Zakaj nas obsojate, če nam pesem od Zale in Gašperja ni všeč
Ja, vsaj živa je !
Ta dva kao introvertirana iskrena modela pa to nista. Furanje na nedolžen videz in napol gole slike na instagramu pač ne gredo skupaj! Sicer pa, je kar je! Drugo leto bo bolje! En, ki je kolesaril po Evropi in ena, ki je komaj iz plenic prilezla.To bo! Slika povprečnega lenega, zanikrnega slovenceljna!
[/quote]
Pokaži se, če imaš že toliko poguma, da iz anonime bevskaš. Z veseljem bomo ovrednotili TVOJO zanikrno pojavo! Le kakšna moraš biti na pogled, če že skozi besede seka ven tvoja hudobija. Luzerkaaa!!!
Tudi jaz sem lani bila vesela za Lejino uvrstitev v finale. Po letošnji Emi nisem sprva zasledila tisto kletje proti gledalcem,ampak ko sem čez čas zasledila ,da trdi,da bi morala zmagati Raiven
in da se mariborski duo ne bo uvrstil v finale,sem si premislila svoje mnenje o njej.
Sem kar vesela,da sta Zala in Gašper se uvrstila 9.mest pred njo. Že zaradi njenega nesramnega sikanja.
Ko se je moral mariborski duo opravičevati zaradi neposrečena stika z novinarji, niti enega opravičila ni gospodična Lea izrekla za svoje besede takrat publiki.
Seveda sta šla za naš denar, in sta nam pripela solidno mesto med 43 državami. Zdaj pa nehaj že svinjat po forumih in se posveti raje telovadbi za ustne kotičke, ker ti segajo že do popka.
[/quote]
Iskrena ali celo strpna? Dobro to! Drugačno mnenje vredno žaljenja? Stil tebe ali tudi dveh oboževancev?
Zakaj ste pa užaljeni Sirkini oboževalci,da morate pljuvati in kritizirati vsepovprek Zalo in Gašperja?
Pesem je takšna kot je. Sama tudi ima rada bolj poskočne pesmi,ali vseeno mi ne pride na kraj pameti,da bi ju zmerjala vsepovprek….
Že to mi je fajn ,ker so sedaj užaljeni na veliko tisti,ki jima niso pripisali finale.
Še več. Za nekaj mest sta lepo prehitela lansko zmagovalko Eme.
Meni je pa kar fajn, da se za zlobne jezike ni razpletlo po njihovih željah.
Mi je tudi zelo v redu,da sta prišla naša dva v finale in da sta bila na 13.mestu.
Ker nekateri so kar čakali,da bi izpadla ,da bi se lahko trkali po prsih,češ saj smo rekli,ali ni se zgodilo in prav je tako.
Še posebej za tiste,ki so ju zmerjali za zombija itd….
Rtv se pač ni izšla igra z Raiven in prav je tako.
V kakem svetu ti živiš mi ni jasno, da ne veš, da za prenose, ki jih gledaš na TV je potrebno plačat. Glede na njuno skromnost, kjer celo mislim, da sta si oblačila še sama kupila, glede na vse kreature iz preteklih let pa zadeva ne bi mogla bit draga. Mislim pa da sta hotel imela plačano iz strani države Izrael si pa ne upam trdit za 100%, da ne izpade, da dajem krive informacije. Ostali krvosisi pa so šli na račun nas. Skratka, če te njuna preprostost, zadržanost tolk moti ju ni potrebe gledat. A ob izboru misic tudi tolk pljuvaš iskre?
Sicer tisti, ki so toliko na dnu, da ne morejo plačat RTV prispevkov jim z vlogo na CSD o kaki prvi socialni pomoči s predložitvijo vseh dokumetov tudi to pokrijejo, tudi za to namenimo denar, da se ljudem iz hude stiske pomaga.
Meni sta tako povprečno všeč, niti slaba, niti ne vem kako super. Pač ok. Mi je pa neznansko všeč, da sta se dosti bolje uvrstila kot Lea, da sta ji zaprla kljun. Ker je s svojim obnašanjem dokazala, da je res ena hudobna in hinavska kokoš. Vsi so bili tako prepričani, da bi Raiven pokazala ne vem kaj, ker je nekaj posebnega in izstopa. Ja, za slovenski trg. Na evropskem bi se pa kar izgubila med množico njej enakih futirističnih šem. Sem prepričana, da ne bi naredila takega vtisa kot Zala in Gašper. Pravzaprav je njuna uvrstitev najboljša uvrstitev Slovenije na evrosongu takoj za Darjo Švajger in Nušo Derendo, ki sta bili na 7. mestu. To nekaj pove, kajne?
Ti se cmeriš tu,da nekdo Sirkovi podtika,da ona piše te zlobne komentarje proti Zali in Gašperju.
Jaz samo komentiram,da se ne čudim po Emi ,da nekateri mislijo,da ona piše te nesramnosti.
[/quote]
Po tej logiki so vsi komentarji ZA Zalo plod njene mame???? Ker v Sloveniji živita samo dva človeka z mnenjem za in proti? Koliko ste stari s temi otročjimi argumenti?
Noben ne obsoja tistih, ki jim pesem ni všeč. Obsojajo kvečjemu AKTIVNOSTI tistih, ki jim pesem ni všeč. Meni recimo tudi ni všeč death metal ali narodnozabavna glasba. In če mi ni všeč, se s tem ne ukvarjam, ne morim s tem, kako so ljudje, ki izvajajo to glasbo čudni, problematični, podobni nekim stvorom itd. itd. Ni problem niti, če nekdo napiše, da ima Zala slabo dikcijo, da premalo odpira usta. Problem je v zapisih, v katerih ste žaljivi do teh dveh in ki se niti ne nanašajo na samo glasbo. Vse ima svoje meje. Tudi anonimno komentiranje.
Dej nehi že. Poglej Zalo v 28 in 32minuti, punca zdolgocajtena do amena. NA NOVINARSKI KONFERENCI! Neprimerno obnašanje za tak dogodek. Pri teh letih bi se že mogla znat obnašat.
[/quote]
To je samo novinarska konferenca. Jaki dogodek. Še voditeljica je bila bullshit od voditeljice. Če kdo, se ona ni primerno obnašala in je bila tiskovka slabo vodena. bedasto je bilo zastavljeno tudi vprašanje s strani Tomaža Miheliča. Pa je ja v slovenskem timu! Ne, on mora sebe furat v ospredje, ker je enkrat čivniknil na Evrosongu kot sestra! Če že sprašuje, bi lahko imeli dogovorjeno, kaj ju bo vprašal. Je bilo veliko tujih komentarjev na youtubeu,da je bilo neprimerno vprašanje. Zala in Gašper sta se obnašala čisto ok. Smo videli že dosti hujših stvari na tiskovkah, sploh od umetnikov.