Zakaj moški ne marajo samostojnih žensk
Ok. Priznam, da mi še vedno ni nič jasno. Ni problema. Se pač ne razmeva. Se zgodi.
[/quote]
Vidim ja, ni prvič, da niti sam svojih trditev ne štekaš.
Watamaro ti je že vse razložil, kratko in jedrnato. Njega poštekaj.
[/quote]Sta približno enaka, bosanski nakladač in pa samski nakladač brez otrok. Ti se pridružuješ samskemu nakladaču?😅😅😅
Tako duhovno prazna oseba si, da sem to moral napisati. Si produkt današnjega časa, “imeti”.
Si naštel dva velika fetiša. Zdaj me pa zanima. Na razpolago imaš močno privlačno žensko iz bogate familije, denar ni problem, z vzvišenim karakterjem in se eno, ki ima točno tak karakter, ki tebi ustreza, topla duša, težka pa je 90 kg, ni tvoj tip. . Za katero bi se odločil?
Imaš pa samo to izbiro, za stos povej, kot res misliš..
[/quote]
Nekdo ti je všeč ali pa ti ni, ostalo je kalkulacija. Tudi nikjer nisi postavljen pred nepremostljiv zid odločanja, kot da sta samo 2 ekstrema, vedno so na razpolago izbire.
Sta približno enaka, bosanski nakladač in pa samski nakladač brez otrok. Ti se pridružuješ samskemu nakladaču?😅😅😅
[/quote]
Stari, glavno da si ti nad nama. Kot tista kokoš, ki je odprla to temo. :-)))
Stari, glavno da si ti nad nama. Kot tista kokoš, ki je odprla to temo. :-)))
[/quote]
Ne rabim bit nad tabo, povem kot je. Enako za kokoš, ki je odprla temo in od vraga samostojnost bab, ko za vsak drek rabijo pomoč, resnično celo za daljinca, kot sem zgoraj napisal. Kakka samostojnost neki, puhloglava domišljavost, ko je neumnica polna same sebe in pootrebna le gajžle, da bi bila normalna.
Ne rabim bit nad tabo, povem kot je. Enako za kokoš, ki je odprla temo in od vraga samostojnost bab, ko za vsak drek rabijo pomoč, resnično celo za daljinca, kot sem zgoraj napisal. Kakka samostojnost neki, puhloglava domišljavost, ko je neumnica polna same sebe in pootrebna le gajžle, da bi bila normalna.
[/quote]
No potem pa da ne boš več šlogal v bodoče… 2 otroka. 28 in 25 let. :-)))
No potem pa da ne boš več šlogal v bodoče… 2 otroka. 28 in 25 let. :-)))
[/quote]
Nič ne šlogam, vidno o otrocih in mladostnikih ne veš nič, potem sodeč že nisi bil kaj prida foter in kaj dosti zraven, tudi če je morda res, da imaš dva odrasla otroka.
Nič ne šlogam, vidno o otrocih in mladostnikih ne veš nič, potem sodeč že nisi bil kaj prida foter in kaj dosti zraven, tudi če je morda res, da imaš dva odrasla otroka.
[/quote]
Ne, ti sploh ne šlogaš. :-)))
Ne, ti sploh ne šlogaš. :-)))
[/quote]
Kam bi pa prišli, če bi še jaz, kot da vas ni dovolj takih, ki nabijate tu ne samo šloganje, ampak mnogo hujše bedarije, še posebej, ko se pojavi recimo bosanko watermajerjev duet ali kdo primerljiv.😅
Kam bi pa prišli, če bi še jaz, kot da vas ni dovolj takih, ki nabijate tu ne samo šloganje, ampak mnogo hujše bedarije, še posebej, ko se pojavi recimo bosanko watermajerjev duet ali kdo primerljiv.😅
[/quote]
No ponoviva vajo… glavno da si ti nad nama. :-)))))
No ponoviva vajo… glavno da si ti nad nama. :-)))))
[/quote]
Kaj je zdaj, si izgubil sposobnost pisanja na temo ali te niti ni bilo, vajinega nakladanja z bosancem namreč sploh nisem bral?😅 Torej , so ti včeč “samostojne” domišljave babe polne same sebe, ki niso ničesar sposobne naredit samostojno, ampak za vsako piz-do rabijo pomoč?
