Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj naj bi vulkanizerji začeli delat?

Zakaj naj bi vulkanizerji začeli delat?

Dovoljeno je hodit samo po nujnih opravkih. Menjava gum pa ni ravno nujna stvar.

…da je to sproščanje vulkanizerjev, frizerjev itd, v bistvu samo zato da si jih država sname z grbe. Nujne te dejavnosti vsekakor niso.

Nujna stvar je, da ne gre čist vse v ku…. Al od kje mislite da bodo prišli vsi dodatki in pomoči?

Zaprtje vulkanizerjev mene moti že od samega začetka….še vedno 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} države deluje…javnega prevoza ni in kaj narediš ko ti poči guma? Moliš boga, da ti ne poči še rezerva?

Potem naj sprostijo vse storitveni sektor.

Potem naj sprostijo vse storitveni sektor.
[/quote]

Ne smejo prenahitro, bi bilo preveč očitno.

Pred vsakega vulkanizerja postavit policijo, občinskega redarja ali lokalno vardo in kasirat od občanov, ki pridejo menjat gume. Ker niso na nujnem opravku.

Avtopralnica je se manj nujna zadeva. Da o nohtih, frizerjih , ne govorim.. Dobrodoslo bo , da se odpre Bauhaus, Merkur.

Zakaj pa rabimo Bauhaus in Merkur? Enkrat na pet let grem mogoče tja. Zaradi mene je lahko vse zaprto.

Spet kavč-vlada pametuje? Marš v kočo!

reagirajo neto prejemniki korona sendvičev, ko jim zmanjka protiargumentov.

Kraljmatjaž je sds plačanec, ki za sendvič zganja tu gor damage control in rajo prepričuje, da so ukrepi razumni in da cesarn ni nag.

2/3 javnih voluharjev ni potrebnih…pa jih vseeno redimo vsa ta leta…ti pa ljudem ki res delajo in vzdrzujejo ta drzavi aparat ne bi pustil delat…

Ne trolaj.

Menjava zimskih gumm za letne je NUJNA stvar, ker se le te pri visokih temperaturah neprimerno bolj trošijo – praktično uničujejo. Plus, vozne lastnosti so, še posebej v dežju katastrofalne.

https://siol.net/avtomoto/nasveti/vulkanizerji-odpirajo-vrata-to-so-najboljse-letne-gume-2020-522768

De omnibus disputandum..

Saj to sem jaz ves čas govorila – po odpravitvi ukrepov bodo imeli največje težave tisti, ki so se totalno našli v tej psihozi vlogi dežurnih policajev, ki bi vsem prepovedovali vse po vrsti, ki so šepcali sosede, kjer sta se drznila pogovarjat na dva metra razdalje in podobno. Ki bi še zaostrovali ukrepe in se šli gestapo zaradi sprehoda v gozd.
Zdaj bodo težko živeli v svetu, ko bodo dovoljene stvari, ki so bile do včeraj prepovedane. Ko se ne bo nihče več zgražal, če greš na kavico. Se bodo morali na novo aklimatizirati.
Drugače, bebci, čas samo nujnih storitev je mimo, odpirajo se dejavnosti, kjer ni velike nevarnosti okužb. Boste preživeli?

Zakaj ne bi vse prepovedali še dihati, ko bo vse pokrepalo bo pa itak JJ kriv ?

Pravo vprašanje je če boste preživeli tisti ki boste takoj leteli k frizerju, na nohte, na kofe itd…Jaz bom še kar počakalo…

Pravo vprašanje je če boste preživeli tisti ki boste takoj leteli k frizerju, na nohte, na kofe itd…Jaz bom še kar počakalo…
[/quote]

In kaj se bo spremenilo, če boš počakalo? Misliš, da te tudi virus ne bo počakal? Da bo rekel: Pikica, ker si bilo pa tako pridno, pa si ubogalo, bom pa tebe izpustil?

In kaj se bo spremenilo, če boš počakalo? Misliš, da te tudi virus ne bo počakal? Da bo rekel: Pikica, ker si bilo pa tako pridno, pa si ubogalo, bom pa tebe izpustil?
[/quote]

Najprej me mora sploh najti da se bo lahko pogovarjal z mano P

Prosim vzemite moj virus nase, saj ni nevaren, naj gre ta kelih mimo mene

Ne trolaj.

Menjava zimskih gumm za letne je NUJNA stvar, ker se le te pri visokih temperaturah neprimerno bolj trošijo – praktično uničujejo. Plus, vozne lastnosti so, še posebej v dežju katastrofalne.

https://siol.net/avtomoto/nasveti/vulkanizerji-odpirajo-vrata-to-so-najboljse-letne-gume-2020-522768
[/quote]

nujno je samo zamenjat letne za zimske pred zimo. če se zimske poleti bolj obrabijo, ni problem vlade. glede varnosti pa vozi bolj previdno, drži varnostno razdaljo, prilagodi vožnjo razmeram. še najbolje pa se sploh ne vozi, da ne pride do nesreče in da ne boš zasedal zdravstvenih kapacitet

nujno je samo zamenjat letne za zimske pred zimo. če se zimske poleti bolj obrabijo, ni problem vlade. glede varnosti pa vozi bolj previdno, drži varnostno razdaljo, prilagodi vožnjo razmeram. še najbolje pa se sploh ne vozi, da ne pride do nesreče in da ne boš zasedal zdravstvenih kapacitet
[/quote]

Katerih zdravstvenih kapacitet? 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki si zaradi korone žvižga trenutno?

Najprej me mora sploh najti da se bo lahko pogovarjal z mano P
[/quote]

Saj sem te razumela, ti boš karanteno sama sebi prostovoljno podaljšala. Ampak sprašujem te, kaj misliš, da boš s tem naredila? Pojdi med ljudi, obnašaj se samozaščitno, pa ti noben virus ne more nič. Ali to narediš jutri ali čez en mesec, pa ne igra nobene vloge. Virus bo še dolgo z nami.

Katerih zdravstvenih kapacitet? 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ki si zaradi korone žvižga trenutno?
[/quote]

Saj sem te razumela, ti boš karanteno sama sebi prostovoljno podaljšala. Ampak sprašujem te, kaj misliš, da boš s tem naredila? Pojdi med ljudi, obnašaj se samozaščitno, pa ti noben virus ne more nič. Ali to narediš jutri ali čez en mesec, pa ne igra nobene vloge. Virus bo še dolgo z nami.
[/quote]

Ne rabim hodit med ljudi, ne glede na virus.

New Report

Close