Zakaj moški hodiji k prostitutkam?
Hhehe, 04.05.2023 ob 18:25
Meni ko je moj predlagal v napačno odprtino sem mu rekla ja, ampak najprej bova na tebi sprobala z dildom. Je hitro utihnil. Dobro, da sem se ga losala, idiota 😀
Bolniki ogabni. Da zenska trpi-ja..kot posilstvo. Na seb pa neb probal,saj normalni ne,pustimo ogabne pedre.
Drugac pa.. mela sm bolnika ki bolj k sm mu govorila NE bolj je bil grob pri seksu pa me je bolelo,no kot da bi imela posiljevalca.
Ti jaz povem, 27.04.2023 ob 12:26
kurbir, 27.04.2023 ob 11:01
Vas zanima, zakaj deci hodijo k kurbam, ko pa imajo doma lepe žene? Jaz imam čudovito ženo, dva krasna otroka, pa vseeno vsake toliko koristim te usluge. Ni pomanjkanja seksa doma, sploh ne.
To je pač fetiš. Osebno si izberem vedno drugo. Dvakrat pri eni in isti mi sploh ne paše. Gre za fantazije in enkratna doživetja. Morajo pa biti ta dekleta posebna, v smislu drugačna. Zadnjic sem opazil oglas ene zelo visokorasle suhice, je bila res kot kandelaber. 186cm in okoli 60kg. Ta velikanka je bila prava poslastica, noge take še nisem videl, pa majhna ritkica, joškic skoraj ni bilo. Osebno mi taka ženska sploh ni privlačna, ni ni lepega na njej, je pa prav zaradi tega nekaj res posebnega.
Pa ena je bila čisto cela potetovirana, povsod, še po obrazu. Sem si rekel, to moram sprobati, da vidim, kako bo ta obraz izgledal, ko ga bom pošprical in nato vse razmazal, da se zasveti.
Tovrstne usluge uporabljajo moški, ki so čustveni invalidi. Tudi varajo čustveni invalidi. Preprosta razlaga preprostih ljudi je, da so pač žrtve svojih nagonov, fetišev ipd, ampak razlog je globlji, psihološki. To so navadno ljudje, ki niso sposobni pravega, globokega odnosa z žensko ( razlogi so v primarni družini in so raznoliki, od nasilnega ali nezvestega očeta, oblastne matere, pa do odsotnega starša v fizičnem ali psihičnem smislu), ki potem, da navzven izgledajo normalni, ustvarijo družino, ki pa je zgolj forma, brez vsebine, da jo ohranjajo pa nujno potrebujejo ljubice, prostitutke, pijanske vikende s prijatelji ipd. To je vsa znanost. Res pa je, da potrebujejo tudi ženo takšno, ki prihaja iz kompatibilne primarne družine, da bo z njim igrala njegovo igro. Npr čustveno in psihično zdrava ženska v tak odnos ne bo pristala, saj bo takoj začutila, da ni pristen, da ni dovolj globoke povezanosti, prave ljubezni. Tak odnos je namreč prazen. Ima zunanjo formo, znotraj pa je prazen.
Bravo 👏 res je tako. Lepo napisano dobra razlaga
Pra**c nemarni, da te ni sram! Takšni si sploh ne zaslužite družine kaj šele čudovite žene. Boga žena in bogi otroci. Upam, da žena zve za tole preden da faše kakšno bolezen od tebe. Res ste nemarni takšni moški. Pa kako si sploh upate dati svoj spolni organ v takšne nemarne kokle, ki je v njih 20 različnih moških na dan, pfuuuuj. Res že sama misel na to je ogabna.
Hmm189, 05.05.2023 ob 07:45
Samo kaj ti ni bed? Da žena tega ne ve? Kak bi bil njen obraz če bi zvedla? Kako strta bi bila?
Moja žena pa ve, da imam 2 ljubici. To sem jaz njej že povedal pred poroko, da je lahko moja žena, da pa nikoli ne bo edina, ker meni to ne odgovarja. Pazim pa, da nobena druga ne zanosi. Sicer se je tudi to enkrat zgodilo, in sem jo k sreči prepričal v splav.
Sestrinjam, 04.05.2023 ob 18:28
Bolniki ogabni. Da zenska trpi-ja..kot posilstvo. Na seb pa neb probal,saj normalni ne,pustimo ogabne pedre.
Drugac pa.. mela sm bolnika ki bolj k sm mu govorila NE bolj je bil grob pri seksu pa me je bolelo,no kot da bi imela posiljevalca.