Kaj je zdaj, si izgubil sposobnost pisanja na temo ali te niti ni bilo, vajinega nakladanja z bosancem namreč sploh nisem bral?😅 Torej , so ti včeč “samostojne” domišljave babe polne same sebe, ki niso ničesar sposobne naredit samostojno, ampak za vsako piz-do rabijo pomoč?
[/quote]
Ko boš mel babo se oglašaj do takrat pa da si tiho!
Pa saj ravno to je car – debatirati (o smislu) z nekom, ki vidi drugace. To pripomore k sirjenju obzorij, uvidu v drugace. 😉
Se lahko pogovarjava o tem, kaj so pudarki zgodbe, ki jo v tej debati zagovarjas? Ce bi npr. pisal avtobiografijo, kaj bi najbolj izpostavil? Ali pa ce bi bili se vedno jamski ljudje, kaj bi vklesal v kamen pecine? Katero zgodbo bi pripovedoval?
P.S.: ce se ti ne da, ni problema. Zgolj razmisljam.
[/quote]
Od teh dveh in ostalih bi se lahko marsikaj naucil, ti viharni prepotentnez!
[/quote]
Oprosti, ampak si drznem trditi, da se pretirano naslanjas na 2. os. edn. Gledan iz mojega zornega kota, si nekdo, ki iz mojega pisanja izpeljuje neke perverzne izpeljave, ki nimajo nicesar s tem, kar sem jaz zapisal in potem predstavljas, kot da so to dejstva, ki naj bi jih jaz zapisal, pdas zgodbo, ki mi ni prav nic tuja, a ne razumem konteksta niti namena, ki mu sledis,… naj se se tako trudim, mi delujes povsem zmedeno in brez rdece niti. In ti mi prav nic ne pomagas, da bi te mogel zacutiti, da bi uvidel tvo vidik, da bi razumel tvoje motive.
Nic narobe, ce se ne razumeva, a ne morem se na tak nacin pogovarjati z nekom. Ker ti nimam nicesar povedati, nicesar dodati, nicemur nasprotovati,… ker ne zaznam povezave.
Jih je bolj malo vzgojenih v odgovorne odrasle osebe. Vsaka nova generacija je vse slabsa. Pa zelo malo je stabilnih družin, veliko več je primerov, ko ima nekdo otroke z več osebami. Varanje je pa itak nacionalen šport. Zato ne napadaj avtorice, razen če si vzgojil izjemno sposobnega, delovnega in empatičnega otroka. Ne pričakuj, da ti bodo drugi hvaležni, ker si nekoga spravil na svet in še to…neizobražena oseba ne more biti razgledana, razen če so bili zelo revni doma in si šolanja niso mogli privoščiti. Običajno pa so neizobražene osebe lene in nezainteresirane.
[/quote]
+1
Bolj je človek zadovoljen s samim s sabo, v celoti, z delom, kariero, izobrazbo, videzom, vseeno ali je to ženska ali moški, manj bo imel problemov pri “ločevanju”, kakšni naj bi bili moški in kakšne ženske, in njihove vloge v partnerstvu in družbi.
Bolj je pa nekdo zafrustriran, zakompleksan, nesamozavesten, več “pogojev” in predvsem omejitev bo določil drugemu, kakšen naj bi bil, kako naj bi deloval, razmišljal, zgledal.
[/quote]
…in teh frustracij je danes pri ženskah precej več, kot pri moških. 😉
Še ena butasta tema bolanega multinicka, kako so moški vsega krivi.
V tem primeru to, da ne izbirajo pravih žensk. 🙂
O tem se pa zelo motiš.
Večina moških, ki si želijo družine, intimno od ženske ne pričakujejo, da bo hodila v službo in na ta način prispevala v družinski proračun.
To, kar prodajaš ti tule je feministični pogled na odnose v družini.
O tem se pa zelo motiš.
Večina moških, ki si želijo družine, intimno od ženske ne pričakujejo, da bo hodila v službo in na ta način prispevala v družinski proračun.
[/quote]
Če pa je feministka. 🙂
Zato drugega ne zna prodajat.
Če misliš s svojo glavo, takih vprašanj ne postavljaš, a ne. 😉
O tem se pa zelo motiš.
[/quote]
A se hecaš? Ma da gre na šiht in privleče domov vsaj toliko kot jaz. Kdo jo bo pa gledal doma…
Forum je zaprt za komentiranje.