Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ne v vezo? Zato, ker se finančno ne splača

Zakaj ne v vezo? Zato, ker se finančno ne splača

Tu vidite primer, kako kapitalizem in slavljenje denarja človeka tako razjebeta v glavo,  da se celo parjenju odreče in pokoplje svoje gene.

Prioritete na mestu 😀

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 26.10.2024 ob 18:26

Kr vsi moški, ki jih poznam in so v vezah, živijo na robu svojih zmožnosti. tisti z zelo visokim dohodkom morajo furat zelo bogat lifestajl, da so gospa zadovoljni. Tisti z nižjimi dohodki so v kreditih do guse. Tudi tisti iz kakor art kogov niso izjema. Ko so enkrat v vezi z resno žensko, dnar samo leti.

Lejte, jaz moram še živet nekaj časa. vsaj 20 let. Mogoče 30. V tem času bi rad minimalno delal in imel maksimalno prostega časa. Ne morem si dovoliti, da bi dobil žensko z idejo, da bova midva spičila lep kos dnarja vsak mesec, ker si je ona zračunala, da si jaz to kao lahko privoščim. To bi bil direkten napad na mojo eksistenco. jaz rabim denar za to, da sebe preživim, pa da si kaj privoščim, ne pa za to, da si bo ena ženska kupovala drage cunje in podobno šaro in imela 1000 idej kje zapravljat denar.

Denar ne raste na jablani. In je prepomemben. Vsaj zame. Ni ekonomske računice za resno vezo. Ni je.

Se povsem strinjam, moj mož ves čas zapravlja za bedarije prek svojih zmožnosti, tako da potem mene ves čas mori za denar, brez njega bi imela doslej našparanega že ohoho… Res se finančno ne splača.

Od modernega moškega se pričakuje žaščita, gentelmanstvo, nežnost, predaja zaslužka, spontanost, humor, ustrežljivost, možatost (po njeni želji)… Moški nosi vso odgovornost in nima nobenih pravic.

Njej ni potrebno pridodati nič, ker je njen denar samo njen in se ne podreja moškemu, ker je močna moderna samostojna ženska. Ženska nikoli ne prevzema nobene odgovornosti in ima vse pravice in vse prednosti.

Odgovornost brez avtoritete je suženjstvo!

winner

downloadjuztfd

Ne znate si najti pravih zensk in potem je krivo kar vse ženskega spola….

išči nekoga s katerim si deliš vrednote, poleg tega da ti je fizično všeč. Nekomu je dodana vrednost, da vsak vikend zleze vsaj na 2 hriba, drugemu družinsko življenje. Kaj so tvoje vrenote veš sam …

freedom!

Vedno rade govorijo kako jim je pomemben humor, pristnost, prijaznost… In še vedno je vsaka izbrala tistega z Avdijem in ne tistega z Yugom 45 ali katrico.

Če je ženska s teboj ona ne ljubi tebe kot osebo ampak tvoj status in denar. Bi te izbrala zaradi tvoje osebnosti, če ne bi imel dobrih financ ali bi odšla z drugim?

no money no honey

Joj, spet jamranje in jamranje in potem še jamranje…

Se ne splača? Torej ne počni tega. Čemu vse to jamranje?

Po drugi strani… glede na to kaj večinoma pišete tu, se enemu v zvezi vedno splača. Baje ženski, a ne? Pa postani “ženska” v razmerju in zasluži… Boš imel oboje – zvezo in denar…

Hehehe, jaz sem pa imela bivšega  fanta ki je prekomerno zapravljal, za neumnosti. Potem ko je bil brez denarja je pa tuhtal kje naj najde za bencin denar. Stalne drame so bile.  Samski cinik, kako da nisi dojel, da eni ne znajo z denarjem, eni pa česar se dotaknejo, oplemenitijo?

.https://www.youtube.com/shorts/r-B0YMljidA?feature=share

.https://www.youtube.com/shorts/_nIa4RjyI8s?feature=share

Zartrose, 26.10.2024 ob 22:10

.https://www.youtube.com/shorts/r-B0YMljidA?feature=share

Zartra coping hard.

