Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ne topli pod?

Zakaj ne topli pod?

Torej če sem prav razumela je tovarna juteks v Žalcu?

Juteks rules!!! Midva sv avzela za dnevno, spalnico in kuhinjo vse b-klaso, dala sva pol manj kot redna cena, pripeljali so na dom, napaka je bila pa ta, da je bila izolacija pod tiskom predebela (nama še bolje tako paše). Vzorci so pa zdaj tako lepi, da bi imela topli pod v vseh prostorih. Je pa res da zadeva ni tako trajna kot kakšen parket.

Mene ne moti nič, v shrambo sem ga dala, takega pisanega v obliki likov in vsak se spotakne v njega, vau..kakšen pult in tla, ker sem poleg tal, položila topli pod še na pult in če bi imela malo stanovanje, bi enako storila s kuhinjo. Danes je toliko izbire toplih podev, merkaj le na kvaliteto, sem videla topli pod, kot parket, ves da sem ga morala pošlatat, da sem šele verjela da ni parket, zato ti le pogumno, če tebi paše, zakaj ne!

Hvala:)))) Bomo:))))
Punček

Hvala punce za odgovore. Pa sem najprej že res mislila, da so z njim kakšne posebne težave.
LP Punček

Meni je topli pod čisto OK (seveda ne vsak). Laminat mi je pa v večini primerov grd, umeten.
Lp

Pozdrav!

Tudi midva sva v novem stanovanju v kuhinji dala topli pod. Ni bil poceni, je pa kar fino debel in kar mi je všeč se ful sveti (ima en poseben premaz). Kar mi pa ni všeč: vse kar težkega prestavljam, se v podu pozna (ker je tako debel). Je pa zelo topel.

LP

Spet JE moderen. 🙂

Za topli pod cena[/url] znaša nekje 10-30 €/m2…

New Report

Close