Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zakaj mislite, tisti ki mislite

Zakaj mislite, tisti ki mislite

:)))
..torej je le res
[/quote]
nimam pojma … lah da grem smo v nos komu ker mirim namesto razpihujem kaos…

tudi pomrli bomo – prej ali slej, vsak ob svoji uri

Vsi ne…vecina pa…tako pac je

nimam pojma … lah da grem smo v nos komu ker mirim namesto razpihujem kaos…
[/quote]..kira izmena je moja? koliko jih je pred mano, da se ne vrivam?..a greš malo počivat prosim :)))

..kira izmena je moja? koliko jih je pred mano, da se ne vrivam?..a greš malo počivat prosim :)))
[/quote]
Jaz sem tok polna energije, da počivam/trdno spim le ponoči…. hehehe..
Ampak dobrodošla v bilo keri smeni ti odgovarja…

Jaz sem tok polna energije, da počivam/trdno spim le ponoči…. hehehe..
Ampak dobrodošla v bilo keri smeni ti odgovarja…
[/quote]…če lahko izbiram tam od 02-06 zjutraj….hahahaha so najbolj pridni… 🙂

Verjetno bomo vsi okuženi. preden bo cepivo.

tudi pomrli bomo – prej ali slej, vsak ob svoji uri
[/quote]
Seveda bomo, a ne vsi zaradi korone. Zdravila za večno mladost in večno življenje pač še vedno ne znajo ustvarit.. šment.. ;)) …

…če lahko izbiram tam od 02-06 zjutraj….hahahaha so najbolj pridni… 🙂
[/quote]

Zmenjeno! … :))).. sam da ne boš naslednji dan preveč zaspana.. škoda pa dan prespat…

Da, ampak okuženih je vedno več ravno zaradi neodgovornega ravnanja luftarjev v spolnosti. medtem ko bi zdravo razmišljanje to zminimaliziralo… tale virus pa je medijsko prenapihnjen.. in ravno to žal seje tako paniko….
[/quote]

Ali to, kar praviš, ali pa preprosto neosveščenost ljudi, ki vse zaupajo korupcijski vladi in medijem. Ko bo tega konec, se bo spet šinfalo vse povprek. Če bi ljudje bili bolj informirani in ne tako zelo odvisni od “navodil” in informacij glavnih medijev, jih tudi taka propaganda ne bi zmedla. Tako pa… je čist preveč preprosto.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ali to, kar praviš, ali pa preprosto neosveščenost ljudi, ki vse zaupajo korupcijski vladi in medijem. Ko bo tega konec, se bo spet šinfalo vse povprek. Če bi ljudje bili bolj informirani in ne tako zelo odvisni od “navodil” in informacij glavnih medijev, jih tudi taka propaganda ne bi zmedla. Tako pa… je čist preveč preprosto.
[/quote]
Ampak vraga-kolikokrat pa gre ta osel na led? pa saj so tolikokrat pokazali kak domet imajo, pa kako folk lahko vedno znova naseda? Kaj nas mora doletet da bo večina odprla oči in končno rekla NE; DOVOLJ JE BILO IGRANJA Z NAMI?……..

Ej ve guzice kaj jo bi se šle na fejzbuk ment take bedarije. Ker sta glupi v svojih dialogih .
Pejte res tja pa blabla eksperimentirajta tam!
Ker normalnmu človek se ukol obrača če vas bere!
Ok saj dojemamo da druh druzga porivate, sam dejte se na privat povezavah!

Alo fejzbučan, idi na dež da ti negativo ven spere…

s to razliko, da se pri nekaterih virus razvije, pri drugih pa ne. Sam sem v takoimenovani rizični skupini, pa se malce bolj pazim za vsak slučaj!
[/quote]
Pardon, napisano a ne oddano.. evo popravljam napakico…
Se strinjam da pazi nase. Vsak naj pazi nase in ob tem tudi na druge.
Vendar brez nepotrebne panike.
Zakaj smo vsi okuženi? Jaz nisem.
Lahko malo bolje razložiš svoje mnenje?

Ampak vraga-kolikokrat pa gre ta osel na led? pa saj so tolikokrat pokazali kak domet imajo, pa kako folk lahko vedno znova naseda? Kaj nas mora doletet da bo večina odprla oči in končno rekla NE; DOVOLJ JE BILO IGRANJA Z NAMI?……..
[/quote]

Vsako generacijo se da parkrat zagotovo, na različne načine, brez pravih posledic.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tako delujejo temne sile ki ne izpustijo dobiček iz rok….

ti si tip pišeš pa v ženski osebi. Zakaj

ti si tip pišeš pa v ženski osebi. Zakaj
[/quote]
:)))))… lahko tudi to misliš, če ti je tako lažje živeti… hehehe…..

