Zakaj ne morete “teh 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dohodnine” spraviti v EN POST???
Zgleda, da je problem vesoljne Slovenije (poleg tega, kdo s kom v BB), kam bo šlo deset evrov dohodnine. Še dobr, da je kandidatov preko tri tisoč pa še se jih bo nakapljalo do konc leta, tako da je zabava zagotovljena…
Mimogrede… ženske, a pri kupovanju cunj tud tolk komplicirate kot pri teh nekaj evrih in zakaj ne?
Veste zakaj?
Zdajle je nastal en velik pritisk. Vsako društvo, ki ima 5 minut časa gnjavi državljane, naj namenijo 0,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} njim. Na nas se obračajo vsi, za katere smo enkrat ali pa sploh nikoli slišali in pravijo, dajte nas objaviti. Ko pa iščemo svetovalce za forume, pa nikjer nobenega. :-((((
Lahko se zgodi ali pa se že dogaja tudi to, da se bodo začeli brezplačno oglaševati tukaj.
Zdaj pridete na vrsto vi: sporočite nam zlorabe in bomo lažje ukrepali. Ker s Primožem nisva vedno na net-u. Lahko pa pošljete mail na ali pošljete SMS z naslovom teme in imenom foruma na 040 46 43 40.
Hvala za pomoč in sodelovanje.
Sicer pa priporočilo iz naše strani:
Če želite nameniti in določiti del sredstev, ki bi jih tako ali tako plačali, z njimi podprite organizacije, ki sodelujejo na Med.Over.Net. Seznam forumov:
Mojca,
ni nas na seznamu. Tako, … da ne bo šlo.
A mislite, da bi si uredili, da pridemo gor?
Je kaj interesentov, ki bi prispevali k delovanju na tak način?
Zdajle na hitro mi na pamet padejo organizacije iz MON:
Društvo Ozara
Društvo za srce
Društvo Ženska svetovalnica
Društvo Živa
Mladinski dom Jarše
Slovenska Karitas
Šent
Škofijska Karitas Maribor
Združenje Naravni začetki
Zveza društev Sonček
Ne vem, ali so vse na seznamu.
Preverite, ali je kakšna takšna, ki bi ji vi raje dodelili tisti denar namesto tega, da gre za tanke in letala. Itak se ne bo veliko poznalo, bolj občutek bomo ljudje imeli boljši.
Danes sem dobila domov prvo “ponudbo” društva (združenja), v katerega sem včlanjena, naj vpišem njih. Razumem željo po denarju, na seznamu upravičencev sem jih že iskala in so mi delo olajšali, a koliko se ga je porabilo za pošiljanje tega sporočila? In kako bo izgledalo to leto, če nas bodo zasipali s takšnimi željami z leve in desne?
Še dobro, da se da odločiti že takrat, ko oddajamo dohodnino! Rada dam, a še mnogo raje, kadar se za to odločim samoinciativno …