Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk
Pomoje je ženska bolj kot pobarvana ovca.
Na zunaj lahko izgleda drugačna.
Ob prvem dežju postane spet bela, kot vse ostale ovce.
Jp štumf, samostojno boste edino znova travmirale čez praznike na monu. Replika je že predčasno začela in danes odprla temo, kak dolgčas je. Očitno ji tudi družina, ki je nima in si jo izmišlja, ni v pomoč. 😅
[/quote]
Lej kdo se oglaša :))) če pa najbolj travmiraš ravno ti.
[/quote]
Štumf, tega ti ne boš dočakala, da bi jaz travmiral. 😅
Froce ima vsak zamorc iz afrike, tako da imeti froca ni odraz ničesar.
Ja, ne bi vedel, svojo mamo pa fotra vprašaj, če sta kaj skrbela zate, da ti lahko danes zavoženo noriš brez vsake odgovornosti, ne? Za take kot ti se ve, da še za svojo rit ni sposobno skrbet, da bi bila urejena in imela neko življenje, kaj šele za otroke……
Who d fukc si ti???
Who d fukc si ti???
[/quote]
Tvoja nočna mora :):):) Včerajšnja 😛
Al se včasih res vprašam, kako hudo zblojeno tele to mora bit, da se poimenuje vatikanske ječe? Pa replika recimo, namesto da bi zgolj napisala kokoš, ker dejansko zgolj kokodaka, samo zato, da kokodaka. 😅Šnelca zastopim, mi je razumljivo, da medtem ko mesi recimo štrudl, garada na hitro faše od pozadi, 😅, recimo iz prakse vem, da je to marsikateri babi všeč, ko dedc nič ne vpraša, samo zagrabi med takim delom in samo dal. 😅
Fračka, med šihtom se nisem dal motit, zdaj pa lahko dobiš samostojno čez kolen pa po nagi. 😅
[/quote]
Sem nekje napisala, da še z mezinčkom dans ne mignem, kaj šele z ritjo 😛
Ja, ne bi vedel, svojo mamo pa fotra vprašaj, če sta kaj skrbela zate, da ti lahko danes zavoženo noriš brez vsake odgovornosti, ne? Za take kot ti se ve, da še za svojo rit ni sposobno skrbet, da bi bila urejena in imela neko življenje, kaj šele za otroke……
[/quote]
nekam si mi glasen za reveža, ki je fauš vsaki babi, ki je sposobna zaslužiti tistega jurja.
nekam si mi glasen za reveža, ki je fauš vsaki babi, ki je sposobna zaslužiti tistega jurja.
[/quote]
Jp, vatikanske ječe, ja, jaoooooo😅😅😅😅😅
A zato sem potem samska? 😀
A zato sem potem samska? 😀
[/quote]
Ne zato, ampak zato, ker nisi bila zmožna odrast in še čoknjena povrh, kar kažeš s svojim pisanjem in se se smejiš, ob nezaveadanju, da sama sebi, kaka budala si.😅
Si ti ustvarjal ja, s plačo pod jurja.
[/quote]
Brez frocev si neodrasla ne dozorela babura.
[/quote]
Normalno, če je sam večni froc in to v že starem kožuhu.😅
drkac ne travmira pokavsi stumfo :-))))
[/quote]
Potrebnega tiča tožba?
Eh, a si sploh v stanju kdaj kak vreden komentar napisat na nivoju odrasle oebe?
[/quote]
Budalo, jaz vem kakšni so stroški življenja. Tis s vojo socialo nisi ustvaril ničesar.
[/quote]
Da ti ne bom eno okol ušes prfliknila. Najprej jo vprašaj, zakaj je brez otrok. Morda ti razloži:
Potrebnega tiča tožba?
[/quote]
Z otroci postaneš odgovoren.
Ste vi odgovorni f.ukotožneži, ki na forumu samske babe zalezujete. Sirote.
Da ti ne bom eno okol ušes prfliknila. Najprej jo vprašaj, zakaj je brez otrok. Morda ti razloži:
[/quote]
Oprostite gospa 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.