Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk

Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk

živive svoj lajf,razvijave svojo kariero in sanje,sve samostojne,mave svojo glave in ne dave samo nog narezn pa proizvajanje frocov.
[/quote]

SVOJ lajf SVOJA kariera SAMostojne, SVOJO glavo -jaz jaz jaz nič druzga nimata. Suha veja bi reku Viharni.

Ma dej. Tisti ta tretji odstavek najbolj drži. Raje ste vi poklicno glavni, s tem ste najbolj srečni. Obrnjene vloge …. Vsaki uspešni ženski je problem živet z manj uspešnim,
o obratnem se nihče ne sprašuje, važno je, dobro se imet v postelji.. :))

Zdaj se bojo razkokodakale babe brez otrok proti mamam.

1.) Zakaj misliš, da je uspešni ženski problem živeti z manj uspešnim moškim?
2.) Zakaj misliš, da je moškim bistveno predvsem, kako je z žensko v postelji?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Oprosti, ampak kaj je več od tega, da zenska rodi in skrbi skupaj z mozem za naraščaj?
[/quote]

Če gledamo kapitalistično, je skoraj vse več od tega. Za nič od tega dvojega namreč ponavadi ne dobiš kapitalistične nagrade – solidne količine denarja.

SVOJ lajf SVOJA kariera SAMostojne, SVOJO glavo -jaz jaz jaz nič druzga nimata. Suha veja bi reku Viharni.
[/quote]

normalno,kaj pa ti misliš? na prvem mestu sem sama sebi. ne pa družbi da sem “jalova”. hahahah,briga me! Zato da ti ne izpadeš kao egoist štepaš froce? izvoli,ti zrihtam še par decov če čš. Deli kar hočeš. Meni ne sede,ne bom menjala plenic,ne bom tekala za enim pamžom,ne bom mela ožuljenih jošk,ne bom čakala 10 let da bo začel končno razmišljat.. men se to ne da! In nimam problemov,nimam stroškov,ne stojim na CSDju fehtajoč otroške dodatke,ne polivam vsa živčna mleka v prahu medtem ko se pamž dere ko sraka,ne ne ne in ne! Imam pravico izbire,in izkoristila sem jo! ne počutim se jalovo,sploh. Ne počutim se nič manj,sploh. Počutim se nekdo z možgani ki ne divja v ta svet tako kot drugi rečejo. posluš,zdej bo pa že treba otroka ne? ja no,mfranc maš prov dej spust. niti podrazno! ne bom,nočem,svobodna sem,sem individum,ne bom in ne! želim neobremenjeno življenje,lahkotno,brez obveznosti,brez pritiskov,brez nečesa česar ne želim! In to je vaš problem “mamic” ker ste nam zavistni,ker enostavno smo frej! mele ste izbiro,tako kot vsi!

Saj gospodinje in mame tud zivimo svoj life
[/quote]

ne,v bistvu nimate svojga lajfa. prbližno 80% svojga dnevnega urnika s evrti okrog froca in štedilnika. Ste neizobražene,velikokrat nekulturne,popolnoma nerazgledane,dosadne. delate to kar delajo ženske že 10000 let: rojevate otroke. Ste nesposobne,in cel čas imate “krono” na glavi ki pravi “moj me podpira,preživlja,mi stoji ob strani saj sem nmati njegovih otrok” in pol vas dec čez par let zajebe,ker moški pa že 10.000 let veljajo za glavne,vsi znanstveniki so bili moški,vse velike persone v zgodovini in voditelji,ženske niso imele pravice,in že iz zgodovine imajo veliko bolj razvit mozak. In ha,ga deca prtegne mal drugačna baba.. in te nogira. pol si pa samohranilka,ha? sje,vem boš rekla tebe tvoj dragi ne bo. Upam da res ne,ne prvoščim nikomur slabega. Ampak nimate svojga lajfa. Vaš lajf so froci,pa cunje od frocov,ciciban papuče,pa ta kašica pa una pa al čmo pohan meso al uuuuu zdaj je moderno palmino olje. Za skozlat ste. Za piko na i,pa jih vidim tam v gostilni povleče joško ven pa ga daca cuzat pamža..aaaa hočm kr znort. Vaš domet je NIČEVO.

