Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mate ženske…

Zakaj mate ženske…

Ma ti si revež, da se ti je treba cel dan skrivat na anonimnem forumu. Porazno res.

Nenavadno. Moje izkušnje pa pravijo, da moški hočejo imet otroke. Jaz jih pa recimo nočem imet.

A to ti fukfehtarji na ona-on tvezijo? 🙂

A to ti fukfehtarji na ona-on tvezijo? :)[/quote]

Nisem na ona-on, ona-on je treba plačat. Me pa ponavadi pecajo moški, ki bi radi družino ustvarili pa jim povem, da me ne zanima. Sploh sem pa prestara.

No pa to, glede otrok, to so mi včasih težili, sedaj le redko kdo še. Ko sem povedala, da nočem imet otrok, so odvihrali k naslednji. Sedaj pa je večini jasno, da sem že malce prestara. Tu in tam še kdo poskuša.

O debela starunklja, kje si se pa ti skrivala da tok časa nisi nič napisala?

…da bi ti vseeno naredil otroka? 🙂
No, saj je to kar prijetno početje, a ni? 🙂

haha….. ma ja…. zakaj majo ženske sploh otroke? mislim haloooo…. pa željo po njih, sploh take brez služb…. mislim to je za postrelit ane folk 😀 jaooo… prideš po pol leta gor, pa še vedn iste finte 🙂

Ti prideš vsak mesec nazaj, pa napišeš, da te pol leta ni blo, lol. No, nasvidenje do naslednjič.

haha, dobr no, pol leta res ni blo… ene 3 mesce pa 🙂 ta tedn celo znam bit kej gor, tk da bom pol od druzga tedna dalje mela par mescev pavze spet 😀

Vsak dan pišem, v skoraj vsako temo.

Dragi sodržavljan,

motite se. Nimajo samo ženske velike potrebe po razmnopževanju, tudi v vaših vrstah se najdejo taki obsedenci.
14.7.1960 iz Rogaške slatine ali okolice je tak svetnik. Ena zveza mu propade, druga ni najboljša pa ji vseeno naredi pankrta iz maščevanja do prve ženske ne iz ljubezni, potem joka, da pankrtnica noče z njim živeti… Vsaki naslednji pa teži z 10 pamži. Je to pametno? Je neko zdravstveno bitje, medicino ima v malem prstu vse ve o nosečnicah in tistih, ki rojevajo pa ti postane lastnik pankrta. Kdo je zdaj obseden z razmnoževanjem?
Je iz medicine pa ti kondoma ne pozna. Mehaniki in šoferji so skakali zastonj in brez pamža. Pravi, da je mačo, pa jo vozi v bolnico, da rodi, hodi hlapčevsko okli nje in še na krst tiste neumnosti pride. Kdo je zdaj manijak?
Vsak njegov naslednji miško je (bi) bil spet proizvod maščevanja ali osvete kot on reče. Tak niti ne vpraša, če hoče imeti partnerka več potomcev, kot Gadafi se obnaša. Morda ima še katerega pa dvomim , da vzgaja. Hodi v gostilno po vzoru svojega čaleta, kakšen je doma se pa ne ve. Kakšen je ljubimec? Njegovi pajdaši pravijo, da je plemenski bik. Zavali se na partnerico, nori po njej in ga ne zanima, kako je njej. Barbar in pijanec.
Tak je, ker se je učil pri rogaških podivjanih kobilah, ki jahajo že pri 14., pri 20. so breje veliko pa je pankrtnic. Vse to pri zelo dobri cerkveni vzgoji. Mi fizični smo se učili pri vdovah pa znamo z babami in tudi vemo, kdaj ga umaknemo, da ne delamo nevolje. Pa smo fizikalci, prasci bosanski pa glupi pankrta pa nimamo.

Živjo vsema

V povprečju si 100% več žensk kot moških želi otroka, morda se ta krivulja izravna ali začenja izravnavat komaj, ko ženske in moški prestopijo 40 let, ampak še to samo zato ker one več kmalu ne morej omet otroka in se pač sprijaznijo, pa še takrat ne vem če želja gre stran.

Jaz ne poznam 25-35 letnikov ki bi si goreče želeli otrok, na drugi strani pa kar nekaj takih žensk, ki mislijo o tem sanjajo, govorijo kdaj bi blo fajn, da bi ga mele če bi bil pravi, tipi o tem ne mislimo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

25-35 letniki res ne. 35+, 40+ – ti pa intenzivno iščejo žensko s katero bi imeli otroke, če jih še nimajo.

