Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj moški izberete starejšo žensko

Zakaj moški izberete starejšo žensko

Zakaj moški izberete starejšo žensko? Ugibam, ker je manj zaafnana, ker je pripravljena kaj skuhati, ker je bolj realna z pričakovanji?

Zarad boljš penzije, ane.

Normalni ljudje gredo v vezo z človekom. Z osebo. Ne z letnico rojstva.

Predstavljaj si da spoznaš eno fajn žensko s katero se takoj ujameta, imata zanimive debate, te privlači, si želiš biti z njo, ko nisi razmišljaš o njej….potem pa zveš da je 5 let starejša od tebe. Bi šel stran? Verjetno. Ker eni ste totalno ruknjeni 🙂

Moj se je odločil zame zato, ker je pričakoval da mu bom špilala privat kurbo. Preden se je sprijaznil da mu jaz to ne bom, je vrgel stran svoji mladost.

Fino se imate no. 😅☺️☺️☺️☺️

pa kje si prebralo, da moški izbere starejšo?

Moški izbere mlajšo od sebe ali enako staro. Tisti moški, ki ima starejšo žensko je luzer, ki išče mamo v svoji partnerki. Takšni moški niso vredni nič.

Izbere jo zato, ker sta kompatibilna. Nekdo je zgoraj dobro napisal, da nisi v zvezi z letnico rojstva.

Nekatere starejše so zelo mlade v duši in zelo kompatibilne z mlajšimi. Velikokrat tudi zgledajo mlajše. Osebno so mi zel všeč tiste ki imajo v sebi svojo otroško energijo, ki je nikoli ne izgubijo.

Odgovor na objavo uporabnika
jezus no, 03.04.2025 ob 16:40

Normalni ljudje gredo v vezo z človekom. Z osebo. Ne z letnico rojstva.

Predstavljaj si da spoznaš eno fajn žensko s katero se takoj ujameta, imata zanimive debate, te privlači, si želiš biti z njo, ko nisi razmišljaš o njej….potem pa zveš da je 5 let starejša od tebe. Bi šel stran? Verjetno. Ker eni ste totalno ruknjeni 🙂

Točno tako. Avtor / -ica posta, jaz sem v zvezi z mlajšim. In kaj zdaj? Se imava super in če verjameš ali ne, celo boljše kot z mojim bivšim, ki je bil starejši od mene. Ne vem, zakaj je še vedno tak tabu, ko je moški s starejšo.

Ne upam ti povedati, koliko mlajši je partner od mene, ker te bo kap 😉

Ehhh, 03.04.2025 ob 19:22

Točno tako. Avtor / -ica posta, jaz sem v zvezi z mlajšim. In kaj zdaj? Se imava super in če verjameš ali ne, celo boljše kot z mojim bivšim, ki je bil starejši od mene. Ne vem, zakaj je še vedno tak tabu, ko je moški s starejšo.

Ne upam ti povedati, koliko mlajši je partner od mene, ker te bo kap 😉

O, super si. Všečkam.

hja, 5.0, 03.04.2025 ob 19:26

O, super si. Všečkam.

odvisna kdaj,  kdo ,v kakšnem obdobju…dobra 40 letnica ima lahko vse …dober mladosten 60 ali 50 letnik ,ne more imet 70 letnice ali še starejše….

Pač eni imajo radi starodobnike, je pa tako kot pri avtomobilu, da jih je treba previdno voziti in večinoma jih moraš meti v garaži.

Zakaj544, 03.04.2025 ob 16:03

Zakaj moški izberete starejšo žensko? Ugibam, ker je manj zaafnana, ker je pripravljena kaj skuhati, ker je bolj realna z pričakovanji?

točno tako.

Jaz imam 15 let starejšo, bolj ohranjena od večine mojih vrstic.

Pridem domov me čaka skuhano, pospravljeno, odličen sex in nikakršnega komandiranja ali otroškega joka….

ko reče greva na Maldive, rečem ok, ker ona plača, nihče me ne sekira, si kupil plenice, mleko, prašek bla bla bla, ona poskrbi za vse

ljubim jo

ekola, 03.04.2025 ob 17:20

pa kje si prebralo, da moški izbere starejšo?

Moški izbere mlajšo od sebe ali enako staro. Tisti moški, ki ima starejšo žensko je luzer, ki išče mamo v svoji partnerki. Takšni moški niso vredni nič.

NE DRŽI, MOŠKI IZBEREMO STAREJŠO, KO ŽELIMO MIR.

KOKOŠKE, KI SO MLAJŠE JIH IMAMO POLN KURAC, RAZUMEŠ FUKSA

Kakšna napetost v odgovorih, kakšna komunikacija; pa saj skoraj nihče več ni sposobne normalne, spoštljive komunikacije.

