Zakaj moški izberete starejšo žensko
Pomlad je v zraku, 24.04.2025 ob 08:12
Milena762, 22.04.2025 ob 20:40
Sem 15 let starejša od njega se imava lepo, še pošiljam ga, da gre malo ven z svojo moško družbo. S taščo se lepo razumem, me je lepo sprejela.
Enako.
Poročena s 15 let mlajšim pa njemu govorijo kok dobro zgledam, njemu pa da izgleda kot nek star bedanec. Midva sva kompatibilna v vsem, sploh pa nihče ne gleda na letnico, on je 37 jaz 52.
Skupaj sva že 11 let. Tašča je samo 5 let starejša od mene pa sama zase meni, da med nama ni primerjave, saj ona izgleda kot 77 balon, jaz pa kot raketa baje!
Hahah, kakšnega reveža si si našla, če ti bolje izgledaš? Pa takega nobena ne pogleda, zato je iskal toliko starejso. . Samo da si srečna hehe . Dajte ženske biti vsaj objektivne, če se že hvalite z mladim
Zakaj544, 03.04.2025 ob 16:03
Zakaj moški izberete starejšo žensko? Ugibam, ker je manj zaafnana, ker je pripravljena kaj skuhati, ker je bolj realna z pričakovanji?
Gotovo ne zato, ker je starejša. Je pa drugo, če je ona na voljo zato, ker je starejša, če je ločenka, zaradi let manj zanimiva za nasprotni spol in je pač še na voljo, vendar to zame ni pomembno. Važno je, da ima v glavi pošlihtano in da se ujameva. Starost pa ima tako pluse, kot minuse.