V videu: she’s been trough a lot, she knoes her worth. Prevod: drugi moški so jo poškodovali, naslednji bo plačal za vse njene brazgotine, ki so ji jih zadali prejšnji. Odgovor: ne hvala.

A ti tud take napise na majci furaš? COPE, COPE, COPE…

j49ncfh39my11

tole od zartrose video je kr globok…

in ko se enkrt bejba prepriča,da se odpre,te spusti k seb,odide iz te cone samozadostnega udobja te povab k seb,ti pa to zajebeš te preganja pol cel lajf…

hrnr3, 26.10.2024 ob 19:14

Naj ti bo vodilo, da iščeš varčno žensko. Ja, mogoče se ne bodo za njo ozirali drugi moški, ker bo neopazno izgledala, ampak sigurno obstaja veliko takšnih žensk, ki ne razmetavajo z denarjem.

Skrbna, delavna ženska, da lahko veliko v odnosu, sploh če si tudi ti skrben in delaven moški.

Je pa drugo, če si škrt. Takšen človek je enostavno grd. Če si škrt, potem res raje ostani sam.

Zame so škrti ljudje no go.

Zlobni, preračunljivi in kot podlasice. Jim ne zaupam.

Škrt človek ima škrte emocije in škrto srce.

Škrti moški naj si ga zrihtajo z Desanko, saj ženski niso sposobni dati ljubezni. Tukaj ima denar drugoten pomen …

🤑🤮

ti ki nisi dojel bistva videa in spet obračaš po svoje-tvoj opis z mano nima veze.

pinboks, 26.10.2024 ob 22:29

tole od zartrose video je kr globok…

in ko se enkrt bejba prepriča,da se odpre,te spusti k seb,odide iz te cone samozadostnega udobja te povab k seb,ti pa to zajebeš te preganja pol cel lajf…

HAlo?

Ker ti se javi je 100% naklonjena dostopna pa nevem se kaj??? Lepo te prosim.

Jst se strinjam z tem. Poslusam zadnjic en video od te jovane jeremič…. pac njo majo vsi za glupo… rekla je da mora moski pac poskrbet za otroka. Vidis replika pravi mora bit za mleko.

Eto Allahu dragom fala. Mam dvorisce… a bos trampolin… a bos tobogane gugalnice… sploh ne rabis it na igrisce. Tu samo budi. A bos legice… minimoto. svakakve igracke. Meni pridejo zenske tam 40 z otroci po stvari… fotri isto. A bos nakit? Kapute, čizme? Idemo u bosnu pada deset parova… da bidne dogodne🤣…

Ja. Se strinjam. Samo GDAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Gdaj da jst to? Ko ni vec nic dobrega? Ko so samo tuje obveze?

🖕

osamljena samohranilka. Sinovi samohranilk ponavadi končajo kot narkomani in kriminalci, samohranilke ponavadi živijo v revščini.

Tukaj nam pa Zartrica pravi kako je ona oh in sploh super moralna ženska. Že to da je oče tvojega sina pobegnil pove dovolj o tem da ne znaš izbrati ali pa da si zatežena babnca od katere človek pobegne da se je reši.

🤢, 26.10.2024 ob 22:30

Zame so škrti ljudje no go.

Zlobni, preračunljivi in kot podlasice. Jim ne zaupam.

Škrt človek ima škrte emocije in škrto srce.

Škrti moški naj si ga zrihtajo z Desanko, saj ženski niso sposobni dati ljubezni. Tukaj ima denar drugoten pomen …

🤑🤮

HAlo pa ve niste vredne tega kar kvaliteten moski nudi.

Hh… pa tvoja picka je nicvredna jebote. Đabe je bla. Za to da si jst krv prospem? Za to da izgaram?

Tocno glede tega jst pravim… da nic ne ponujate. Pa smesno jebote. Za malo picke da jst tlele nevem kaj? Pa nisi vredna jebote. Res model.

