Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ne v vezo? Zato, ker se finančno ne splača

Zakaj ne v vezo? Zato, ker se finančno ne splača

Kr vsi moški, ki jih poznam in so v vezah, živijo na robu svojih zmožnosti. tisti z zelo visokim dohodkom morajo furat zelo bogat lifestajl, da so gospa zadovoljni. Tisti z nižjimi dohodki so v kreditih do guse. Tudi tisti iz kakor art kogov niso izjema. Ko so enkrat v vezi z resno žensko, dnar samo leti.

Lejte, jaz moram še živet nekaj časa. vsaj 20 let. Mogoče 30. V tem času bi rad minimalno delal in imel maksimalno prostega časa. Ne morem si dovoliti, da bi dobil žensko z idejo, da bova midva spičila lep kos dnarja vsak mesec, ker si je ona zračunala, da si jaz to kao lahko privoščim. To bi bil direkten napad na mojo eksistenco. jaz rabim denar za to, da sebe preživim, pa da si kaj privoščim, ne pa za to, da si bo ena ženska kupovala drage cunje in podobno šaro in imela 1000 idej kje zapravljat denar.

Denar ne raste na jablani. In je prepomemben. Vsaj zame. Ni ekonomske računice za resno vezo. Ni je.

…dej no, sej veš, kaj je tvoj problem. standardi. Najdi si eno skromno. Kar (lahko) pomeni, da pač ne.bo čisto manekenskega izgleda in, se ve, ne ravno najmlajša.

..aja, ne bi, ti bi umetno.in tako kot.iz naslovnice. Pol pa.jamri dalje 😀

Žalostno je to vse skupaj, ampak ženske so še bolj materialistične, zato pa je  družina, nacija, in civilizacija pred propadom. Pametnemu popolnoma dovolj!

Moja že ne zna toliko zapraviti, kolikor jaz lahko zaslužim.

Kaj je sploh tvoj problem? Jaz sem z mojo takratno punco, danes ženo, zgradil hišo, kupila sva se eno nepremičnino na morju, ter otroku pomagali pri nakupu stanovanja,  pa imam plačo okoli 2000 EUR , zena pa malo manj.  Ravno skupaj je dosti lažje kot če si sam.

Naj ti bo vodilo, da iščeš varčno žensko. Ja, mogoče se ne bodo za njo ozirali drugi moški, ker bo neopazno izgledala, ampak sigurno obstaja veliko takšnih žensk, ki ne razmetavajo z denarjem.

Skrbna, delavna ženska, da lahko veliko v odnosu, sploh če si tudi ti skrben in delaven moški.

Je pa drugo, če si škrt. Takšen človek je enostavno grd. Če si škrt, potem res raje ostani sam.

Glede na to, da si tipičen skopuh, si lahko prepričan, da te nobena ne bo niti povohala. Ne boš si ustvaril družine, Umrl boš sam, osamljen, ampak bogat.

zato ker se čustveno ne splača.. daš sebe vso, da bi nazaj dobila le penis? Ne!

ni vrednot, samo mani mani mani ali pare pare pare, to hočete in tipi in babe. ni tu mesta zame. jaz sem outsider v današnjem svetu materialističnih norcev.

Jah… brezbožne. Nevaljale žene su za nevaljale muškarce.

Drgac mas hadis ki pravi da dobra žena pazi na moževo imetje. Ja. Ne obremeni ga.

Jst osebno nebi hotel neke ki ni financno pismena.

Enkrat sem bral en komentar… creating wealth is not so hard…  mislim celo da je zenska pisala. 99 posto sem.

Ja. Netrebas biti genije… no kak gram mozganov pa vseeno rabis.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen858, 26.10.2024 ob 18:34

Kaj je sploh tvoj problem? Jaz sem z mojo takratno punco, danes ženo, zgradil hišo, kupila sva se eno nepremičnino na morju, ter otroku pomagali pri nakupu stanovanja,  pa imam plačo okoli 2000 EUR , zena pa malo manj.  Ravno skupaj je dosti lažje kot če si sam.

Se da, samo sigurno je žena ,oz. vsi ste skromni,pa nič narobe,ker večina denarja se zapravi za šaro…

Nihče te ne sili. In nihče nima vsega.

One ful varčne ženske si tudi nočejo desca nakopat na glavo, ki bo njihov denar zažigal za avte, motorje, orodje, alkohol, igre na srečo… so zelo skeptične. Tako da skopuhi in skopuhinje zelo težko pridejo skupaj, čeprav bi pasali.

Kakšno trpljenje bi to šele bilo, bi 2 taka otroka dobila, to še dodaten denar gre v kanto.

samski cinik, 26.10.2024 ob 18:26

Kr vsi moški, ki jih poznam in so v vezah, živijo na robu svojih zmožnosti. tisti z zelo visokim dohodkom morajo furat zelo bogat lifestajl, da so gospa zadovoljni. Tisti z nižjimi dohodki so v kreditih do guse. Tudi tisti iz kakor art kogov niso izjema. Ko so enkrat v vezi z resno žensko, dnar samo leti.

Lejte, jaz moram še živet nekaj časa. vsaj 20 let. Mogoče 30. V tem času bi rad minimalno delal in imel maksimalno prostega časa. Ne morem si dovoliti, da bi dobil žensko z idejo, da bova midva spičila lep kos dnarja vsak mesec, ker si je ona zračunala, da si jaz to kao lahko privoščim. To bi bil direkten napad na mojo eksistenco. jaz rabim denar za to, da sebe preživim, pa da si kaj privoščim, ne pa za to, da si bo ena ženska kupovala drage cunje in podobno šaro in imela 1000 idej kje zapravljat denar.

