Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk

Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk

Ahahahaaahahaha nastavljacica :-))))
[/quote]

Daj lolek posveti se ženi.

Srecno poročen 20let. Drkac drkaj :-))))

Sam tole vidim nekak takole. Hočete biti samostojne in se pred drugimi kažete kako ste sposobne. V resnici pa rabite moškega.
Pregovor pravi boj se leph samskih punc. Sam bi še dodal lepih samskih mamic.

Slovenski moški doma v gospodinjstvu delaj največ NA SVETU.
Slovenske ženske doma v gospodinjstvu delaj najmanj NA SVETU:
https://money.cnn.com/gallery/news/economy/2013/11/05/chore-wars/6.html

In nagrado za najbolj lene ženske na svetu dobijo … SLOVENKEEEEEE!!!

Nesamostojne, nasilne, lene, ne rihtajo se, duševne bolezni, alkoholizem. Slovenke so uporabne samo za na morju za ponucat, ker takoj dajo, samo, da govoriš srbohrvaško. 😀

A zato, da nadomestiš svoj manjko? 😉
[/quote]

Meni nič ne manjka …. 🙂

To so kvazi samostojne, v resnici pa za vsako stvar kličejo očija pa frende ki so zatreskani v njih in tako naprej.
Žalostno je da nimajo kaj ponuditi in če današnji fantje kaj razmišljajo vidijo da jim je lepše biti sam.

Meni nič ne manjka …. 🙂
[/quote]

Zakaj pol rabiš pametno? 😉

Zakaj pol rabiš pametno? 😉
[/quote]

Najbrž za “normalen” pogovor … 🙂
Žensko ki ve o čem govorim …

Najbrž za “normalen” pogovor … 🙂
Žensko ki ve o čem govorim …
[/quote]

Ah, vas moške pa res ni težko razumet 😉

Ah, vas moške pa res ni težko razumet 😉
[/quote]

Niso vsi moški isti …

Niso vsi moški isti …
[/quote]

V 24 stvareh ste isti, v 6 pa ne 🙂

Ne vem zakaj se vse posplošuje in tlači v isti koš. Tako kit ženske, smo tudi moški različni in prav je tako. Važno je da se ujameš z osebo nasprotnega spola in da najdeta kompromis pri vsakdanjem življenju. Zakaj bi bila uspešna ženska več ali manj vredna. Ni pa vse v izobrazbi, treba je imeti tudi čustveno inteligenco, splošno razgledanost.

V 24 stvareh ste isti, v 6 pa ne 🙂
[/quote]

Kaj,teh 30 dobimo ko se rodimo ?

Kaj,teh 30 dobimo ko se rodimo ?
[/quote]

Hmm, ne, vseh 30 ne.

Hmm, ne, vseh 30 ne.
[/quote]

Dekle si srečno samsko samcato?

Hmm, ne, vseh 30 ne.
[/quote]

Katere pa ? 🙂

Sem se že spraševal, zakaj si tako zagrenjena in očitno samska. No, s temle zapisom si vse pojasnila in povedal veliko o sebi.
Za začetek se spusti na realna tla, ne nosi se tako visoko, ker nimaš razloga za to.
Očitno ti še ni jasno, ampak razgledanost ni nujno pogojena z izobrazbo. Poznam kar nekaj ljudi z dokaj nizko ali povprečno izobrazbo, ki pa so precej bolj razgledani od visoko izobraženih. S svojim zapisom sicer kažeš, da tudi ti nisi najbolj razgledana… In kdo vraga si ti, da lahko sodiš kdo je dolgočasen? Ker si se ti tako odločila?
Kaj si pa tri v življenju takega dosegla? Imaš Nobelovo nagrado? Si odkrila zdravilo za rakava oboljenja? Morda nov planet?
Veš, končati neko fakulteto za upravo in imeti uradniško službo, ki jo sama imenuješ “zahtevna”, pač ni ne vem kak dosežek. Je spraviti kakega otroka na svet in ga vzgojiti v odgovornega odraslega bistveno večji dosežek.
[/quote]

Zakaj jemlješ to kot osebni napad? Drugi nam nastavljajo ogledalo. Primer: kako si odreagiral na vprašnje. Primerjaj njeno “zagrenjenost” s svojo, vem da je te stvari težko opaziti dokler imamo neko svoje prepričanje ali ego, da bi se drugi morali ravnati po nas. Ne morejo se, ker niso Ti.

Se pa strinjam, da primerno vzgojiti otroka v odgovorno osebo ni mačji kašelj. In na tem bi naj ljudje več delali, jaz osebno ne bi mogel biti bolj ponosen, ko bi vzgojil otroka ki je odgovoren, preudaren in čuteč.

Katere pa ? 🙂
[/quote]

Dobro vprašanje..

Dobro vprašanje..
[/quote]

Pri meni je ‘spisek’ precej manjši …
Nisem kompliciran … 🙂

Seveda nisi, če te nobena noče.

Pri meni je ‘spisek’ precej manjši …
Nisem kompliciran … 🙂
[/quote]

Kolk manjša je ta nekompliciranost? 🙂

Kolk manjša je ta nekompliciranost? 🙂
[/quote]

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

[/quote]

Jst sm plesala z ljubimcem.

[/quote]

Jst sm plesala z ljubimcem. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close