Zakaj mi starši ne dovolijo telefona?
A veš, kaj narediš, če nočeš, da ti starši delajo sramoto po FB-ju? Nadeneš si neko partizansko ime v stilu Tamala Taychy, povabiš prijatelje in znance, staršem pa rečeš, da nimaš FB profila, ker je to že mimo.[/quote]
Ha, hočeš biti duhovito nesramen, Si pa samo slabo informiran. Fb je med najstniki mimo. Pa ti zanalašč ne bom povedala kaj je in, da boš ostal prepričan, da obvladaš sceno.
Pa je ne. Več.
A veš, kaj narediš, če nočeš, da ti starši delajo sramoto po FB-ju? Nadeneš si neko partizansko ime v stilu Tamala Taychy, povabiš prijatelje in znance, staršem pa rečeš, da nimaš FB profila, ker je to že mimo.[/quote]
Ha, hočeš biti duhovito nesramen, Si pa samo slabo informiran. Fb je med najstniki mimo. Pa ti zanalašč ne bom povedala kaj je in, da boš ostal prepričan, da obvladaš sceno.
Pa je ne. Več.[/quote]
Instagram pa Snapchat, jeeee!
- Midva pa sva sinu kupila telefon, ko je šel v prvi razred. Ker nimamo stacionarnega telefona. Ker je bil med počitnicami sam doma, ker ni starih staršev v hiši, da bi pazili nanj in ker midva nimava tri mesece dopusta. Tako naju je lahko poklical, ko naju je potreboval in midva sva poklicala njega, da sva videla, če je vse ok. Danes je star 17 let, zelo samostojen, odgovoren in tudi precej časa preživi za računalnikom in na telefonu in ima vseeno veliko prijateljev, s katerimi se velikokrat dobijo in grejo skupaj kam ven in tudi v šoli je odličen. Mu pa kupiva telefon v rangu do 250 EUR, vsake 3 leta. Sem mnenja, da je vse v vzgoji, pogovoru in menim da je 14 let pa res čisto ok, da ti kupijo telefon. Si ne predstavljam, da moj otrok nebi imel telefona.
mama najstnikov, 28.09.2016 ob 17:04
Brez zamere, ampak pri nas je fb že mimo. Noben od mojih treh otrok (19, 17, 14) ga ne uporablja več.
twitterja pa itak nikoli niso.
Jaz ga pa nisem nikoli niti nisem začel uporabljati. Zdaj je pa že mimo.
Same neumnosti(če nimaš dobrega razloga, kot so naprimer sorodniki v tujini in zato uporabljaš te možnosti).
Punca je stara 14 let in nekateri ste mnenja, da ni dovolj zrela za telefon in je bolje da še počakajo z nabavo?! Prosim vas oldtimerji… Spizdite nazaj v jame iz katere ste splezali in pustite da čas teče naprej. Če imam take starše kot so nekateri osebki na teh portalih se pri 18 odselim in prekinem vse stike. Grozljivo, da nam diktira stara generavija kaj je prav in kaj narobe, kljub temu, da so po večini odrasli isti kreteni kot pa so bili v najstniškem obdobju. Prav taki IQ Geniousi se pol najbolj razmnožujejo. Po vrhu pa nekateri komentirajo kako njena slovnica prikazuje njeno nezrelost… Pa vi ste vsi prfukjeni prisežem. zaradi takih, pa pride na oblast največja driska, ki je zmožna manifestacije. Upam, da dobiš svoj telefon punca… Pri 14, če tega nimaš pomeni to socialni samomor
Res zabavno je brati kako nekateri pišejo, da je elektromagnetno sevanje pametnega telefona primerljivo z mikrovalovno pečico in, da telefon “kuha možgane”. Škodljivost elektromagnetnega sevanja pametnega telefona kot tudi usmernika in drugih naprav za brezžično komunikacijo je zanemarljiva.
Zaradi takih ljudi in njihovih “glupih” izjav se potem svet krega. Tudi cepljeni za covid imajo 5g antene ane? Pa zaradi 5g anten bomo tudi vsi umrli ane?