Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zakaj nas obsojate, če nam pesem od Zale in Gašperja ni všeč

Zakaj nas obsojate, če nam pesem od Zale in Gašperja ni všeč

Sedaj je že prava gonja proti tistim, ki nam ni všeč ta medlost od pesmi Sebi. Pač nekaterim ni všeč ta stil, meni je bila noro všeč Norveška, medtem ko sta mi bila naša dva medla. Pa zaradi tega nisem površna, ne znam videti notranje lepote. Ta stil mi ni všeč. Sedaj pa vidim polno enih postov od kao duhovnih ljudi, sedaj se je oglasila še Dobra vila Maja in govori, kako je to duhovno lepa pesem. Moti me predalčkanje ljudi, če ne maraš te skladbe, si površen, ne znaš videti lepote itd..Pa nikoli nisem grdo pisala o njima, sem vesela za odlično 13. mesto, samo pesem se za moj okus skrije proti Norveški,Rusiji.

mene moti pljuvanje po pevcu zato, ker nekomu pač pesem ni všeč.
dobro, nič ni všeč vsem. okusi so različni in hvala bogu za to

ampak zaradi tega, ker ti pesem ni všeč še ni treba avtorja in pevca raztrgat

Je že v redu, če vam ni všeč. Osebno napadanje, ker nista po jusu, čeprav nikomur nič nočeta, je pa šlo preko vseh mer dobrega okusa. Zato.
Bolj se vidi, da jima gre do živega, bolj glasni ste. In to je total grdo in nevredno človeka. Tako delajo buliji.

Bravo, točno to sem zjutraj govorila sodelavki. Vsak ima svoj okus . Meni tudi nista sedla, pa sem vesela da sta prišla tako visoko. Enim sede, drugim ne.

Ni problem v tem, da vam pesem Zale in Gašperja ni všeč, temveč da ste pri izražanju te preproste misli izjemno žaljivi.

Se strinjam. Tudi jaz sem vesela, da sta zasedla 13. mesto, pa čeprav se mi zdi njuna pesem mrtvaška, onadva pa tudi.

Nisem brala, kaj so povedali na t.i. osebnem nivoju. Sama sem izrazila, zakaj mi pesem ni šla v ušesa, se pa nisem dotikala mnenja glede samih oseb. Zato menim, da če nekomu nekaj ni všeč, naj se opredeli do tega. Vendar se nestrinjanje ali pač nevšečnost da izraziti tudi brez osebnih nivojev. Saj niste kot odrasli nezreli mladostniki, ki se nato sami med sabo potolčete z besedami.
Da se je v to smer sploh odprl post, tudi nekaj pove.

Meni je pa primitivno to, da se nekomu iz naslonjača zdi njegovo mnenje tako zelo merodajno, da mora biti ob tem še žaljiv. Ne gre za njiju, gre za ljudi. Če ti je všeč, poslušaš. Če ti ni všeč, ne poslušaš. Če ti ni ok evrovizija, ima vsak še vsaj 200 kanalov. Tudi radijskih postaj je ogromno. Ne razumem, res ne. Onadva sta taka kot sta, živita svoje življenje. Ne razumem pa ljudi da jim dva luštna otroka lahko naredita toliko žolča. Kako nesrečni ljudje 🙁

Se strinjam. Tudi jaz sem vesela, da sta zasedla 13. mesto, pa čeprav se mi zdi njuna pesem mrtvaška, onadva pa tudi.
[/quote]

Še dokaj mil šolski primer tega, kar obsojamo.

Nikoli ne bo ena pesem všeč vsem ljudem enako. Kot tudi vaš partner ali vaša partnerica ni všeč vsem enako. Pri tem smo tolerantni. In tako približno bi morali ostati tolerantni in držati skupaj, ko gre za naše predstavnike na Evroviziji.
Ni enotnosti, ni tolerance, je eno samo pljuvanje.
Stopite na oder vsi vi, ki se skrivate za računalniki. Bi zmogli psihične pritiske, pritiske množice, suh zrak velikih natrpanih dvoran in neizkušenost mladosti?

Enako kot pri avtorici sta bili tudi pri meni glavni izbor Norveška in Rusija, pa mogoče še dve podobni. Nizozemska je simpatična, me pa ni prepričala, niti za top 5, kaj šele za zmago. Vsekakor lepa popevka, vendar neizrazita. Podobno kot naša, čeprav na drug način. Ni me sram priznati, da mi pesem ni všeč in izvajalca tudi ne. Se zavedam, da je to moj okus in da so očitno drugi videli v njiju nekaj, kar pač jaz ne zaznam. Super! Sem vesela, da sta zasedla solidno mesto, ki jima ga res privoščim. Okusi so pač različni, Evrovizijski pa je sploh poseben.

