Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Zakaj nam avto RENO MEGANE SCENIC občasno takoj ne vžge?Po pet minutnih poskusih pa?18

Zakaj nam avto RENO MEGANE SCENIC občasno takoj ne vžge?Po pet minutnih poskusih pa?18

Kaj bi lahko bilo narobe?Me je kar groza ko nikoli ne vem kdaj me pusti na cedilu

Slab dotok bencina?

dokaj pogosto pri renaultih:

senzor vžiga.

cena 30-35 eur plus delo, najbolje v kakšni “nerenojevi delavnici”

Bolniki tisti, ki vam je taka malenkost groza!!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Akumulator, alternator, že omenjeni senzor…, se pa ni dobro kam odpravljati s takim avtom v tem vremenu.

Moja soseda je plačala 180 za nekaj podobnega, tako da prej vprašaj za ceno ali pa naj to bo? pove, kje je lahko tako ugodno.

tudi mi imamo takšen avtomobil in tudi mi smo imeli probleme z vžigom… rabil je 10 minut da je vžgal. ne vem sicer kaj je bilo narobe vem pa da je bila to čisto mala napakica k jo lahko sama doma odpraviš. Bom vprašala mojga pa se ti kasneje javim

Koliko pa je star? Naš bo kmalu 4 leta, pa do zdaj prav nobenih takih ali drugačnih težav! Moram potrkat:)

Lahko pa so svečke…

Jah sej, renojevi feni imate res za trkat….za srečo mislim…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz mislim, ker je RENAULT! :))

Pa brez zamere. Je samo hec.

Lahko je čisto “banalna zadeva”, “slab”-poškodovan – kabl povezave alternator-akumulator in ne pride do popolnega polnjenja akumulatorja.

Jao, si ti stvarno eno bolano govedo.

koliko komentarjev, v bistvu pa avtor na pove niti ali je diesele ali bencinar. prav tako bi avtor lahko povedal ali avto vergla, ker je potem akumulator OK, ali se kaj zaganja itd…..ali potem ko vžge, vžge popolnoma normalno ali kaj kadi iz izpuha……… ma, na ake poste je nemogoče odgovarjati…….kot na tisto…kateri avto je dovolj dober zame?

kaj pa če bi ga pelal k mehaniku ki bo malce pošnofal n našel napako hitreje kot mi tu na pamet?

Je bencinar, 1.4 , avto pa vergla pet minut pol pa normalno vžge.In dela normalno spet par dni nato pa se ponovi

Jah sej, renojevi feni imate res za trkat….za srečo mislim…[/quote]

Imam laguno letnik 95 bencinar, pbliža se 250.000 prev.km…. in me v 16 letih ni nikoli pustil na cedilu ali na cesti. Niti najmanjšega problema z vžigom, z motorhem. Redno se menja olje, filtri, svečke na 6 let jermen in to je to….

kakšen avto pa imaš ti DRRR ? pa koliko je star…da mal pokomentiramo he-he Sem prepričan, da imaš pri svojem avtu tudi kakšna popravila, ki ne sodijo v redno vzdrževanje. :)))

tisti ki vozijo vw na skrivaj šraufajo pa popravljajo. hec 😀

Ja tudi takih je veliko, ki imajo nemške avte doma BMW… in ostalo…

Sam njihove forume obiščeš in vidiš, da jih veliko preživi svoj prosti čas popoldne v domači garaži :)))
Ostali pa iščejo pocen in dobrga fušarja…. 🙂

New Report

Close