Zakaj ne gradijo 4-sobnih stanovanj?
Pozdravljeni!
smo 4-članska družina iz Slov. Bistrice, živimo pa v 2,5 sobnem stanovanju. Večina mi govori, da bosta otroka (brat in sestra) potrebovala vsak svojo sobo, zato se zanimamo za nakup večjega stanovanja – a glej ga, zlomka, 2 bloka nameravajo graditi, največja stanovanja pa so 3-sobna! Imam celo tlorise in tudi pregrade niso možne, saj je povsod samo eno okno.
Zaj pa jaz vas prašam – kot bi rekel Javšnik…
A res 4-članska družina potrebuje prav hišo – nam se namreč zdi malo draga, pa imamo raje novo stanovanje kot staro hišo…. nova hiša pa pride, ohoho… skoraj do 40 MIO SIT (in še to vrstna)…
Kaj pri vas delajo kje nova 4-sobna stanovanja? In ali res ni važno, če sta brat in sestra v isti sobi?
LP, pa hvala,
mojca
Mojca,
Važno je, da se imate fajn. Stanovanje se menja SAMO v primeru, da najdete tako, ki vam ustreza v vseh pogledih ( sobe, denar, lokacija ). Veliko otrok spi v isti sobi in še v manjšem stanovanju.
Hiša- večja ko je nepremičnina večji so stroški povezani z njo.
Počakajte in spremljajte ponudbo in prišla bo tista prava.
Javšnik…. Kdaj pa ?
Ko boste stopili v njo boste vedeli da je to, tisto pravo.
lp
Hvala za hiter odgovor, nekako tako si tudi sama že ves čas govorim, da se ne selim, če ne bo res bolje v vseh pogledih. Malo mi je edino čudno, ker mi je mož domov prinesel 3 tlorise, s katerimi si 4-članska družina ne more dosti pomagati, če želiš, da bi imel vsak otrok svojo sobo, saj smo si jo mi tudi želeli, pa je nismo imeli. … pa bo že..
Glede Javšnika pa se opravičujem, malo preveč sem poslušala njegove CD-je ZAJ PA JAZ VAS PRAŠAM, pa me je pred mojim vprašanjem malo zaneslo…
LP, Mojca
Vprašaj na občini, če imajo kakšno stanovanje. Ponavadi velikih ne morejo oddati in možna je tudi menjava z doplačilom. Oziroma imajo mogoče v seznamu kakšne rezerve za nadomestna stanovanja. Sicer pa, Slovenska Bistrica – jaz bi imela hišo,ker je okolica lepa in zelena.
Forum je zaprt za komentiranje.