Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj ne morem preboleti bivšega. Šele zdaj, ko sem ga izgubila vem, da je bil dober človek.

Zakaj ne morem preboleti bivšega. Šele zdaj, ko sem ga izgubila vem, da je bil dober človek.

Največji problem imajo tiste, ki so za vse slabo v življenju krivile partnerja.
Ko ta odide, ni nikogar več, ki bi ga lahko krivile za svojo neuspešnost, lenobo, nesposobnost, neumnost, zamerljivost, strah in splošno bedo.
Žal je vrniti se, ko je dober partner že odšel nemogoče.
Take ženske dobrega bivšega partnerja ne prebolijo nikoli. Dobrega partnerja pa ne dobijo. Starejše nekvalitetne ženske namreč niso več tako zanimive, da bi jih kljub njihovim očitnim manjkom želeli kvalitetni moški.

Moj prijatelj iz osnovne šole je imel podoben problem. Vesela sem za njega, da se je končno rešil bolne ženske.

Ja sej, babe blesave, najprej jokate, da nimate desca pa da vas noben ne mara. Pol pa, ko ga enkrat imate, ga pa daste na čevelj, na konc pa spet jokcate pa ga hočte imet nazaj, ko je fertik (oni si pa po možnosti vmes že poiše drugo, bolj normalno). Babe posesivne.

Mene se pa se zensk ne bo nikoli pozabilo. In tistih nekaj, ki so same koncale ali naredile kaksno neumnost, da smo sli narazen, se je se lep cas kolcalo. Vse pa so doprinesle k temu, da sem postal osvescen hard core tip. Ceprav se nisem nic manj naucil skozi recimo temu uspehe. Meni ni za nobeno bivso zal. Ko zensko naravo v duso spoznas, ti je vse za nazaj 100x bolj jasno. S tem pa tudi za naprej. Zenskam bi bilo treba odvzeti tako volilno kot opravilno pravico. Cist resno. 😉

Zastonjske stvari so samo na kratki rok.
Ko moški spozna s kakšno žensko se je spečal išče izhod. Manj močni v alkoholu in samomoru, bolj močni v ljubicah in razhodu s slabo žensko.
Žal je takih slabih vse več in več. Šibkih, razvajenih, narcisoidnih, nerazgledanih, lenuharskih, ki mislijo, da bo vse naredil oči in potem mož.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close