Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem zakaj na ac vsi vozijo po prehitevalnem pasu?

zakaj na ac vsi vozijo po prehitevalnem pasu?

aja, prehitevati je pa potem treba po voznem pasu!!!
takole zjutraj recimo je v smeri od vrhnike na vič čista norišnica, po voznem pasu vozi edino kakšen kamion, vse drugo pa na prehitevalnem pasu, tudi moj dragi je isti
a je to kakšna moška logika???

sorry, ampak se mi zdi narobe svet. lp!

Hja, res ne vem, sicer sem moški, ampak te logike pa res ne zastopim.

Pa dobro, če že nekoga prehitevaš (pa tudi če za to porabiš 2 minute) ampak se dostikrat najdejo modeli (in modelke tudi), ki so sami in 10 km okol ni nikogar, a oni imajo lepo svojo dirko na prehitevalnem pasu.
Še boljši pa so tisti, ki priletijo direkt iz uvoza na prehitevalni pas.

Ajjaajjaj, bohnedaj, da bi kako sekundo počakal, da hitrejši pride mimo.

Ko vidim, da se tak buzdovan ne umakne, ga prehitim pač po desni. Je…t ga.

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

hehehe eni so pač geniji hehe najlepše je, ko dohitevaš tovornjak, tebe pa že pol ure nekdo “prehiteva” v mrtvem kotu. In potem, ko daš žmigavec, ti začne panično trobit in mahat v smislu:”Bedak, kaj ne vidiš, da prehitevam!!” hehehe

-----------------------------------------------------------

Jaz na AC mimo Postojne (če je cesta prazna) vedno vozim po prehitevalnem, ker ima na desnem pasu cesta strašne kolesnice in si skoraj kot na morju. Je pa kar zabavno tam mimo Leclerca, ker se res živ krst ne vozi po desnem pasu, ampak se vsi cijazimo 110 po prehitevalnem.
LP

Jaz tudi vozim po prehitevalnem, razen če kdo naenkrat pride za mano, se mu umaknem. Menda se ne bom 100 km vsakih 100 m umikala vsakemu tovornjaku ali pa dedku! Vozim pa tako hitro, da nikogar niti najmanj ne zaustavljam. In če je že slučajno cesta na določenem delu prazna na obeh pasovih, zaradi koga bi se pa morala nekam prestavljati? Neba?

po prehitevalnem pasu se nimate kaj peljati, ce nikogar ne prehitevate! grrr drhal! kako to sovrazim

-------------------------------------------------------------- Beauty is in the eye of the beer holder

Si pa pametna, kajne, draga T. Ce vozis tako hitro, kot se hvalis, pa krsis se ostale predpise. Po tvojem pisanju sodec vozis tudi po odstavnem pasu, skozi rdeco luc, prehitevas cez polno crto. Daj no. Zamisli se malo nad svojim ravnanjem. Saj ne recem, da se je potrebno drzati vseh predpisov, do neke mere pa le. Iz tvojega pisanja se da namrec razumeti, da si velik egoist, ki ne prenese drugih. Torej. Ti se peljes po prehitevalnem – pozor, razmisli, zakaj mu pravimo prehitevalni, drugi pa me ne zanimajo. Pamet v roke, punca. Da te ne doleti nesreca (v obliki se bolj nestrpnega voznika od tebe, ali pa, upam, avta z videonadzorom za tabo. Kazen te bo hitro spametovala, da bos pogruntala pomen predpisov in znakov ob cesti.

Pa srecno voznjo!

Ker sem že med “modrejšo” generacijo in peljem precej previdno me je takihle ljudi z egoističnim načinom vožnje na AC strah.

Kje pa, nikoli ne vozim čez rdečo, po odstavnem in ne prehitevam v škarje. Samo zato, ker se ne cijazim po avtocesti, še ne pomeni, da sem objesten voznik. Ne vem pa, zakaj bi po avtocesti vozila 110 in se non stop prestavljala s pasu na pas, saj je to še bolj nevarno.

Ti bo policaj razlozil zakaj.

policaj je palicaj..

Takih kot je “t” je na dolenjski obvoznici zelo veliko. Vsak dan popizdevam.

lp

zakaj?

ker se jim ne da menjavati pasov oz strani

Prehitevalni je za prehitevat. Drži. Mene pa najbolj pojezi, če se nekdo spravi prehitevat, potem pa kilometre pelje po levem pasu, skoraj vštric s tistim, ki ga prehiteva (halo!), pa nikakor ne more zapeljat pred njega nazaj na srednji pas. Včasih se mi zdi, da so bolj nevarni od prehitrih voznikov tisti, ki se ne morejo odločiti, kaj bi storili – “bi al ne bi, eh, kar bo pa bo!” Za njim pa cela kolona nestrpnih – seveda na prehitevalnem pasu.
In potem ti nestrpni, sprovocirani od cincarja, počnejo tudi neracionalne ali celo nespametne stvari, ki imajo včasih tudi slab zaključek.
Ja, skoraj se neodločnih ali nesigurnih voznikov najbolj bojim.

Ja tega človek res ne zastopi – vsi mislijo, da so najhitrejši.

New Report

Close