Sej je veliko takih kot si ti, dolgočasnih bab. Pol se pa cudite, da vas tipi varajo. Pa kdo bo imel babo, ki se v postelji ne podredi? Samo kak papak
user0188, 04.05.2023 ob 22:30
Pra**c nemarni, da te ni sram! Takšni si sploh ne zaslužite družine kaj šele čudovite žene. Boga žena in bogi otroci. Upam, da žena zve za tole preden da faše kakšno bolezen od tebe. Res ste nemarni takšni moški. Pa kako si sploh upate dati svoj spolni organ v takšne nemarne kokle, ki je v njih 20 različnih moških na dan, pfuuuuj. Res že sama misel na to je ogabna.
Imeti veliko spolnih partnerjev, ampak nekatere moške ravno to dejstvo vzburja in hodijo tja, kamor ne bi smeli;)
Anonimno 6963, 05.05.2023 ob 09:08
Sej je veliko takih kot si ti, dolgočasnih bab. Pol se pa cudite, da vas tipi varajo. Pa kdo bo imel babo, ki se v postelji ne podredi? Samo kak papak
Dolgoxacasne smo ker nas ne vzburja grobost ce nam ne pase? Pacient. Sus u glavo bi ti dala in teb podobnim. Gnoj en bolan.
Ne razmnozuj se kmetavzar
Aja189, 05.05.2023 ob 12:34
Dolgoxacasne smo ker nas ne vzburja grobost ce nam ne pase? Pacient. Sus u glavo bi ti dala in teb podobnim. Gnoj en bolan.
Ne razmnozuj se kmetavzar
Ženska, ki tako piše kot ti, je možača. Po vsej verjetnosti je prikrita lezbača. Vsaka ženska, ki je normalna, se moškemu podredi, kar ne pomeni bolečine itd. Normalno je, da ženski paše, da jo moški vzge po riti med seksom, da jo vleče za lase. Med seksom se sprostijo hormoni in poskrbijo, da je takrat prag bolečine bistveno višji, kot sicer. Takšne, ki pa to jemljejo kot nasilje, so pa babe ala Nika Kovač, ki se jih normalen moški tudi dotaknil ne bi.
Bedno da ženo varaš z kurbo. Če te žena ne privlači več, najdi si lepšo , boljšo. Ne pa da greš h kurbi. Vem pa da je tega ogromno . Oddajam in veliko prostitutk se javi za najem. Zadnjič se mi javi ena , samohranilka, tri hčere, ki so bile u nulo zrihtane, umetne obrvi, nohti, trepalnice, draga garderoba. Ona pa kao varnostnica z manj kot min plačo. Se mi prižgejo luči v glavi, pogledam profil, vse jasno, ima se uspešno popoldansko obrt.
Zvcz, 05.05.2023 ob 14:13
Bedno da ženo varaš z kurbo. Če te žena ne privlači več, najdi si lepšo , boljšo. Ne pa da greš h kurbi. Vem pa da je tega ogromno . Oddajam in veliko prostitutk se javi za najem. Zadnjič se mi javi ena , samohranilka, tri hčere, ki so bile u nulo zrihtane, umetne obrvi, nohti, trepalnice, draga garderoba. Ona pa kao varnostnica z manj kot min plačo. Se mi prižgejo luči v glavi, pogledam profil, vse jasno, ima se uspešno popoldansko obrt.
Ji gre finančno zelo slabo, da se je spustila v tako popoldansko obrt.
Anonimno 1796, 05.05.2023 ob 12:49
Ženska, ki tako piše kot ti, je možača. Po vsej verjetnosti je prikrita lezbača. Vsaka ženska, ki je normalna, se moškemu podredi, kar ne pomeni bolečine itd. Normalno je, da ženski paše, da jo moški vzge po riti med seksom, da jo vleče za lase. Med seksom se sprostijo hormoni in poskrbijo, da je takrat prag bolečine bistveno višji, kot sicer. Takšne, ki pa to jemljejo kot nasilje, so pa babe ala Nika Kovač, ki se jih normalen moški tudi dotaknil ne bi.
Sem o tem da si moski vzame zensko ce rece NE,to je posilstvo A JE TO JASNO? Pokveka grda od tipa.
Nekaj je erotika kjer bolj grobi prijemipasejo ,se nikoli pa ni zenski pasalo ce ni hotla seksat,se tud sprosti ne in boli in ni tako vlazno. Zakaj vas pa palijo smrklje ker so skos mokre od hormonov ki do 25ga delajo na polno in mislite da jih palite pa jih ne,ko bodo enkrat 30 ,35 bo istaz godba kot pri vseh.
So izjeme pri zenskah ampak vse gremo po isti poti.
Luzercek nepodojen 🙂
In se enkrat. Vsi tipi k so za analno al so psihopati al pa pedri.
PiKA