Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu zakaj mi ni do

zakaj mi ni do

sexa??????????????????????????

leta letijo - iščem stevardeso

Ja ni prave osebe ,ki bi ti prebudila strast v tebi….mislim,vem pa ne…

ali pa nimaš s kom, no v tem primeru pomaga desanka šakič ali levanka rukič, pa veliko užitkov

Sam njemu ni do SEX-a!Tu je problem,mora biti nekaj ,da se v njem prebudi tista strast,pohota….

Kak sršen ga mora pičit v ud:-)))

ha-ha-ha
ti to ne prakticiraš *-*

Ha,ha mislim ,da bi tud to pomagalo ,bi bil kar poskočen in ves v luftu ,hi,hi….

Najbrž ima zakrnel spolni organčič:-)

ja ampak njemu ne manjkata strast in pohota ampak jajca da bi to tud speljal!!!!!!!!

drucken-ziehen *_*

Jaz imam jajca pa šarm,samo ne da se mi tipkat

Ja no ne vem,mislim,da rabi en zagon kot je že dejal ondi prej ….kolk jajc pa ma pa ne vem.Če hočeš sexat mislim,da potem sexaš,noro in strastno …..

tu pa tam, kdor reče da tega ne dela, naj se mu roka posuši

izmeri si holesterol, pritisk, sladkor in vročino!

kako si pa ti spančkal? ali si bil bolj delovno? *-*

pomaga da si ga s koprivami natreš

Jao ,kako moški trpite….

Imaš vidim izkušnje in prakso s koprivami:-)

sem igrico igral do 11, pol pa nisem mogel spat ker mi je nekaj obležalo v želodu, še sreča da imamo domačo lekarno-beri šnops

nobena stvar mi ni pretežka in nobena pot predolga za… dober..

štopam , ustaviš, z roko se dotakneš mojega levega kolena, spreleti me, nisem prepričana ali je bilo to hoteno ali ne. ponovno so tvoji dolgi prsti na mojem kolenu, ker sem vsa zakrita, sem ti toliko bolj zanimiva, nežno se približam tvojemu telesu, avto pospeši, prsti pa željno nadaljujejo pod moje krilo, nosim samostoječe nogavice, zato so kar hitro na vroči koži…globoko pričnem dihati

josephine,I will give YOU all my love

In ko ugotovim,da nisi pobrita na nulo zahtevam,da zapustiš avto.

MONOPOLI?

PA-PA

New Report

Close