Zakaj MON_ci odpirate teme o ženskah??
raje razgibavajte svoje bodoče truplo, da si boste lahko svoj spolni ud namestili v oralni organ in se napili lastenga čaja, majoneze in najedli sirčka
🙂
Razlog je preprost. Če pogledaš o čem se v teh temah razpravlja, je jasno, da povprečen MONec pač ne razme žensk. Jaz jih tudi ne pa se za to ne sekiram. Ča kakšna pade pod mene ali poleg mene, je vredu, če to traja je še bolj vredu, če ne pa grem naprej.
Sicer pa v življanju nimam časa, da bi izgubljal čas z enigmo veneris.
še bolj čudno je, da eni, ki trdite, da niste samski, tu visite..
kiksnil si point teme …
pa ko že nekaj pribijaš: si jih morajo babnice kdaj umit, se us.cat, kaj pojest … da imajo energijo naše cu.rake namakat
pa tudi nam descem paše, da je otepač malo na suhem in počiva
kiksnil si point teme …
pa ko že nekaj pribijaš: si jih morajo babnice kdaj umit, se us.cat, kaj pojest … da imajo energijo naše cu.rake namakat
pa tudi nam descem paše, da je otepač malo na suhem in počiva[/quote]
Aja to je ono, ti zdaj tu visiš ko se ona umiva, potem ko se ti umivaš pa ona razlaga kako jo je žgal en Spider ko si ti po MONu tipkal 🙂
kiksnil si point teme …
pa tudi nam descem paše, da je otepač malo na suhem in počiva[/quote]
Aja to je ono, ti zdaj tu visiš ko se ona umiva, potem ko se ti umivaš pa ona razlaga kako jo je žgal en Spider ko si ti po MONu tipkal :)[/quote]
ja bogi bogi no, da te je kitajc tako nategnil, ko ti je prodal logiko po za tebe posebni ceni … potem, ko jo je Pajkec vrnil kot reklamacijo
Bogi si samo ti, ker socialko za kurbe zagoniš, pa saj bo, kmalu več ne bo stal 🙂
čudim se vam lokalnim mon-šerifom …
a še niste slišal pregovor junij,julij in avgust ,babe prmer pust……
ojej … pikec – toliko kot jaz plačam socialnih prispevkov od plače samo za npr. nosečnice (če si kdaj videl plačilno listo) — ti ne dobiš plače .
btw: kurbe so strokovna storitev – tvoji mimosunki pa točno to: mimosunki ☺
Forum je zaprt za komentiranje.