Zakaj nas obsojate, če nam pesem od Zale in Gašperja ni všeč
Jaz osebno sem o “incidentih” nehala pisat, ko sta se opravičila. Ampak zagovorniki ste tisti, ki niste dali miru. S pljuvanjem po tistih, ki jim Zala in Gašper ne sedeta, ste zakuhali enako, če ne še večje sranje zanju. In seveda se Zale in Gašperja ne sme nihče dotaknit, vi pa v isti sapi zmerjate Leo Sirk? Se zavedate, kako hinavski ste? V bran nekomu, ki vam ni všeč, pljuvate po nekom drugem? V čem točni ste boljši? Lep zos ste skuhali Zali in Gašperju – vi!
Pesem je bila res bolj mirna,ampak meni sta Gašper in Zala pojave.
Tisto v zeleni sobi pa res nič ni bilo takega. Razen neko napihovanje oboževalcev Sirkove tu.
Nisem vedela,da lahko spiš z odprtimi oči?
Sem bila kar srečna ,da sta prišla v finale,že zaradi Leje in njenih privržencev.
Da nekoga žališ, samo zato,ker ti ni njuna glasba všeč,je pa ekrstremno primitivno.
Toliko šimfanja čez njuno obnašanje, da sem si šla pogledat posnetek tiskovne konference po zaključenem polfinalu. Res ne vidim nič problematičnega v obnašanju Zale in Gašperja, razen če ste mnenja, da bi Zala morala začeti plesati striptiz. Obnašata se normalno in odgovarjata normalno.
Žalostno je predvsem to, da že od Eme naprej nekateri nimajo drugega življenja, kot se prerekajo kakšna pesem je to. Moje mnenje je, da, če ti ni všeč jo pač preskoči. Naslednje leto pa se pri glasovanju pobrigaj, da bo zmagal tvoj favorit. Žalostno je, da ne morete skapirat ne eni ne drugi, da za vse še Bog ni!
Pa vse lepo in prav, da poveste, da vam ni všeč!! Žalostno je, ker žalite in ljudi dajete v nulo! Pa saj ne morete bit drugačni…..
A sta se sama prijavila ? Res, potem sta že morala vedeti kaj ju čaka. Samo turista bi bila?
Ene so pri 19 že Nobelove nagrajenke za resnično pogumna dejanja, ne pa za en navaden drekav nastop. Za moj denar! Tukaj je poudarek, ker gre za mojo naročnino. In vašo!
Primož Rogljič vsak dan že 2 teden odkolesari v dežju enih 220 km, pa se do sedaj še ni pritožil, nobenega novinarja ni obtožil neumnih vprašanj, kot sta to storila ta dva po enem večeru.
Vidiš razliko? Pa Primož ne kolesari za moj denar, tale dva sta bila pa turista na moj račun!
A sta se sama prijavila ? Res, potem sta že morala vedeti kaj ju čaka. Samo turista bi bila?
Ene so pri 19 že Nobelove nagrajenke za resnično pogumna dejanja, ne pa za en navaden drekav nastop. Za moj denar! Tukaj je poudarek, ker gre za mojo naročnino. In vašo!
Primož Rogljič vsak dan že 2 teden odkolesari v dežju enih 220 km, pa se do sedaj še ni pritožil, nobenega novinarja ni obtožil neumnih vprašanj, kot sta to storila ta dva po enem večeru.
Vidiš razliko? Pa Primož ne kolesari za moj denar, tale dva sta bila pa turista na moj račun!
[/quote]
Mene pa veliko bolj moti, kadar neka wannabe pevka po javni TV pi.kari na moj račun.
Kdo mi? Meni nista omenjena nič naredila. Sirkova si je pa sam skuhala to juho.
Jezik bi prvo držala,ne pa da drugim vsiljuje,kdo bi moral zmagati in potem tisto udrihanje čez njiju,ker njena preljuba Sara ni zmagala.