Vsi se nikoli ne okužijo pač pa le dovzetni. In, ne, ni to kot druge viroze pač pa ta virus povzroča težke zaplete s pljučnico. Zakaj se bo večina okužila? En mali primer danes v Novih Jaršah: vsi fitnesi na prostem so s strani občine obdani s trakom, naj se tam zbiranje ne izvaja, kljub temu, na fitnes napravah trije mladci in tudi gospod v zrelejših letih trenirajo….to je odgovor.

:)))))… lahko tudi to misliš, če ti je tako lažje živeti… hehehe…..
[/quote]
Ni čudn da ste zmešan, če nevete več kaj pisarte

Skozi čas – se nas bo okužila večina. To je verjetno neizbežno, ker je virus precej nalezljive sorte. Tako pravi logika, matematika in virologija.

To dejstvo, pa še ne pomeni, da bodo / bomo vsi okuženi zboleli. Obolevnost je odvisna od stanja imunskega sistema v tistem trenutku, ko v telo vstopi dovolj velika količina virusov, da jih ne dotolčejo že prve obrambe.

Glede metanja iz profila… mene ne. Stalno je enako. Verjetno moraš res odkljukati tisti kvadratek.

Ni čudn da ste zmešan, če nevete več kaj pisarte
[/quote]
Ti je maska padla dol kaj… jaz pa napram tebi še vedno vem da sem ženska in to ženstvena…

Skozi čas – se nas bo okužila večina. To je verjetno neizbežno, ker je virus precej nalezljive sorte. Tako pravi logika, matematika in virologija.

To dejstvo, pa še ne pomeni, da bodo / bomo vsi okuženi zboleli. Obolevnost je odvisna od stanja imunskega sistema v tistem trenutku, ko v telo vstopi dovolj velika količina virusov, da jih ne dotolčejo že prve obrambe.

Glede metanja iz profila… mene ne. Stalno je enako. Verjetno moraš res odkljukati tisti kvadratek.
[/quote]
Pa saj marsikateri virus je precej nalezljiv ko je v izbruhu, pa še vedno se ne nalezejo vsi. Ko sem imela zelo hudo gripo, se moji niso od mene nalezli.. ko sem delala s sodelavko ki ni hotela na bolniško čeprav je grdo krehala po oddelku, kasneje je šla je imela pljučnico, pa se nism nalezla.. itd itn primerov, tudi s prakse… ….

Nimam obkljukanega nobenega kvadratka nikol.
Tako da je v ozadju nekaj drugega. preventivno bo lahko še komu drugemu začelo štrajkat, meni namreč tole že par dni dogaja, pa sem vprašala.

Pa saj marsikateri virus je precej nalezljiv ko je v izbruhu, pa še vedno se ne nalezejo vsi. Ko sem imela zelo hudo gripo, se moji niso od mene nalezli.. ko sem delala s sodelavko ki ni hotela na bolniško čeprav je grdo krehala po oddelku, kasneje je šla je imela pljučnico, pa se nism nalezla.. itd itn primerov, tudi s prakse… ….

Nimam obkljukanega nobenega kvadratka nikol.
Tako da je v ozadju nekaj drugega. preventivno bo lahko še komu drugemu začelo štrajkat, meni namreč tole že par dni dogaja, pa sem vprašala.
[/quote]

Tale je bistveno bolj nalezljiv, kot standardna gripa.
Predvsem pa moraš upoštevati nekaj drugega – proti virusom gripe in drugih znanih bolezni imamo skoraj vsi vsaj nekaj protiteles in so našemu imunskemu sistemu vsaj približno znani. Zato se imunski sistem odziv sproži praktično takoj in je vse predvsem stvar sposobnosti generiranja dovolj velike količine protiteles.

Ta virus pa je dovolj različen, da je imunskemu sistemu neznan – kar povzroči drugačen potek odziva. Za telo in imunski sistem zahtevnejši – zato pa kupi problemov, pri precej ljudeh, ki imajo kakšen predobstoječ problem ali so dovolj oslabeli, da njihov sistem ne zmore.

To je po mnenju nekaterih šele prvi izbruh:

https://m.youtube.com/watch?v=Fqw-9yMV0sI

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

New Report

Close