Če gledamo kapitalistično, je skoraj vse več od tega. Za nič od tega dvojega namreč ponavadi ne dobiš kapitalistične nagrade – solidne količine denarja.
[/quote]

Če gledamo kapitalistično, te sistem nagrajuje po participaciji in mu je v interesu samoohranitev. Če bo ta ogrožena, se bo otresel vseh obveznosti do tebe. Zavarovanja so na voljo, a so seveda kapitalistično usmerjena, kar pomeni, da prevzemajo riziko le do stopnje, dokler obstaja možnost, da bo omogočena nadaljna participacija v sistemu. Tudi industrija užitka in zabave delujeta po enakih načelih.

Kje v vsemu temu je torej tvoj (moj, posameznikov) interes?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Vprasanja tipa “Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk” si obicajno postavljajo nadute zoprnjace s karakterjem, ki ga ziv bog ne bi prenasal.

V zivljenju sem imel opravka s siroko paleto zensk. Kdo bi vedel koliko med njimi jih je imelo doktorate, zvenece profesionalne naslove, firme, itd. In obratno, zensk, ki niso imele nic od nastetega. In veste kaj?
– Med na papirju oh in sploh zenskami je veliko taksnih, ki se precenjujejo, ker na moske ponavadi preslikavajo zenske kriterije. Zacuda se ne zavedajo, da se moskemu ne dvigne na doktorat, sluzbeni naziv, ipd. Fizicno neprivlacna ostaja neprivlacna. Tako kot karakterno neprivlacne niti doktorat ne naredi privlacne. Mnoge med njimi pa si z vztrajanjem, da mora biti moski vsaj tako uspesen kot same, zadajo avtogol. In ostajajo neprostovoljno same. Obicajno tudi brez seksa.
– Mnoge med takimi, ki se imajo za nekaj vec v bistvu sploh niso “nesto”. Morda imajo neko nekoristno izobrazbo. Kar doktorat v vecini primerov tako je, FYI. Morda imajo neko nadpovprecno sluzbo, ki pa se vedno ni nic posebnega. Pa tudi, ce ima oboje, po vecini se vedno nima kaj za pokazati. Zivi iz meseca v mesec kot vsaka druga butara, le da si obcasno malo vec privosci. Kar v praksi neredko pomeni, da moskega stane vec kot povprecna zenska, dobi pa manj, ker “karieristke” neredko nimajo kaj prida casa.
– Med temi na papirju oh in sploh zenskami je visoka koncetracija globoko indoktriniranih feminisk in tezkih levicark, ki so z vecino moske populacije prakticno nekompatibilne za karkoli drugega kot fuk. Ce to.
– Vecina jih je na trgu parckanja nekonkurencnih mlajsim lepsim in predvsem bolj ZENSTVENIM zenskam. Ampak v svoji feministicni nadutosti raje scijejo proti vetru in igrajo vlogo entitled bitches.

Sedaj pa se glavno. Tudi med zenskami, ki so dejansko oh in sploh, ne le da si domisljajo, je prijetnih zenstvenih down-to-earth oseb. Zal pa zenske, ki postavljajo taksna vprasanja to vsekakor niso. Ponavadi jim ze na celu pise, da so zoprnjace. Zacne se s hladnim vzvisenim obnasanjem, nedostopnostjo, itd.

1.) Zakaj misliš, da je uspešni ženski problem živeti z manj uspešnim moškim?
2.) Zakaj misliš, da je moškim bistveno predvsem, kako je z žensko v postelji?
[/quote]

Problem je, ker ni naravno. Vse kar ni naravno je proti sebi. Lahko bi pa to naravo malo drugače uskladili, a je zaenkrat še utopično. Verjetno bi se dalo če bi sistem to omogočal.

V danasnjem casu postmodernizma, feminizma in neomarksisticne indoktrinacije s katero se mlade posiljuje na veliki vecini fakultet, pa je kategorija akademsko izobrazenih zensk se najvecja pusotina. Se za pump & dump se jim je pametno izogniti kaj sele kaj drugega.

Ni odvisno od družbenega sistema. Mene tvoja (v smislu ženske) plača ne rajca. Me ne. Lahko imaš svojo votlino. Kul, a me ne rajca. Lahko imaš svoje podjeje. Super, a me ne rajca. In velikanske večine moških tudi ne. Čeprav nekatere da, a jih ni na pretek. In ni z njimi nič narobe. Narava je naredila ravnotežje. Le da “uspešne ženske” nanje gledajo zviška. Zakaj?

