zakaj ne forum osamljeni
Primož zanima me zakaj se nas ne usmiliš in nam ne odpreš forum osamljeni, saj poleg foruma tjavendan in forum brez posebne veze mislim, da bi ta forum bil v veliko korist, kjer bi se osamljeni tolažili, pogovarjali in si dajali nasvete kako se vključiti v družbo navezati stike in podobno. Poskusi razumet, pomlad je tu in vsi potrebujemo in si želimo nekoga in forum bi nam bil v veliko pomoč.
se strinjam! sem že pisla primožu, pa se nas kar noče usmilit. ne vem, zakaj, saj bi ta forum res pomagal mnogim. kaj je v tem slabega?!
primož, zadnjič si rekel, da boš premislil, od takrat pa nobenega odgovora. nekaj forumov sploh ne živi, tale pa bi bil živa pozitiva. daj, pomisli malo tudi na nas!
thx :)))) in lep sončen dan!
KAj pa bi se osamljeni pogovarjali? Ali bi se radi spoznavali?
Ni nobenega problema, problem je v tem, da bo na tem forumu tudi ogromno neosamljenih, ki bi radi izkoriščali stisko osamljenih.
Se pravi, najlažje je pridobiti osebo, ki je v stiski, ki je osamljena, ker bi vsaki lepi besedi verjela. Torej, kako to preprečiti, da bi bili gor na forumu res vsi, ki so osamljeni in da se ne bi zaradi foruma, komu zgodila še kakšna večja krivica.?
Ste mi osamljeni pripravljeni dati svoje osebne podake, da bi preverili, kdo ste?
Primož
Mislim, da res samim brez slabih namenov podatkov ne bi bilo težko dati. Poskusimo, pa boš videl, kakšen bo odziv. Koliko kdo komu verjame ali nasede, pa res ne moreš nikoli čisto preprečiti. Za to pač ne moreš nositi odgovornosti ti, saj je konec koncev v življenju vsak človek najbolj sam odgovoren za svoja dejanja.
lp.
primož, hvala za odziv :)))))))))))))
pogovarjali bi se svašta – od tega, kam s prostim časom, ki smo ga še nedavno tega imeli (mogoče le) za svojega partnerja, pa kakšno spodbudno besedo bi si podali ob težjih trenutkih, pa vedeli bi, da nas je mali milijon takih, pa… .
in ja, mogoče bi se tudi spoznavali; mnogo naših prijateljev ima družine in nimajo ravno vedno časa za naše težavice 🙂 – tu pa smo nekako na istem (samski po 30-tem) in spoznaš nove prijatelje, ki te v tem obdobju (mogoče) najbolj razumejo, a ne.
če smo včasih osamljeni, še ne pomeni, da smo v taki stiski, da bi se prilepili na vsakega sladkobesednega psihiča. kakšen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi je verjetno tudi takih, ampak kot pravi martočka, takšnih stvari ne moreš nikoli čisto preprečiti in tistim se bo to zgodilo kje drugje, pa magari dva klika stran.
kakšen je smisel dajanja osebnih podatkov, mi pa ni čisto jasno predvsem zato, ker najpomembnejše je, da forum živi; ne verjamem, da bi 50 ali pa 100 oseb stopilo iz anonimnosti in sproščeno debatiralo o tem in onem. poglej forum spoznajmo se na svet.je.lep.com – sorry, ampak meni se ne zdi tako zelo lep, če vsake par dni trije kakšno rečejo 😉 . če pa ne gre drugače, lahko poskusimo tudi z osebnimi podatki, samo da forum ŽIVI.
e, pa je že praznik.
Ja, pa ja. Še en kupleraj. Toliko chat sob že obstaja za osamljene, potrebne, prepotrebne, pohotne, zvodnike, kiber-ljubimkanje, skratka za vse, ki jih zvija pomlad, (pa ostali letni časi tudi). Tole je resna firma!
