Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moski samo med seksom pove kaj v resnici misli in dozivlja?

Zakaj moski samo med seksom pove kaj v resnici misli in dozivlja?

Prosim ce komu kaj svane za kaj gre…torej moj novi..ga se spoznavam…ocitno ima tezave v izrazanju custev…Med seksom pa mu uspe povedati kar nekaj stvari o tem kaj razmislja ko nisva skupaj, kaj se mu dogaja ko misli name… Ampak to izkljucno med seksom… No pa ko pise sms… Drugace ni sans…poznate koga takega? Je kdo tak? Zakaj se to dogaja? Strah? A vesela bom kaksnega mnenja na to temo…

ja veš da. Med seksom se resnih stvari ne govori, kakšen seks pa je to 🙂

To je pri moških vedno tako. Kadar imajo erekcijo, jim zgornji možgani ne delajo zaradi pomanjkanja kisika in potem blebetajo neumnosti. 🙂

To je pri moških vedno tako. Kadar imajo erekcijo, jim zgornji možgani ne delajo zaradi pomanjkanja kisika in potem blebetajo neumnosti. :)[/quote]
točno tako. Ženska pa je takrat polna inteligence (njegove glavice) in je modro tiho. No, največ kar spravi iz sebe je jamranje in tiste z mano, klicanje Boga v treh stopnjah ☺

To je pri moških vedno tako. Kadar imajo erekcijo, jim zgornji možgani ne delajo zaradi pomanjkanja kisika in potem blebetajo neumnosti. :)[/quote]

A tko si ti svojga ujela?

Ne, moj se z mano razume tudi PO seksu :)))

pa ne, da obvladaš in mu po seksu prineseš viski in pivo ☺♥♥

pa ne, da obvladaš in mu po seksu prineseš viski in pivo ☺♥♥[/quote]
Noup, to imam jaz. Ne mara viskija, zato se žrtvuje in spije dve pivi 🙂

Noup, to imam jaz. Ne mara viskija, zato se žrtvuje in spije dve pivi :)[/quote]
da le vesta kaj početi po seksu .. ker neko crklanje, mečkanje … pa res ne gre v scenografijo ☺

Noup, to imam jaz. Ne mara viskija, zato se žrtvuje in spije dve pivi :)[/quote]

Jup, obvladaš!
…tako mu bistro podaljšaš stanje blaženosti in umske neaktivnosti. Po tem ostane le dober občutek in tako je tip še vedno s teboj, čeprav ni 100% prepričan zakaj.

Ko moški “svršava bi čitav otišao u pi★čku” a ne da vadi ku*rac.

Vedno, ko se boš želela z njim kaj resno pogovorit, bosta to delala veš kdaj in kako. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close