Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZAKAJ MORAMO plačevati reševanje tujcev iz planin

ZAKAJ MORAMO plačevati reševanje tujcev iz planin

ZAKAJ? Enkrat Čehi v japonkah in supergah, drugič Madžari po snegu in vetru, tretjič…Pa tudi za prebivalce Slovenije velja: Kdor po neumnem rine v visokogorje, naj si kar sam plača reševanje.Ne rečem, da si kdo v lepem vremenu zlomi nogo in ne more dol- to je nekaj drugega.Adrenalinske road tripe naj si pa kar vsak sam plača, če ga mora iskat 40 reševalcev!

To je možno samo pri nas, v tujini pa bi nas tako reševanje stalo pol premoženja. Ker tujci to dobro vedo, to tudi pridno izkoriščajo. Prav tako naši -, če zmore sosed, zmorem tudi jaz v supergah.

Odgovor na objavo uporabnika
takjeto, 26.12.2024 ob 09:52

To je možno samo pri nas, v tujini pa bi nas tako reševanje stalo pol premoženja. Ker tujci to dobro vedo, to tudi pridno izkoriščajo. Prav tako naši -, če zmore sosed, zmorem tudi jaz v supergah.

Res je. Oni Madžar se je šel v hribe polomit in zmrzovat samo zato, ker je zastonj.

glupost je neuništiva, 26.12.2024 ob 09:54

Res je. Oni Madžar se je šel v hribe polomit in zmrzovat samo zato, ker je zastonj.

Tocno to tem bedakom monovskim hocem povedat ze par dni! Tujci prav nacrtno hodijo k nam v gore lomit noge, da potem zmrznejo v neki grapi. Res, tu je toliko bebcev, da sploh ne mores vec verjet. Leglo primitivcev iz kavca!

Anonimno 10651, 26.12.2024 ob 10:27

Tocno to tem bedakom monovskim hocem povedat ze par dni! Tujci prav nacrtno hodijo k nam v gore lomit noge, da potem zmrznejo v neki grapi. Res, tu je toliko bebcev, da sploh ne mores vec verjet. Leglo primitivcev iz kavca!

Vazno da placujemo turisticne oglede nasih politicnih veljakov, ki so nagrabili milijone nasega denarja! Ko gre za zivljenje, bomo pa vsak cent ocitali! Bolana druzba! Tega nasa mentaliteta do teh casov ni poznala! Sram vas je lahko! Kar naj vas ti politiki ogulijo do kosti, kar placujte visoke davke pri mizernih placah, oni naj pa se hodijo soncit po svetu za vas denar!

Anonimno 10651, 26.12.2024 ob 10:32

Vazno da placujemo turisticne oglede nasih politicnih veljakov, ki so nagrabili milijone nasega denarja! Ko gre za zivljenje, bomo pa vsak cent ocitali! Bolana druzba! Tega nasa mentaliteta do teh casov ni poznala! Sram vas je lahko! Kar naj vas ti politiki ogulijo do kosti, kar placujte visoke davke pri mizernih placah, oni naj pa se hodijo soncit po svetu za vas denar!

Če lahko stanodajalci, trgovci in razni delodajalci živijo od tujih žuljev, naj pa še politiki.

Zato, ker rešujemo ŽIVLJENJA !!  Naš, sosed, popoln tujec- bistvo je eno.

Leglo primitivcev s kavča? Naj tebi pošljejo račun, pa ti plačuj, če smo ostali primitivci! Nihče ne trdi, da se to dela načrtno.Le vsak bo stokrat premislil, kdaj in kam gre.Pa ne na naš račun! Absolutno se NE strinjam, pa če sem primitivna ali ne, briga me! Vsak naj svojo župo poje!

Slovenija pička NAŠ denar, to je TVOJ IN MOJ, tako, da to ni res!

Tole je zgolj en primer:

enemu smo plačali operacijo v Beogradu, da so mu odrezali curca in naredili fuflo…

Cena malenkost, pičkin dim: le 22. 000 evrov…

Pičkajte, pičkajte naš denar, pizde na oblasti…

Star dec, 26.12.2024 ob 10:48

Slovenija pička NAŠ denar, to je TVOJ IN MOJ, tako, da to ni res!

Tole je zgolj en primer:

enemu smo plačali operacijo v Beogradu, da so mu odrezali curca in naredili fuflo…

Cena malenkost, pičkin dim: le 22. 000 evrov…

Pičkajte, pičkajte naš denar, pizde na oblasti…

Kje pa je kakšen tvoj denar? Tvojega ni nič, ker ti tudi mi plačujemo penzijo, ki je nisi zaslužil.

New Report

Close