Zakaj ne topli pod?
Mi imamo neko izvedbo toplega poda v kuhinji, pa vsak misli da so ploščice, je zelo lep in tudi zelo drag. Polaga se kot ploščice, so pa take velike plošče. Mislim pa da nas je z delom pred 1 letom prišel m2 približno 7000 sit. Za v kuhinjo si ne predstavljam nič drugega, ker so ploščice res premrzle, laminat pa ne smeš kar naprej močit. Če te zanima lahko malo pobrskam in ti povem naslov trgovine kjer smo nabavili, je pa v komleksu BTC.
Pri nas je topli pod polno v akciji Imamo ga v predsobi, kuhinji in v otroški sobi. Fino se čisti, lepe barve je in prijetno je hoditi po njem. Le v spalnici/dnevni imamo parket.
Laminat mi je všeč v drugih stanovanjih, v našem pa toplega poda ne zamenjam. Mogoče sem pa glede tega res salamensko staromodna??
čao
Aja, topli pod je najcenejši, če ga greš kupit direktno k proizvajalcu
Mi smo kupili takega z napako (zlat vzorec na temnomodri podlagi se ne sveti dovolj, haloo??) in dali smešno malo denarja – je pa najbolje kupiti debelejšega, ker se razlika fajn pozna.
čao
Jaz imam v kuhinji ploscice, take velike mat, tko da mi jih ni treba ravno dvakrat na dan glancat. Zoper mraz in neudobje imam polozene na kriticnim mestih (pod jedilnim delom in pred delovnim pultom) krpare – podolgovate bombazne tepihe v raznih barvah iz Ikee – tiste pac zamenjam in operem, ko se posvinjajo (to je pogosto, ker smo prasicki).
Prej sem imela topli pod, nov je bil se cisto lep, ampak po nekaj letih je bil na pogled obupen.
Samo ideja.
SG