Še dokaj mil šolski primer tega, kar obsojamo.
[/quote]

Se strinjam.Že beseda “mrtvaška” je za pesem in oba pevca izrazito negativno nastrojena.
Reče se : Pesem mi ni všeč, pevca tudi ne in to je dovolj.
Meni sta všeč in tudi pesem je zelo lepa.

Pljuvanje po izvajalcih je bilo zaradi njunih izjav in obnašanja v green roomu ipd. Pesem s tem nima nič.

Ni žalitev, je pa moje mnenje. Zala je brez mladosti, brez energije, brez nasmeha, brez žara v očeh. Kot taka tudi pesmi ni mogla odpeti drugače.
Pesem je lušna in bi šla z drugačno interpretacijo morda bolj v ušesa. Super, bila sta trinajsta od 43, kar je za malo neopazno Slovenijo izjemen uspeh. Čestitke. A to ne spremeni dejstva, da punca deluje res čudaško.

Še malo manj mil šolski primer tega, kar obsojamo.

Meni je pa pesem všeč, všeč mi je, da sta se dobro uvrstila, ni mi pa všeč njuno, predvsem Zalino obnašanje in izjave. Zdi se mi popolnoma “nevzgojeno derište” kar se potem predstavlja kot, da je zvesta sama sebi. Malo morgen:)

V polfinalu sta bolj medlo zapela, pol je bilo pa ok! Meni sta všeč, malo sta posebna, kar so opazili tudi v tujini https://www.slovenskenovice.si/bulvar/glasba-in-film/clanek/po-finalnem-nastopu-se-je-vsulo-videti-sta-kot-brat-in-sestra-ki-seksata-185364

A to je tista famozna fotka, ko tamala na tiskovki spi? Joj, kakšno nespoštovanje do vseh, ki so ju gledali, do medijev, sploh ne nazadnje do Slovenije ((

kar nekaj vas je zamudilo enkratno priložnost, da bi bili enkrat tiho, saj je vaše mnenje takooooo zelo nepomembno!!!

Tudi vsakršni komentarji so takooooo zelo nebistveni.

A to je tista famozna fotka, ko tamala na tiskovki spi? Joj, kakšno nespoštovanje do vseh, ki so ju gledali, do medijev, sploh ne nazadnje do Slovenije ((
[/quote]

Enkrat je zaspala.

Enkrat je zaspala.
[/quote]

Uh, še dobro, da je bilo samo enkrat
Hahahaha

Uh, še dobro, da je bilo samo enkrat
Hahahaha
[/quote]

Ja, pa glih na tiskovki jo je moral premagat spanje;)…

Pesem je Zala odpela točno tako, kot je bilo zamišljeno … a veš, ta po tvojem mnenju tako “mrtva” oseba “brez mladosti” je skupaj s svojim partnerjem AVTORICA pesmi. Torej je menda vedela, kako jo interpretirati. In ja, to je napravila z žarom v očeh in zelo lepim nasmehom. Če je pa zate nasmeh samo konjsko rezgetanje, in energija razmetavanje po odru … ti pač ni pomoči.

A vam je pesem všeč ali ne, ni potrebe po temu, da se spravita na njiju, saj je to njuna pesem, ki sta je lepo odpela. To je del umetnosti in kot takega ga je potrebno sprejet.

Nekateri pa na žalost nimate niti toliko razumevanja ali čuta, do sočloveka, da bi lahko razumeli, da sta mlada in brez izkušenj na takih scenah, kar se zelo lepo kaže posebej pri Zali, da je zelo sramežljiva in nekako je Gašper tukaj zadevo reševal, predvsem, da sta introvertiran tip človeka. če bi pogledali kake prispevke sploh ni vzvišena, ampak je zelo sramežljiva in ji je nerodno, kar je razumljivo.
Koliko vas je imelo sploh take izkušnje pri 19., da ste nastopali pred milijonsko publiko in širnim svetom? Še na kakem manjšem odru bi vas trema primla.

Pač nekaterim je všeč, da je vsa tista scena, drugi pa imajo radi umirjene stvari, pač stvar okusa. Samo tako kot sem brala komentarje, večina pogreša to preprosto sceno, kot sta jo imela naša dva.

New Report

Close