Zato ker njih rajca varnost statusa in premoženja na moškem. Ker jim biologija narekuje, da med nosečnostjo in po porodu potrebujejo biti varovane in preskrbljene. Zato še tako premožna ženska želi premožnejšega moškega. Ker jo to rajca.

Moškega pa rajcajo boki, joški, zdrav izgled. In ko rečete, da si moški želimo samo seks, s tem kažete, da ste na dobri poti, da si zavozite zvezo (in življenje). Ker narava nam je podelila določene motivatorje. Nas rajca tekmovati. Torej je “karieristična možača” lahko kvečjemu moja tekmica v tekmi za naklonjenost one luštne dolgolaske s svilnato kožo in merami 90-60-90. Tekmica. Če te vloge ni pripravljena sprejeti, naj se ne podaja v “moški svet”. Ker tu je motivator tekmovalnost.

ne,v bistvu nimate svojga lajfa. prbližno 80% svojga dnevnega urnika s evrti okrog froca in štedilnika. Ste neizobražene,velikokrat nekulturne,popolnoma nerazgledane,dosadne. delate to kar delajo ženske že 10000 let: rojevate otroke. Ste nesposobne,in cel čas imate “krono” na glavi ki pravi “moj me podpira,preživlja,mi stoji ob strani saj sem nmati njegovih otrok” in pol vas dec čez par let zajebe,ker moški pa že 10.000 let veljajo za glavne,vsi znanstveniki so bili moški,vse velike persone v zgodovini in voditelji,ženske niso imele pravice,in že iz zgodovine imajo veliko bolj razvit mozak. In ha,ga deca prtegne mal drugačna baba.. in te nogira. pol si pa samohranilka,ha? sje,vem boš rekla tebe tvoj dragi ne bo. Upam da res ne,ne prvoščim nikomur slabega. Ampak nimate svojga lajfa. Vaš lajf so froci,pa cunje od frocov,ciciban papuče,pa ta kašica pa una pa al čmo pohan meso al uuuuu zdaj je moderno palmino olje. Za skozlat ste. Za piko na i,pa jih vidim tam v gostilni povleče joško ven pa ga daca cuzat pamža..aaaa hočm kr znort. Vaš domet je NIČEVO.
[/quote]
Kaj pa ti blebeces ,kdo je neizobražen.? jaz mam univerzitetno diplomo in govorim 5 jezikov, igram en glasbeni inštrument ..kaksen pohan meso.? tega jaz ne kuham to je prevec masno.. Dojim pa tud ze zelo zelo dolgo ne vec
Ne se zajebavat ,mas sam sreco da sem lih bolna pa se hitro utrudim pri tipkanju..

Od karakterja me najbolj privlači ambiciozna ženska, z željo po uspehu

Ni odvisno od družbenega sistema. Mene tvoja (v smislu ženske) plača ne rajca. Me ne. Lahko imaš svojo votlino. Kul, a me ne rajca. Lahko imaš svoje podjeje. Super, a me ne rajca. In velikanske večine moških tudi ne. Čeprav nekatere da, a jih ni na pretek. In ni z njimi nič narobe. Narava je naredila ravnotežje. Le da “uspešne ženske” nanje gledajo zviška. Zakaj?

Zato ker njih rajca varnost statusa in premoženja na moškem. Ker jim biologija narekuje, da med nosečnostjo in po porodu potrebujejo biti varovane in preskrbljene. Zato še tako premožna ženska želi premožnejšega moškega. Ker jo to rajca.

Moškega pa rajcajo boki, joški, zdrav izgled. In ko rečete, da si moški želimo samo seks, s tem kažete, da ste na dobri poti, da si zavozite zvezo (in življenje). Ker narava nam je podelila določene motivatorje. Nas rajca tekmovati. Torej je “karieristična možača” lahko kvečjemu moja tekmica v tekmi za naklonjenost one luštne dolgolaske s svilnato kožo in merami 90-60-90. Tekmica. Če te vloge ni pripravljena sprejeti, naj se ne podaja v “moški svet”. Ker tu je motivator tekmovalnost.
[/quote]

V meglo brcaš :))))))

Če velikokrat to slišiš, potem je mogoče čas, da zamenjaš tip moške družbe. Imam precej kolegov ki so eni samski drugi poročeni, pa nihče ni takšnega mnenja. Za nekoga, ki sam zase pravi da je izobražen in ima kariero, se ga sam že po defaultu izogibam, saj je večina teh prepolnih samih sebe. Da se zaganjajo za trgovkami, frizerkami, kelnercami pomeni le to, da so čustveno nestabilni in neizkušeni.

