Zakaj mladenke jebajo stare dece?
No ja, ta dva imata 15letno razliko, zato bi ji tezko bil oče, kaj šele dedek.
Nekatere zenske privlaci zrelost, karizma, pozornost, ki je morda prej ni dobila, nekatere tudi denar, nekatere imajo se kaksne druge nepostene ambicije, pri nekaterih pa je lahko tudi resnicna ljubezen.
Tudi sama sem spoznala moskega, nekaj starejsega od 10 let, imava iste poglede, zanimanja pa se mi zdi, da naju ravno to zadrzuje po kaj vec, kaj bodo pa drugi rekli. Prepricana sem, da bi me starsi, sorodniki, prijatelji obsojali. Sem prej vedno govorila, da nikoli ne bi mogla kaj imeti s toliko starejsim, evo pa me je zadelo, z njim bi verjetno edino lahko.
Daddy issues, 04.12.2021 ob 10:01
Take ženske rabijo vse kar jim očka ni dal v otroštvu. Varnost, finančna preskrbljenost, očetovska ljubezen. Da ti tak star žrebec ne zbeži, te mora zaplodit, splava ne smeš izvesti, kljub njegovemu jokcanju in udobje je zagotovljeno.
Tako je – in v njenem primeru je celo on kot njen manager oz. manager Foxy Teens skupine kjer je prvotno pevčkala, več časa preživel v njeni mladoletnosti z njo in v njeni bližini, po turnejah z njo, kot njen oče – ji je res nadomeščal očetovo bližino dan za dnem…. ( že od Foxy Teens naprej)
manager vsega, 04.12.2021 ob 10:29
Tako je – in v njenem primeru je celo on kot njen manager oz. manager Foxy Teens skupine kjer je prvotno pevčkala, več časa preživel v njeni mladoletnosti z njo in v njeni bližini, po turnejah z njo, kot njen oče – ji je res nadomeščal očetovo bližino dan za dnem…. ( že od Foxy Teens naprej)
Tole je pa bivša partnerica, s katero ima 3 otroke:
. https://www.slovenskenovice.si/suzy/foto-miki-sarac-v-objemu-z-nekdanjo-partnerko/
Roko na srce, i njemu je mladost brzo prolazila Je Žagarce škoda zanj, glede na to, kakšen je sedaj pri 53ih in kakšne “očitno jebach” je bil v mladosti.
Sobotka, 04.12.2021 ob 09:42
No ja, ta dva imata 15letno razliko, zato bi ji tezko bil oče, kaj šele dedek.
Nekatere zenske privlaci zrelost, karizma, pozornost, ki je morda prej ni dobila, nekatere tudi denar, nekatere imajo se kaksne druge nepostene ambicije, pri nekaterih pa je lahko tudi resnicna ljubezen.
Tudi sama sem spoznala moskega, nekaj starejsega od 10 let, imava iste poglede, zanimanja pa se mi zdi, da naju ravno to zadrzuje po kaj vec, kaj bodo pa drugi rekli. Prepricana sem, da bi me starsi, sorodniki, prijatelji obsojali. Sem prej vedno govorila, da nikoli ne bi mogla kaj imeti s toliko starejsim, evo pa me je zadelo, z njim bi verjetno edino lahko.
Da ji je on jungfer snel in ni imela priložnosti še kaj drugega kot njega verjetno probat, ti pa ja mora bit jasno.
2022, 04.12.2021 ob 22:56
OK, na tej sliki je res bil čeden, takega se ne bi branila. Ampak zdaj pa je res grd, uvel, debel. Ne vem, kaj ona vidi na njemu ampak vsake oči imajo svojega malarja, živi in pusti živeti.
Saj ne more vedeti, če pa še drugega ni imela možnosti , ni smela probati Dokler ne preizkusiš še kaj drugega, ne moreš vedeti
Zakaj?
Iz firbca. Želje poskusiti nekaj novega. Vse od seksa do zveze. Nabiranje življenskih izkušenj.
Iz iste “živalske” privlačnosti kot do kateregakoli drugega moškega. Ni vsak “star” tip brezvezni dolgočasni prdonja, ki se ne zmore obrniti brez, da bi ga v hrbtu nekaj usekalo, lol.
Zaradi obeta raznih koristi. Iz istega razloga kot se poparčka 80% starejših žensk. S tem, da mlade po večini zanimajo kratkoročnejše koristi, zabava, ker se predvsem želijo izživetu. Med tem, ko starejše precej bolj resno, dolgorocno kalkulirajo.
Ampak dežurne budale, ki se imajo za psihologe, ne vidijo drugega kot pomanjkanje očetove ljubezni. Pa sem med bog si ga vedi koliko 20 letnicami imel vec takih iz nadpovprecno urejenih urejenih, celo situiranih, družin, kjer so se punce z očeti celo več kot dobro razumele.
DrY, 05.12.2021 ob 07:58
Zakaj?
Iz firbca. Želje poskusiti nekaj novega. Vse od seksa do zveze. Nabiranje življenskih izkušenj.
Iz iste “živalske” privlačnosti kot do kateregakoli drugega moškega. Ni vsak “star” tip brezvezni dolgočasni prdonja, ki se ne zmore obrniti brez, da bi ga v hrbtu nekaj usekalo, lol.
Zaradi obeta raznih koristi. Iz istega razloga kot se poparčka 80% starejših žensk. S tem, da mlade po večini zanimajo kratkoročnejše koristi, zabava, ker se predvsem želijo izživetu. Med tem, ko starejše precej bolj resno, dolgorocno kalkulirajo.
Ampak dežurne budale, ki se imajo za psihologe, ne vidijo drugega kot pomanjkanje očetove ljubezni. Pa sem med bog si ga vedi koliko 20 letnicami imel vec takih iz nadpovprecno urejenih urejenih, celo situiranih, družin, kjer so se punce z očeti celo več kot dobro razumele.
ona ni bila stara 20 let, kot tvoje, ko si jih ti dobil v svoje roke – torej tvoje so bile polnoletne – ona je bila mladoletna, ko jo je on dobil v svoje roke. To je pa bistvena razlika. In zagotovo je bila več z njim v svojem ranem mladostništvu, kot pa z očetom, ja.
Ja verjetno ga je res od najstništva do 30ga čakala, medtem ko je on imel družino z drugo, ja seveda. Prepričana sem, da je TŽ imela dovolj izbire in se je pač tako odločila. Videti je vesela. Dovolj dobro kariero ima v zabavništvu, da bi lahko zamenjala managerja, če bi hotela, boljšo kot on trenutno v managerstvu.
abejžnobejžž, 05.12.2021 ob 08:42
ona ni bila stara 20 let, kot tvoje, ko si jih ti dobil v svoje roke – torej tvoje so bile polnoletne – ona je bila mladoletna, ko jo je on dobil v svoje roke. To je pa bistvena razlika. In zagotovo je bila več z njim v svojem ranem mladostništvu, kot pa z očetom, ja.
Danes so ze hudo mlade punce prefrigane kot 100 hudicev in hudo dobro vedo kaj delajo. Ponuja se jim cel svet. Na dating apps imajo dostop do vsega zivega. Zato so ze 18 letnice tudi spolno bolj izkusene od velike vecine vsaj 25-letnikov, ce ne celo precej starejsih tipov. Zakonska meja je pac 18 let in tega se je edino smiselno drzati. Govoriti, da so pri teh letih to otroci, pa je kolosalna neumnosti. Eni so otroci pri 60.