Denar ne raste na jablani. In je prepomemben. Vsaj zame. Ni ekonomske računice za resno vezo. Ni je.

Kaj pa, če bi si našel žensko, ki dobro zasluži?  Najbrž si tako slabega izgleda in obnašanja pa še nesposoben, da lahko iščeš samo med luzerkami, kakšnimi grdimi odvisnicami od alkohola ali hrane, nezaposlenimi, ki bi se obesile na tvojo majhno plačo in visele na tebi.  Zato imaš ta pomislek o denarju.

Ostani sam v svoji bedi in si ga drkaj dokler ti bo stal, kaj naj ti drugega rečem.

No se pa splača da imaš nekoga ob sebi, da ji zaupaš, se izpoveš, da se ji odfuka ob najmanjši stvari in ti zmeče v ksiht vse za nazaj in naprej. Potem šele vidiš da ji ni zate ampak samo da te analizira in secira, da te lahko ožame na vse možne načine. Če te samo finančno si jo še poceni odnesel. Seveda o sebi imajo kljub vsemu visoko mnenje. Manipulativne preračunljive packe. A ne.

uboga jokica, 26.10.2024 ob 20:13

Kaj pa, če bi si našel žensko, ki dobro zasluži?  Najbrž si tako slabega izgleda in obnašanja pa še nesposoben, da lahko iščeš samo med luzerkami, kakšnimi grdimi odvisnicami od alkohola ali hrane, nezaposlenimi, ki bi se obesile na tvojo majhno plačo in visele na tebi.  Zato imaš ta pomislek o denarju.

Ostani sam v svoji bedi in si ga drkaj dokler ti bo stal, kaj naj ti drugega rečem.

SLabe ste danes zenske. Res stari v nekem Bože sačuvaj stanju.

Jst kar gledam so taksne da bi si kar zmisljevale kaj mora moski placat kupit. Prav iz inata bi naprtile. Prav obremenile bi. Stroške zanalašč delale. PUJ!!!

WD40, 26.10.2024 ob 20:31

No se pa splača da imaš nekoga ob sebi, da ji zaupaš, se izpoveš, da se ji odfuka ob najmanjši stvari in ti zmeče v ksiht vse za nazaj in naprej. Potem šele vidiš da ji ni zate ampak samo da te analizira in secira, da te lahko ožame na vse možne načine. Če te samo finančno si jo še poceni odnesel. Seveda o sebi imajo kljub vsemu visoko mnenje. Manipulativne preračunljive packe. A ne.

JAAAAAAAA.

Prav na koga bi se prisesale. Koga bi si podjarmile.

Ja. Če te “samo” finančno si jo se dobro odnesel.

be this guy

Finance, 26.10.2024 ob 20:41

be this guy

Niti kuva niti šije, za trojicu vino pije

Joj, jooooooj joj

Objasnio kemal.

….https://m.youtube.com/watch?v=XtQSU2g2Szk&pp=ygURb3plbmkgbWUgYmFibyBtb2o%3D

benefits

bozomon, 26.10.2024 ob 19:19

Jah… brezbožne. Nevaljale žene su za nevaljale muškarce.

Drgac mas hadis ki pravi da dobra žena pazi na moževo imetje. Ja. Ne obremeni ga.

Jst osebno nebi hotel neke ki ni financno pismena.

Enkrat sem bral en komentar… creating wealth is not so hard…  mislim celo da je zenska pisala. 99 posto sem.

Ja. Netrebas biti genije… no kak gram mozganov pa vseeno rabis.

@bozomon

Precej žalostno je, da za reči, ki so stvar splošne inteligence potrebuješ vero. 😉

bbabe so navadne pokvarjene preračunljivke in jaz sem samo moška varijanta feminizma. Pač bom pof.ukal feminizem z njegovo lastno logiko. meni se finančno bolj splača biti sam, kot neki presrani babi nekaj v rit tišati in v zameno dobiti njene komplekse in očitke in vedno širšo rit.

@samski
cinik

Kakor za koga… Sicer pa ne, da se ne izplača, danes je to celo škodljivo.

what is it

BTDT nepr., 26.10.2024 ob 20:50

@bozomon

Precej žalostno je, da za reči, ki so stvar splošne inteligence potrebuješ vero. 😉

Jst rabim. Kokrkol da vem zahvaljujoc Bogu, je se vedno nič brez tega.

Aja… pa nevem zakaj potem taki avtogoli.

Lej. Prvo teoloski status necesa…

Varčno žensko. Lol. To so spet besede naivnih servilnežev. Kot da so t.i skromne in varčne ženske poceni za preživljanje lol. take so v bistvu zelo drage.

In ne, vidim da marsikdo sploh ni razumel one moje teme o ne-privlačnosti žensk. Ne, jaz ne bi nobene lepotice z naslovnice. Sploh pa ne zato, ker , kot sem dobro argumentiral, zdravorazumsko vem, kako fejk so te ženske. Ta t.i. fetišistična ženska lepota je približno tak, kot da bi jaz hodil okoli namalan v Jokerja. Lol. Mater bi bil lep, lol.

Skratka folk, ne svojih domislic drugim pripisovat.

New Report

Close