[/quote]

Ti pa si hecen. Na ženske gledaš kot na predmete, trofeje. To v vsaki taki temi dokazuješ

Kaj pa ti blebeces ,kdo je neizobražen.? jaz mam univerzitetno diplomo in govorim 5 jezikov, igram en glasbeni inštrument ..kaksen pohan meso.? tega jaz ne kuham to je prevec masno.. Dojim pa tud ze zelo zelo dolgo ne vec
Ne se zajebavat ,mas sam sreco da sem lih bolna pa se hitro utrudim pri tipkanju..
[/quote]
tebe je našla. 😁

Ok. Pa brcam v meglo. Karkoli ze. Trofeje, šovinizem, seksizem,… Vse priznam. Brez sramu ali slabe vesti. Ker jaz sledim enakovrednosti. Jaz ne cenim zenske, temveč jo sprejemam. Na delitev dobrin gledam skozi vse tri aspekte: vsakomur po njegovih potrebah, statusu in prispevku, glede na okoliščine. In se zavedam, da vrednost ni nujno enaka ceni.

Zato, ker se pogovarjaš z nesamozavestnimi moškimi, ki jih je strah življenja.

Najdi moškega, ki je res moški, poleg tega pa vsaj malo razgledan, in sposoben dobro poskrbeti zase – pa ne bo teh problemov.
V mojem krogu je kar nekaj moških, ki nas privlačijo sposobne, neodvisne ženske, ki so nam kar kos ozrioma izziv in se je treba marsikdaj potruditi, d ajo dohajaš ali celo prehitiš. Hudičevo potruditi.
Je pa zadovoljstva in tovarištva polno življenje, ki nikdar ni dolgočasno.

Domišljavost in ošabnost je slaba popotnica za partnerstvo. Izobraženost in finančna dobrostoječnost pač nima nobene veze s šolo življenja, kamor lahko štejemo tudi partnerstvo. Prej nasprotno, če nekdo stavi na ta zunanja (neosebna) družbena atributa kot na edinega paradnega konja, ki bi mu naj vse prinesel k nogam, je bolj odraz duševne osiromašenosti osebe ali plitkosti duha. In takšni ljudje niso priljubljeni ne glede na spol, čeprav nekatere ženske rade volje potrpijo, če je denarnica dovolj debela, in pa moški, če so le joški… 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če velikokrat to slišiš, potem je mogoče čas, da zamenjaš tip moške družbe. Imam precej kolegov ki so eni samski drugi poročeni, pa nihče ni takšnega mnenja. Za nekoga, ki sam zase pravi da je izobražen in ima kariero, se ga s8 že po defaultu izogibam, saj je večina teh prepolnih samih sebe. Da se zaganjajo za trgovkami, frizerkami, kelnercami pomeni le to, da so čustveno nestabilni in neizkušeni.
[/quote]

Res so revčki, ker že v startu ne naredijo ovinek okrog pjevacic. :). Kakšni se spozabijo in prekrsijo kastni sistem.

S tem se nebi ravno strinjal. Gliha skup štriha in če je nekdo delaven, ustvarjalen, napreden, samostojen, partner pa ni, ga bodo te stvari začele prej kot slej motiti.
[/quote]

Takega že v osnovi ne bo zanimal diametralno nasproten partner.
Si napisal v enem stavku kontradiktorni pomen. 🙂
Preprosto:
Nekdo, ki zna igrat tenis, si želi igrat (ne učit) tenis, bo šel igrat tenis z nekom, ki bo ravnotako znal igrat tenis in si bo tega želel.

Zato, ker jih je sram, če je nekdo pametnejši od njih. Zato pa vsi padajo na neumne kokoši, potem pa tu po monu stokajo, kakšne so ženske.

V bistvu je vecina zensk, ki se ima za “samostojne” predvsem zoprnih butar, ki si svojo uspesnost, razgledanost in samostojnost predvsem domisljajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close