Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk
Problem nastane takrat, kadar nekdo vzame tvoje nestrinjajnje z njim, kot napad nase.
Ni res. Jaz se lahko ne strinjam s tabo, pa ti nič nočem, samo jemljem si enako pravico kot ti, da namreč povem svoje mnenje. Potem pa fašeš husterične reakcije, ki so stalnica tukaj.
[/quote]
Ljudem kronično primanjkujeta objektivna distanca in introspekcija. Vse več je takih, ki jemljejo reči preveč osebno ali kot napad nase. Saj tukaj izmenjujemo mnenja, izkušnje. In te iste vsi doživljamo drugače. Kar je popolnoma normalno. Dragoceno pa je slišati drugačna mnenja.
Histerične reakcije, ki se tukaj sprožajo, pa so odraz prevelikega samonadzora v vsakdanjiku.
No evo. Brez veze Robi. Če ne znaš podkrepiti svojih trditev, potem ne začenjaj vedno znova iste lajne.
[/quote]
Saj je vseeno kaj napišem.
Verjetno jaz štejem pod te “bojevnice”, ampak nimam najmanjšega problema pri spoštovanju tistih moških, ki si spoštovanje zaslužijo. Enako žensk.
Če malo pomisliš, si moškim skozi zgodovino ne bi bilo potrebno izmišljati toliko represivnih inštrumentov za podjarmljanje žensk, če ne bi bila ta “bojevitost” del ženstvenosti, vedno prisotna. Sprejmi oboje, spoštuj oboje, pa boš dobil spoštovanje nazaj.
Ženske smo lahko golobice ali levinje, nekateri moški (hb ne vsi) pa obvladajo samo golobice, levinjo bi pa zaprli v kletko.
Ne gre to tako.
[/quote]
Kaka bojevnica neki, ti si čisti šus ne bojevnica. Pa kar naenkrat imaš pa družino, mater si prfuknjena, misliš, da to kar v parih mesecih rata, zveza in otroc odrastejo?
Vi vucibatine ločene se lahko rogate babam, kolk očete. Samo utrjujete jih v njihovih stališčih. Pa nekam zagrenjeno delujete, ko opisujete ostanke svojih familij v obliki prežvnin in frocev.
Si še kar tu mali tupoglavi general? Najbrž zato, ker si ostanek familje, kot poveš, iz katerega je popolnoam nora mati naredila spako.
Vi vucibatine boste ostali sami v svojih frustracijah in feminizem se vam smeji v face glupe. Ste kot dinozavri na tem svetu. Morš bit kr ornk čohjen, da cele dneve preganjaš feminizem in babe po forumu.
idi delat raje kaj koristnega. zato pa moramo šiptarje uvažati za delo, ker leni slovenski provincialci niti fizično ne znate delati.
To je pa res.
[/quote]
Res je ja, da si prtegnjena do amena, si zastopla vsaj to, da ti je to hotel povedat?😅
Tega viharnega so starši čist zavozili. Lahko si samo mislim iz kakšne familije je izšel, da je čist stravmiran in ne prenese svoje ločene reale. Zagotovo je imel slabe vzorce v matični družini, zato pa je zavožen. te vzorce prenaša še na svojega sina. Mati in oče ( če je sploh smel imeti besedo) niso najbolje opravili svoje naloge pri viharnem, ker ni pripravljen na samostojno življenje, ampak cele dneve laja, kakšne so babe, ker ga nobena noče v oskrbo. zato za take prismode mora skrbeti sociala, žal mi vsi. Žal njega niti jla ni naučila pameti. Brezupen primer je.
Štumf, tega ti ne boš dočakala, da bi jaz travmiral. 😅
[/quote]
Ah ja, a skos se oglašaš, ko je govora o samskih 🙂
Da ti ne bom eno okol ušes prfliknila. Najprej jo vprašaj, zakaj je brez otrok. Morda ti razloži:
[/quote]
Takšnim karkoli razlagat je izguba cajta, oni kar naprej po svoje lapajo.
Takšnim karkoli razlagat je izguba cajta, oni kar naprej po svoje lapajo.
[/quote]
Pač nihče ni toliko neumen, da bi nasedel prfliknjenemu nikoli odraslemu babšetu, veš štumf? Vas je masa samskih, ki ne marate otrok. Genearl golobučna, ki se je sedaj odločil da je baba in se imenuje vatikanske ječe, bi pa bil ravno zate, prfuknjen je vsekakor nerkjkrat več, kot dovolj.😅
Pač nihče ni toliko neumen, da bi nasedel prfliknjenemu nikoli odraslemu babšetu, veš štumf? Vas je masa samskih, ki ne marate otrok. Genearl golobučna, ki se je sedaj odločil da je baba in se imenuje vatikanske ječe, bi pa bil ravno zate, prfuknjen je vsekakor nerkjkrat več, kot dovolj.😅
[/quote]
Ne ti meni, da ne maram otrok. Obožujem jih!
General G. je kul!
General G. je kul!
[/quote]
Ahahahaaahahaha nastavljacica :-))))
[/quote]
Podpis! Gliha vkup striha :-))))
Ahahahaaahahaha nastavljacica :-))))
[/quote]
Čuj, za nekega kao vezanega dost za samskimi babami oprezaš.
Čuj, za nekega kao vezanega dost za samskimi babami oprezaš.
[/quote]
Čuj, zdele lahk izgubiš nedolžnost :-)))
Hvala za smeh :))))))
[/quote]
Jajca) 5-)))
General G. je kul!
[/quote]
Verjamem, kot igrače, ampak z otrokom je treba bit, tui, ko ni tako prijetno, ko ima težave, je tečen, bolan, te skrbi……
To je general sliko sebe nalimal v temo? Pri njemu res ne bi več nič presenetilo.😅
Verjamem, kot igrače, ampak z otrokom je treba bit, tui, ko ni tako prijetno, ko ima težave, je tečen, bolan, te skrbi……
To je general sliko sebe nalimal v temo? Pri njemu res ne bi več nič presenetilo.😅
[/quote]
Stari generalu Ide junfer v marolo :-))
Bohi
Rofl. Sam sebi da nick Situiran, samskim ženskam pravi nastavljačice, pa si že domišlja, da mu bomo verjeli, da je srečno vezan situiran dec.:))))))
Forum je zaprt za komentiranje.