Sama, če imaš problem, ti svetuje nekdo, ki ga je že rešil, tako da gre tvoje vprašanje o navezovanju stikov komot na forum starejši so modrejši ali pa na ženski ali moški čvek. Za prvo silo se lahko pogovarjaš tudi z menoj. Navezovanje stikov z vrvico? Sicer bo pa kmalu spet zima, res je, mašine nas znajo hudo ogreti, celo zakuhati. Lepše pa je ljubi osebi pogledati globoko v oči in ji zašepetati: ljubim te, kot pa prebrati na monitorju: ljubim te in potem ugasniti mlinček…patetika.
Tole je bilo malo za šalo in veliko zares.
Lp
Kaj pa je narobe s “kuplerajem”? Seks oziroma erotika je menda izjemno pomembna za zdravo in uravnoteženo življenje!
Aja, pozabil sem na slovensko kompulzivno potrebo po svetohlinskem moraliziranju!
Izkoreninimo torej z ognjem in mečem vsakršen kupleraj, ki ni namenjen rojevanju novih čistokrvnih Slovenčkov (ne Bosančkov ali kakšnih drugih čefurjev)!
Odgovor na tvoje vprašanje…kaj pa je narobe s kuplerajem?…se skriva v vprašanju samem.
Seks, pravzaprav *** po naše je še vedno fizična domena .. oseb (število in narodnost oseb vstavi poljubno). Čemur ti tako lepo, poetično rečeš erotika, rečem jaz lahko tudi samozadovoljevanje, drkanje. To pa ni ***.
Med drugim si pozabil tudi na razliko…beri pozorno…zdrav *** oz. zdrava erotika sta izjemno pomembna za zdravo in uravnoteženo življenje.
Pozabil si na marsikaj, morda pa tudi veš ne. In česar ne veš, ne moreš pozabiti.
Zdi se mi, da ne moraliziram, temveč napišem svoje mnenje. Saj zato forum je, kajne?
Z ognjem, mečem in poskusom spolitiziranja posta pa itak samo leporečiš. Popolnoma brez potrebe.
Ego, sprosti se, deluješ preveč na5…6!?
Naj mi oproste morebitni zgražujoči se bralci, zaradi po njihovem mnenju, morda preveč svobodne izbire besed. *** je klena slovenska beseda.
Lp
Če je mnenje, ki ga tu zapišeš moralizirajoče, pač moraliziraš.
Pisanja mnenj ti pa nihče ne oporeka, samo kot kaže tebe moti, da se kdo na tvoja mnenja, ki so izzivajoče nestrpna, odzove. Očitno meniš, da so forumi za to, da samo ti napišeš svoje mnenje, vsi ostali pa se morajo z njim strinjati, ali kaj?
Tvojih pokroviteljskih osebnih “nasvetov” pa nihče od sodelujočih ne rabi in se jih raje vzdrži.
Andreja,
povabi “osamljene” in pogovora željne ljudi na Svet-Je-Lep forum ‘Spoznajmo se’, kjer potekajo taki pogovori. Res je, da forum ni tako zelo živ (bere jih veliko, piše zelo malo), zato imaš možnost (in čast 🙂 da ga spraviš v pogon.
Vabljeni vsi, tako tisti, ki se počutite osamljene, tako tisti, ki sicer imate partnerja/ico, pa ste osamljeni na drugačen način in kljub temu.
Forumi Svet-Je-Lep so sicer ločeni od Med.over.neta, ker so malce drugačni, a je to še vedno isti sistem, isti ljudje jih urejamo in zanj skrbimo.
Povezava: .
Lepo se (s)mejte! 🙂
Princ
marti,
fora ne more biti samo v naslovu, pa še negativen prizvok ima, nič ne obeta … meni ime foruma “Osamljeni” deluje podzavestno tako, da se tam zbirajo tisti, ki so in bodo večno osamljeni, ne glede na trud … Ime “Spoznajmo se” ima širši pomen, deluje bolj optimistično, daje upanje in daje možnost, da spoznamo sebe IN druge.
To je sicer le moje mnenje. Kdor si želi novih poznanstev ali le pokramljati o njegovi situaciji, je seveda še vedno vljudno vabljen.
Lep večer.
Princ