V vezo se ne gre za denar. Se pa denar deli! Ti 100% ona/on 100%.
v vezo se gre zato, da sw podpira, da se lahlo na nekoga zaneses in mu zUpas v vsem. Gol in neroden, umazan in cist, da ljubis in si ljubljen, dajes in jemljes. Nikakor se ti ne splaca it v vezo, ce nisi zaljubljen. Ker tipi ste glupi kot ku… 😉 zenske lahko vzljubimo kasneje, moski nikoli. Najdi tako, ki bi ji dal vse in ti bo vse

samski cinik, 26.10.2024 ob 21:00

Varčno žensko. Lol. To so spet besede naivnih servilnežev. Kot da so t.i skromne in varčne ženske poceni za preživljanje lol. take so v bistvu zelo drage.

In ne, vidim da marsikdo sploh ni razumel one moje teme o ne-privlačnosti žensk. Ne, jaz ne bi nobene lepotice z naslovnice. Sploh pa ne zato, ker , kot sem dobro argumentiral, zdravorazumsko vem, kako fejk so te ženske. Ta t.i. fetišistična ženska lepota je približno tak, kot da bi jaz hodil okoli namalan v Jokerja. Lol. Mater bi bil lep, lol.

Skratka folk, ne svojih domislic drugim pripisovat.

Pa ravno za fake ženskami, v svojem bistvu praznim ženskam, ki nosijo XXXS  oblačilca s push up modrčki in umetnimi lasnimi podaljaški… se večina moških najbolj slini. Zakaj?

Nerablond777, 26.10.2024 ob 22:39

V vezo se ne gre za denar. Se pa denar deli! Ti 100% ona/on 100%.
v vezo se gre zato, da sw podpira, da se lahlo na nekoga zaneses in mu zUpas v vsem. Gol in neroden, umazan in cist, da ljubis in si ljubljen, dajes in jemljes. Nikakor se ti ne splaca it v vezo, ce nisi zaljubljen. Ker tipi ste glupi kot ku… 😉 zenske lahko vzljubimo kasneje, moski nikoli. Najdi tako, ki bi ji dal vse in ti bo vse

Ja, samo GDAJ???

Eto npr mlade punce… zakaj so na only fansu? Majo kaj za “prodat”. Ve nimaaate. Nimate!

Ste mislile ve, niti ne vem kaj.

Bi mogle bolj upravljat s tem. Ampak ne. Ve ste moderne. Zdej je 21. Stoletje zdej ne rabis. Kaka stara pravila.

Matrajte se kaj naj vam recem. Pac kaj naj “vam” jst… al pa katerikoli drug moski.

silikoni boljši kot bomboni, 26.10.2024 ob 22:40

Pa ravno za fake ženskami, v svojem bistvu praznim ženskam, ki nosijo XXXS  oblačilca s push up modrčki in umetnimi lasnimi podaljaški… se večina moških najbolj slini. Zakaj?

A Ti si pa postena zartrose?

Zenska halo!?

Nisi bla porocena in nisi devica.

In to je postena?

Da ne govorim da ni vere. Tak clovek je gnoj! G N O J! Ološ.

Zenska te naredi milionarja.

Ce si bil prej milijarder! 😲

Anonimno 6064, 26.10.2024 ob 22:56

Zenska te naredi milionarja.

Ce si bil prej milijarder! 😲

SEj jst se strinjam. Ja. Pun gepek njenih čizama🤣.

Samo gdaj?!

Vidis prej je moski dobil obvezo. Moras skrbet za njo ampak si za to dobil devico.

Ne pa to model. Prav vrhinec seljakluka. Fuj! Tam zastojn, za par živil, zdej pa da ti naslednji nevem kaj. Halo ti si vredna manj!!!!!

Ja pa zo ne rabaš eeeej. Zaj je pa dvaesedno stuletje eeej.

Pa dobro eto… sce če ti se samo reči.

New Report

Close