Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk

Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk

5kil fasade, oprijete pajkice, nastavlanje viharc vas je zadel :-)))
[/quote]

Vidva z viharcem verjetno raje dedce v rit gledata.

Desanka je tvoja ljubav

Desanka je tvoja ljubav
[/quote]

Samostojne se iščejo, samo jih ni.

Je pa veliko sponzoruš. Sponzoruša zame ni samostojna!

Desanka je tvoja ljubav
[/quote]

Si ti Situiran ja. za situirane dedce je značilno, da osirajo samske babe.

Si ti Situiran ja. za situirane dedce je značilno, da osirajo samske babe.
[/quote]
Kajj travmiraš in divjaš? Že sam tvoj vzdevek vatikanske ječe pove, da moraš bit totalno čoknjeno in polno nekih blodenj. Pa noriš divje, kot bi ti ne vema kaj vzeli, a le resnica je povedana. To niso nobene samostojne ženske, ampak nesposobne nedojebnke, travmiranke, zafrustriranke, tumaste, žleht, privošljive, lene kot fuks, nemogočega karakterja. ….Veš da je samostojna, vsaka se skilcuje, da je njena pomembnost v reševanju živali in sveta. To je na ravni desetletnic, ne pa samostojnih odraslih žensk…..prfff, jebemti….

Kajj travmiraš in divjaš? Že sam tvoj vzdevek vatikanske ječe pove, da moraš bit totalno čoknjeno in polno nekih blodenj. Pa noriš divje, kot bi ti ne vema kaj vzeli, a le resnica je povedana. To niso nobene samostojne ženske, ampak nesposobne nedojebnke, travmiranke, zafrustriranke, tumaste, žleht, privošljive, lene kot fuks, nemogočega karakterja. ….Veš da je samostojna, vsaka se skilcuje, da je njena pomembnost v reševanju živali in sveta. To je na ravni desetletnic, ne pa samostojnih odraslih žensk…..prfff, jebemti….
[/quote]

Ne se tolk razburjat. Ni dobro za tvoj pritisk 🙂 🙂

Osamljeni ločenec pač podivja vedno, ko sliši za samske babe. ne prenaša lastne samskosti.

[/quote]

Tebe bo kap, kako težko sprejemaš dejstvo, da si babam zadnja rupa na svirali.

Kekci ne boste imeli ne nesamostojnih ne samostojnih. nesamostojna hoče finančno močnega dedca. Z minimalčarjem nima kaj početi. Samosojnih se bojite, ker se ob njih spomnite, da ste luzerji. če kakšna pokaže človečnost in s evam posveti, vse zavozite z lastnim primitivizmom.

Brezupno. Svetujem ančke’

Ti si pa eno tečno truplo. Cele dneve za računalnikom in čaka samo na to kako bo nekoga zajedalo.

[/quote]

so kaput, a ne vidiš, da general spet blodi in komaj čaka, da ga naskočiš, tisprpelan

Kaj naredi žensko samostojno, to da doma ob grdem možu gleda Dnevnik vsak dan? Ženske so samo glupe, nasilne, uničevalne in zmedene. Verjetno največji scam kar sem ga srečal v vsem svojem brezveznem življenju. Ideja samostojne ženske ne obstaja, je oksimoron. Cel komunizem je propadel in vse kar prihaja bo propadlo če bo precenjevalo to bitje narave ki nikoli ni bilo človek ampak samo set reakcij in emocij. Rojevalka otrok, mama in ob lepoti trofeja, to je vse kar ta majmun je. Ne moreš se s tem sporazumevat, temu bitju pač igraš, vzameš kar rabiš, če rabiš otroke, jo vzameš pač počasi, v vsakem primeru pa si vzameš, drugače ne boš imel ker je to tak majmun blesav brez ene celice v možganih ki je človeška. Največje razočaranje v mojem življenju in največja prevara kar obstaja. V kuhno al pa v gulag, ne moreš več študirat, ne moreš več v službo hodit, ne moreš več volit, če je po moje. To so vse komunisti sposrali nad družbo ker so mislili, da bo delovalo. Ne moreš jim zamerit, so pač nasedli na prevaro. Jaz jim prepovem mejkup, petke, jaz jim vse prepovem če je po moje, samo rojevaš pa za dom skrbiš, kak si uničla lajf da je življenje neznosno. Trpi kučko ko se staraš ob svojem oholem neobzirnem glupem majmunu.

Vau.
Tole je pa fajn zadelo, kar si danes spil 😂😂😂

Vau.
Tole je pa fajn zadelo, kar si danes spil 😂😂😂
[/quote]
Obe roki ima v gipsu, pa že dolgo ni drkal. 😂😂

Srce se mi je ustavlo, tok sem šokirana. Kakšn zapis! Kot pravljica – roman ;)))))

Obe roki ima v gipsu, pa že dolgo ni drkal. 😂😂
[/quote]

Ta ima tud glavo v gipsu 😂😂😂 ker drugače bi mu možgani skozi ušesa ven stekli 😂

Ne se tolk razburjat. Ni dobro za tvoj pritisk 🙂 🙂
[/quote]

Moj pritisk je čisto v redu. Je spet sreda, ne? Trpite kot sam vrag v javni upravi.😅

Kot osje gnezdo, bolj ko se bližajo prazniki bolj brenčijo “samostojne”, prikrašnae povsod, zaradi lastne neumne betice. Pa saj boste živalce reševale med prazniki, pa ustavrjale otročarije, kaj se tako bojite praznikov?😅😅😅

Ti tudi! Noriš in ne nehaš!

Ti tudi! Noriš in ne nehaš!
[/quote]
😅Slaba tolažba ti je to multinično. Al človek crkuje od smeha, ko samsko babovje začnete nabijat , kako ste samostojne, brez da bi premogle kakršnokoli odraslo početje, kaj šele odgovornost…..jaoooooo😅😅😅😅😅

😅Slaba tolažba ti je to multinično. Al človek crkuje od smeha, ko samsko babovje začnete nabijat , kako ste samostojne, brez da bi premogle kakršnokoli odraslo početje, kaj šele odgovornost…..jaoooooo😅😅😅😅😅
[/quote]
Tudi ti si samski! Če bi bil kaj vreden, bi bil v vezi!

Tudi ti si samski! Če bi bil kaj vreden, bi bil v vezi!
[/quote]
Sem bil, tako dolgo kot je bilo potrebno, že miljonkrat povedano, da se ne morete satre babe, ki ste na ravni otrok primerjat z mano, ki sem starš. Ve pa kao samostojne, kje vraga le?😅😅😅

Sem bil, tako dolgo kot je bilo potrebno, že miljonkrat povedano, da se ne morete satre babe, ki ste na ravni otrok primerjat z mano, ki sem starš. Ve pa kao samostojne, kje vraga le?😅😅😅
[/quote]
da si edini na svetu, ki ima otroke?
😁

da si edini na svetu, ki ima otroke?
😁
[/quote]
Zakaj bi bil pa edini? Si bralno popolnoma nesposobno? Le poveadno vam je realno, da je večno samsko babovje brez otrok, svetlobna leta oddaljeno od odraslosti in samostojnosti. Da celo marsikateri moški, ki je tudi samski, marsikaj ustavri in je odgovoren, samska baba pa niti ena ne. Samostojne ženske so z družinmi ali pa da imajo vsaj otroke, recimo kaka vdova, medtem ko ločenke so že čisti šusi in nič boljše od večno samskih babetin in tudi daleč od tega, da bi bile samostojne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close