[/quote]
Ne govorim o tem, ampak da se njej podtika, da piše vse negativne komentarje.
[/quote]
Oprosti za mene je butasto vprašanje,če še nimaš številko določeno za nastop,katero številko bi rad imel,če pa o tem odločajo organizatorji tam,ne udeleženci in je res butasto vprašanje.
Si pa očitno eden od tistih,ki ima rajše da ga Sirkova pošlje v tri krasne…
Dej nehi že. Poglej Zalo v 28 in 32minuti, punca zdolgocajtena do amena. NA NOVINARSKI KONFERENCI! Neprimerno obnašanje za tak dogodek. Pri teh letih bi se že mogla znat obnašat.
[/quote]
Morala, morala, morala…tudi ti bi že morala kaj drugo naredit, kot samo o tem govorit!
Se mogoče vprašaš zakaj je takšna? Se vprašaš kakšne težave je imela in ji je počasi bilo vsega dovolj? A ti se lahko 7 dni, 24 ur 60 minut vedno smejiš in si razpoložena! Kak vas ni sram! Za vas bo naredila tako vse narobe…
Oprosti za mene je butasto vprašanje,če še nimaš številko določeno za nastop,katero številko bi rad imel,če pa o tem odločajo organizatorji tam,ne udeleženci in je res butasto vprašanje.
Si pa očitno eden od tistih,ki ima rajše da ga Sirkova pošlje v tri krasne…
[/quote]
Ja, vsaj živa je !
Ta dva kao introvertirana iskrena modela pa to nista. Furanje na nedolžen videz in napol gole slike na instagramu pač ne gredo skupaj! Sicer pa, je kar je! Drugo leto bo bolje! En, ki je kolesaril po Evropi in ena, ki je komaj iz plenic prilezla.To bo! Slika povprečnega lenega, zanikrnega slovenceljna!
Morala, morala, morala…tudi ti bi že morala kaj drugo naredit, kot samo o tem govorit!
Se mogoče vprašaš zakaj je takšna? Se vprašaš kakšne težave je imela in ji je počasi bilo vsega dovolj? A ti se lahko 7 dni, 24 ur 60 minut vedno smejiš in si razpoložena! Kak vas ni sram! Za vas bo naredila tako vse narobe…
[/quote]
Ja, moral bi! Ker se je prostovoljno odločila za cirkus, ki se mu reče evrosong! Prostovoljno, razen če ti veš kaj drugega. In želim ti, da se boš svoje izjave o težavah in razpoloženju spomniš naslednjič, ko boš stala v vrsti pri zdravniku, v banki, na pošti in v trgovini! Se boš res?
[/quote]
Ohh turizem se gredo vsi tisti, ki so se kot klopi prilepili na njiju, da so uživali v Tel Avivu. Če te to moti pa piši vodstvu RTV, da ne želiš, da naša država nastopa na evroviziji. Imej pogum in jim napiši dopis ali pa še bolje naredi peticijo, da se ukine plačevanje prispevkov za ta turizem, kot ga ti pojmuješ.
Kar se pa kolesarstva tiče je pa tako, da so v ozadju sponzorji in hočeš nočeš jih tudi ti plačuješ, ko oglašujejo reklame skozi dirko in tako se steka tudi denar od reklam od katerih živijo in dobijo plačo. Duša živiš v času kapitalizma in nič ni zastojn, niti kolesarske dirke po TV ne. Sam v tvojo vednost.
Ja, vsaj živa je !
Ta dva kao introvertirana iskrena modela pa to nista. Furanje na nedolžen videz in napol gole slike na instagramu pač ne gredo skupaj! Sicer pa, je kar je! Drugo leto bo bolje! En, ki je kolesaril po Evropi in ena, ki je komaj iz plenic prilezla.To bo! Slika povprečnega lenega, zanikrnega slovenceljna!
[/quote]
Napol gola?? Verjetno je bila Zala v kopalkah.