Če vam partnerstva povzročajo toliko tegob, bodite sami. Najdite si svoje zadovoljstvo, ne pa v izjavah drugih iskati najmanjših razlogov za to, da drugim zlivate svoj gnev.

Kam smo prišli… Najboljše, da se vsak zapre v svojo sobo in ne komunicira več z nikomer.

imam 15 let starejšo, 03.04.2025 ob 20:43

NE DRŽI, MOŠKI IZBEREMO STAREJŠO, KO ŽELIMO MIR.

KOKOŠKE, KI SO MLAJŠE JIH IMAMO POLN KURAC, RAZUMEŠ FUKSA

Kolk si pa star…

imam 15 let starejšo, 03.04.2025 ob 20:41

točno tako.

Jaz imam 15 let starejšo, bolj ohranjena od večine mojih vrstic.

Pridem domov me čaka skuhano, pospravljeno, odličen sex in nikakršnega komandiranja ali otroškega joka….

ko reče greva na Maldive, rečem ok, ker ona plača, nihče me ne sekira, si kupil plenice, mleko, prašek bla bla bla, ona poskrbi za vse

ljubim jo

15 let je veliko. Recimo ti imaš 40, ona 55, to je zelo velika razlika v letih. Ženska res lahko nekaj časa skriva leta, potem pa se postara, če ne prej v menopavzi. In takrat moški začnete želeti mlajšo. ti omenjas da plača Maldive ona, torej je premožna ? Si za to z njo ali zato ker si nisi želel otrok?

Pa saj ni odnos samo sex pa nategnjeno telo in mladosten videz. Prej, ko nekdo dojame, kaj je poanta odnosa in kaj potrebujes za srecno in umirjeno zivljenje, prej se nehas obremenjevati z leti, visino, kilogrami, manjkom las. Zame je idealna razlika med partnerjema plus minus 3 do 4 leta. Sem imela ze tudi starejse in precej mlajse. Pa sem se z vsakim imela odlicno. Ker, ce ti nekdo daje pravo energijo, se imas z njim pogovarjati o najbolj banalnih temah ter hkrati o resnih, ti je opora in podpora. Ne vem, to mogoce nekateri kasneje dojamejo, ampak obstajajo stvari pomembnejse od letnice rojstva.

Jaz zmeraj vzamem model z manj kilometri in novejšo letnico izdelave, vse ostalo je nakladanje.

Anonimno17, 03.04.2025 ob 21:46

Pa saj ni odnos samo sex pa nategnjeno telo in mladosten videz. Prej, ko nekdo dojame, kaj je poanta odnosa in kaj potrebujes za srecno in umirjeno zivljenje, prej se nehas obremenjevati z leti, visino, kilogrami, manjkom las. Zame je idealna razlika med partnerjema plus minus 3 do 4 leta. Sem imela ze tudi starejse in precej mlajse. Pa sem se z vsakim imela odlicno. Ker, ce ti nekdo daje pravo energijo, se imas z njim pogovarjati o najbolj banalnih temah ter hkrati o resnih, ti je opora in podpora. Ne vem, to mogoce nekateri kasneje dojamejo, ampak obstajajo stvari pomembnejse od letnice rojstva.

Tega verjetno vsi niso sposobni razumeti. Zato obsojajo.

Tako kot je napisano: da ti je ob nekom dobro, lepo, da je iskrica nečesa. Živimo v časih, ko je le malo stvari za vedno. Tako pač je. A to ne pomeni, da se zato zapreš (novim) izkušnjam in ljudem.

Vsak je svoje sreče iskalec:-)

hahaha kolk si se ti zaštrikalo. Torej mlajše iščejo Atije? Pa ok no, jasno.

Mjaw mjaw, 03.04.2025 ob 23:28

hahaha kolk si se ti zaštrikalo. Torej mlajše iščejo Atije? Pa ok no, jasno.

seveda za primitiven komentar @ekola

Ker so starejše bolj prizemljene…

Glede na to, da je več kot 90% parov takšnih, kjer je moski starejši, nevem kje vam misel, da moški išče starejšo žensko. 

Moski star tam do okoli 30 leta išče starejse zenske za sex. Kasneje večina isče in tudi dobi mlajšo od sebe.

Ženska, ki ima in išče mlajšega moškega je k…..

Pa saj zato so že naredili študije. Malo poguglajte.

Večina tu itak ni za partnerstvo. Sploh ne razumete kaj to je. V vezo greš z človekom, ne z letnico na osebni. Ste tako globoki kot luže po pol urnem dežju.Kdo za vraga bi se šel partnerstvo s takim človekom no.

New Report

Close