Zakaj moški izberete starejšo žensko
Ja, 03.04.2025 ob 21:48
Jaz zmeraj vzamem model z manj kilometri in novejšo letnico izdelave, vse ostalo je nakladanje.
Dokler gledaš na partnerja/ partnerico kot potrošno robo ne razumeš bistva dolgotrajnega in kvalitetnega partnerstva. Ljudje niso materialne dobrine, ki jih zamenjamo, ko se iztrošijo. Ljudje so več kot samo lupina.
Anonimno 9589, 04.04.2025 ob 06:38
Glede na to, da je več kot 90% parov takšnih, kjer je moski starejši, nevem kje vam misel, da moški išče starejšo žensko.
Moski star tam do okoli 30 leta išče starejse zenske za sex. Kasneje večina isče in tudi dobi mlajšo od sebe.
Ženska, ki ima in išče mlajšega moškega je k…..
Pa saj zato so že naredili študije. Malo poguglajte.
da te ne bo razneslo od tega, kriče pišeš kako te moti, da iščejo starejšo.
motiš seeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mi iščemo starejšo, da imamo mir, ker nafukali smo se s teboj ki si mlajša glupača zabita
Milena762, 22.04.2025 ob 20:40
Sem 15 let starejša od njega se imava lepo, še pošiljam ga, da gre malo ven z svojo moško družbo. S taščo se lepo razumem, me je lepo sprejela.
Milena
Lepo da se imata “lepo “. Sem pa prepričana da je tvoj velika copata, verjetno zelo vodljiv moški ki išče žensko /mamo. Če karikiram, 15 let razlike, on ima 40 let, takrat so najlepši moški, ti 55 let, v menopavzi, starejša ženska, zelo zelo malo žensk dobro zgleda pri 55 letih. 100% je tvoj zelo neprivlačen moški , verjetno oversize. Povej mi Milena, kateri moški bi bil s 15 let starejšo žensko? Tašča da te je lepo sprejela, lepo, ampak dinamika med vama je taka da on išče mamo, boji se vrstnic. Ujela sta se ker sta drug drugemu nudila tistih par osnovnih stvari ki sta si jih želela pri partnerju.
pinboks, 22.04.2025 ob 21:34
Se pravi, če prav razumem tiste, ki pravite, da ne sme biti starejša od vas. Srečate eno hudo bejbo, idealno za vas, ujameta se v vsem. Ko ti pove, koliko je stara, ji rečeš: Res sorry, ampak si 5 mesecev in 23 dni prestara zame?
Pinboks Ne gre za 5 mesecev ali 23 dni. Ne rabiš tako teatralno doživljati . Če je pa razlika 7,10 ali celo 15 let, kot pravi Milena, pa gre za odnos ki temelji na koristi, da nekdo izkorišča drugega .plenilec in žrtev ki je in ni žrtev, gre pa za nezdrav odnos, to ni zdrava dinamika , oba iščeta koristi. Doživela sem to.
Anonimna687, 22.04.2025 ob 21:43
Pinboks Ne gre za 5 mesecev ali 23 dni. Ne rabiš tako teatralno doživljati . Če je pa razlika 7,10 ali celo 15 let, kot pravi Milena, pa gre za odnos ki temelji na koristi, da nekdo izkorišča drugega .plenilec in žrtev ki je in ni žrtev, gre pa za nezdrav odnos, to ni zdrava dinamika , oba iščeta koristi. Doživela sem to.
Veliko je parov, ki imajo razliko 7,10 ali pa celo 15 let in so veliko srečnejši kot mi2, ki modrujeva tu na monu
pinboks, 22.04.2025 ob 21:47
Veliko je parov, ki imajo razliko 7,10 ali pa celo 15 let in so veliko srečnejši kot mi2, ki modrujeva tu na monu
Lahko se imajo celo iskreno radi. Ali pa se sprijaznijo. Bolj bi rekla to zadnje. Nek kompromis, pa peljejo naprej. Včasih mi kdo reče , tadva sploh nista za skupaj . Jaz pravim, sta na nek način. Dober prijatelj ima partnerko ki je starejsa, ekstremno neprivlacna, grda ženska, možacast tip ženske . Za eno glavo višja od njega, številko noge ima 47, prvi dve leti se jo je sramoval , jo ni imenoval, vse je bilo v ednini, grem sem grem tja, vmes je zelo zbolel, izgubil veliko financ in samozavesti in kar naenkrat preobrat, pojavila se je dvojina, je pred penzijo, sam ne preživi, edina ona je z njim. Ni ljubezen , je pa neka simbioza. Oba drug brez drugega ne preživita .
pinboks, 22.04.2025 ob 22:27
Sam poznam kar nekaj parov z razliko v letih, pa se mi zdijo srečni. Sicer se ne spuščam v podrobnosti, ampak navzen se res razumejo.
Ok, možno. V večini je vprašanje momenta, tudi moški pridejo do točke, ko si rečejo, to kar iščem ne najdem. Mlado, lepo. Tudi on ni lep , mlad. (ampak do tega spoznanja mora moški priti ). Lahko pa dobim to, ki ima te in te pluse. Sama sem zagovornica da je bolj uravnoteženo da je moški par let starejši. Ni tak problem zapaliti mlajšega, težje je dolgoletno ohraniti strast , da si te moški spolno želi 20,30 let.
Enako.
Poročena s 15 let mlajšim pa njemu govorijo kok dobro zgledam, njemu pa da izgleda kot nek star bedanec. Midva sva kompatibilna v vsem, sploh pa nihče ne gleda na letnico, on je 37 jaz 52.
Skupaj sva že 11 let. Tašča je samo 5 let starejša od mene pa sama zase meni, da med nama ni primerjave, saj ona izgleda kot 77 balon, jaz pa kot raketa baje!