Saj tvoja Lea je tudi dobila za kis z kletjem fajn plačano. Tudi kot komentiranje finala v soboto.
Pa tudi politiki potujejo na tvoj in naš račun naokoli.
Ohh turizem se gredo vsi tisti, ki so se kot klopi prilepili na njiju, da so uživali v Tel Avivu. Če te to moti pa piši vodstvu RTV, da ne želiš, da naša država nastopa na evroviziji. Imej pogum in jim napiši dopis ali pa še bolje naredi peticijo, da se ukine plačevanje prispevkov za ta turizem, kot ga ti pojmuješ.
Kar se pa kolesarstva tiče je pa tako, da so v ozadju sponzorji in hočeš nočeš jih tudi ti plačuješ, ko oglašujejo reklame skozi dirko in tako se steka tudi denar od reklam od katerih živijo in dobijo plačo. Duša živiš v času kapitalizma in nič ni zastojn, niti kolesarske dirke po TV ne. Sam v tvojo vednost.
[/quote]
Pamet kupila na tržnici? Res?
Tale dva modela, ki ju občuduješ, sta potovala za naš denar, za razliko od kolesarjev, ki brcajo za sponzorski denar. Ki ga še vedno lahko dajo ali pa tudi ne.
Mi pa moramo obvezno plačati rtv prispevek, ker smo drugače kaznovani in nam preti izvršba. Torej ti logika šepa.
Zato oba iskreneža nista nič manj kriva za svoje obnašanje, ki je bilo, mimogrede neprimerno!
Tudi v času prenosa evrosonga je javna tv navijala reklame? Javna TV!!
Moj pogum pa pusti pri miru, ker je državljanski pogum v tejle podalpski vukojebini tako redka stvar, da se o njem raje ne bi pogovarjal z neznanimi občudovalkami lenob!
Ne govorim o tem, ampak da se njej podtika, da piše vse negativne komentarje.
[/quote]
Nihče ne podtika nikomur. Lea si je pa po Emi žal veliko sama zakuhala,ker ima preveliki jezik. Sem jo prej branila in navijala za njo. Od te Eme pa samo napišem: Hvala ne.
Če ji že pesem Sebi ni bila všeč,ali v bistvu so imeli vse na rtv ju pripravljeno za Saro Krokar -Raiven,bi lahko vsaj tiho bila. Plačana je tako in tako bila.
Tale dva modela, ki ju občuduješ, sta potovala za naš denar, za razliko od kolesarjev, ki brcajo za sponzorski denar. Ki ga še vedno lahko dajo ali pa tudi ne.
Mi pa moramo obvezno plačati rtv prispevek, ker smo drugače kaznovani in nam preti izvršba. Torej ti logika šepa.
Zato oba iskreneža nista nič manj kriva za svoje obnašanje, ki je bilo, mimogrede neprimerno!
Moj pogum pa pusti pri miru, ker je državljanski pogum v tejle podalpski vukojebini tako redka stvar, da se o njem raje ne bi pogovarjal z neznanimi občudovalkami lenob!
[/quote]
Seveda sta šla za naš denar, in sta nam pripela solidno mesto med 43 državami. Zdaj pa nehaj že svinjat po forumih in se posveti raje telovadbi za ustne kotičke, ker ti segajo že do popka.
[/quote]
Ja lani se je pa Lea turizem šla? Takrat pa čudno nobenega ni motilo…
Nihče ne podtika nikomur. Lea si je pa po Emi žal veliko sama zakuhala,ker ima preveliki jezik. Sem jo prej branila in navijala za njo. Od te Eme pa samo napišem: Hvala ne.
Če ji že pesem Sebi ni bila všeč,ali v bistvu so imeli vse na rtv ju pripravljeno za Saro Krokar -Raiven,bi lahko vsaj tiho bila. Plačana je tako in tako bila.
[/quote]
Si nepismena? Kakšno zvezo ima to s tem, kar sem napisala?