi, da so še device in jim zaupa:

[img]http://nowaygirl.com/wp-content/uploads/2014/03/funny_picdump_645_640_11.jpg[/img]

Hudo tvegana metoda, hudo tvegana…res pa je, da s eje poslužuje večina folka, zato je tolk bolezni in ostalega sranja..

Kje boš ženskam verjel no, men se še lastna mat večkrat zlaže.

a ti se vedno verjames, da je tvoja mami popolna, vse ostale zenske so pa slabse od nje? A ves kdo tako razmislja? Mamin sincek. Ti pa tak junak. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kaj maš ti od tega provociranja ? Še vedno si majhen nerazgledan palček.

Ah daj no, ti siromaček ti. Pejt nekam na Mars.

Daj še kak drug vzdevek si vzemi. Luzerček nesposoben…

ne vem zakaj te to provocira, ce pa sem ti samo malo odprl oci na lastno razmisljsnje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ubogi revež no tale Matkič. Tako ubog, da ženski, če se ga že katera usmili, takoj pove, da mora ona kondome kupit.
Kaj si na socialki Matkič, da so ti kondomi tako hud strošek, ki ga ne zmoreš?
Pa za tista dva kondoma enkrat na 10 let pa ja že zbereš skupaj?
Glede na to, da te zanima le analni seks, bi sploh moral uporabljat kondome. Analcarji ste sploh rizična skupina kar se tiče SPB.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close