25-35 letniki res ne. 35+, 40+ – ti pa intenzivno iščejo žensko s katero bi imeli otroke, če jih še nimajo.[/quote]
Evo Matkič. To ti je opozorilo. Zdaj še imaš dovolj interesantk, kasneje jih zmanjka. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

25-35 letniki res ne. 35+, 40+ – ti pa intenzivno iščejo žensko s katero bi imeli otroke, če jih še nimajo.[/quote]

Pa spet ne vsi, niti blizu vseh, tebi se morda tak zdi, ker so copatarji mislili da imajo kaj šans pri tebi ker si pač slabšega izgleda in boš prej padla pa probavajo, in potem imaš občutek da vsi ali skoraj vsi. (ki še nimajo)

V povprečju si manj moških kot žensk želi otroka. Tudi v zvezah je običajno ženska pobudnica za naraščaj, ne moški, če bi ženske čakale na to da moški reče da bi naredla otroka, bi bilo vsaj 25% otrok manj, pa sem verjetno rekel premalo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz imam take izkušnje, da moški silijo imeti otroke. Sploh tisti, ki jih do 40tega nimajo, so res vsiljiivi s tem. Tako, da boš že videl, ko boš v teh letih. Jaz zdaj vidim kako moje vrstnike razganja. Prej trdili, da ne bodo imeli otrok, zdaj pa panično iščejo žensko, ker hočejo družino imet.

Se zabavaš no lifer ? 🙂

Tečna je že ja 😀 Še dobro da začnemo s kolektivnimi naslednji teden, no jaz še malo prej 😛

Kaj potem boš pa še več na monu? Katastrofa. Že zdaj ves čas visiš tu gor. Daj raje kdaj namesto mame kako posodo pomij.

Izkušnje s čim, s kleklanjem? 😉 Ker moških, ki ne misli z žensko resno, ga ni junaka pod svobodnim soncem, ki bi si želel zaploditi žensko, ti lahko zdrava pamet pove, zakaj ne “izkušena”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Izkušnje s čim, s kleklanjem? 😉 Ker moških, ki ne misli z žensko resno, ga ni junaka pod svobodnim soncem, ki bi si želel zaploditi žensko, ti lahko zdrava pamet pove, zakaj ne “izkušena”.[/quote]

In kaj si hotel s tem skropucalom povedat? Da še vedno sanjaš, da boš nekoč le našel žensko, ki bo hotela imet otroke s tabo?

Izkušnje s čim, s kleklanjem? 😉 Ker moških, ki ne misli z žensko resno, ga ni junaka pod svobodnim soncem, ki bi si želel zaploditi žensko, ti lahko zdrava pamet pove, zakaj ne “izkušena”.[/quote]

In kaj si hotel s tem skropucalom povedat? Da še vedno sanjaš, da boš nekoč le našel žensko, ki bo hotela imet otroke s tabo?[/quote]

Že spet si pri otrocih. S tem “težkim poznavanjem” moških jih pri tebi zagotovo ne bo. Ker je toliko moških (po tvoje), ki samo čakajo, da zaplodijo otroke, je zato tudi toliko samohranilk, pa seveda splavov, ker si želijo naraščaj. Že iz statistike se da sklepati o smešnosti tvojih trditev, kaj šele o “izkušnjah”, ja, mogoče s štrikanjem. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Logično, da jih ne bo, ker jih nočem.
Ja, ogromno moških je, ki bi radi zaplodili otroka.
Res,samohranilk je ogromno? Ma ne no. Da so moški taki, da samo oplodijo ženske in potem ne skrbijo za otroke? Kaj res se to dogaja? Taki pokvarjenci, da so moški?
Splavov? Torej hočejo odpraviti tisto, kar je moški naredil? Torej ženska ne želi tistega, kar ji je moški naredil? Kako to, če pa si menda vse ženske želijo otrok pa potem gredo na splav? To ni logično, a ne da ni?
Kaj to prav berem, da gre ženska na splav, ker želi naraščaj? Verjetno si mislil, da moški želi naraščaj, ženska gre pa splavit ali kako?

Veš je razlika med tem ali si želijo narediti otroka ali pa si želijo skrbeti za naraščaj. Ampak ti že veš, saj sam trdiš, da veliko moških zaplodi otroke, skrbi pa zanje samo ženska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close