Najdi forum

Zakaj NE !

Evo rodil se je nov forum, zakaj pa ga nebi jaz otvoril kakor se spodobi -MOŠKI !
No zanima me če se šminkate naše pupe in kakšna barvna kombinacija ličil za usta, oči in barve za nohte -laka.

Men je ful všeč ( NA ŽENSKAH-da ne bo pomote) poleg kričeče rdeče ob posebnih priložnostih, rjava šminka, ustnice pa obrobljene z temno rjavo barvico, poten nohtki rjavi in tudi ličilo za oči v rjavi barvi!

I LOVE rjava boja, pol pa še rjave tangice pa samostoječe štumfe…. uffff je vroče!

Lp

:)))))))) Sharki … da ne pregoriš :))))))

Hm … kaj naj ti napišem … Kakšen make-up uporabljam. Večinoma čimbolj naraven … in ponavadi je res bolj na rjavo … Čene pa … odvisno od tega kako sem oblečena … in kakšen letni čas je …

Žive barve mi niso všeč … Rdečo šminko zelo zelo zelo malo uporabljam (ponavadi pride v poštev za pusta) :)))))))) Drgače pa mi je všeč tudi da se kdaj full darkersko nabarvam … Črno okrog oči in temno rjave ustnice … pa črne nohteke … da o tangicah ne govorimo :)))))) Samo to res ob posebnih priložnostih … ker je malo preveč kričeče :)))

Uh … bo dost?

Lp, Bgv

Črmo okrog oči pa tko vse čne namazane sem že vidu ja! MOj bog kaj se vse ženske ne namažejo, k strašila zgledajo!

Take pupe bi ble sam za na polje namest strašila za škorce plašit!

LP

Pa neeeeeeeee no … To tko fajn zgleda … Še posebej če si ves v črno oblečen :)))))))) Pa se napudraš z belim pudrom, da zgledaš še bolj bled … :))))))))))))))) He he … včasih sem bila huda darkerca … Hvalabogu da so tisti cajti mimo :))))))))))

He he … a pridem danes črno nafarbana gor … ? No … sicer se mi bo tko al tko ličilo stopilo po poti :)))))))

Lp, Bgv

Si nora, da bom mislu da je matilda pršla pome.
Piol pa reče tisto “ono v črnem” jaz sem Bgv, men pa rolete na oči, mehka kolena … ne vem kako me boste pol ofrišal!

Lp

:)))))))))))))))) Ne se bat … bom prišla v prozorni kiklci pa mini konitirce … pa modro okrog oči namazana … :)))))))) … pa seveda brez spodnjic … :)))))))) … A bo tko boljše? :))))))))

Lp, Bgv

Kdaj sva rekla, da te poberem v Gorici???

Lp

Ne vem … preračunaj … če moremo bit ob 19h v Postojni :))))

Lp, Bgv

Ma ne, Sharky, men pa lih rjava ni preveč pr srcu.
No ponavad si oči obrobim s črno, samo jo razmažem, da ni preveč očitna. Pa črna maskara. Ustnice pa si pobarvam z roza svinčnikom od jade (klasičnih šmink namreč ne maram). Pa tud preveč make upa ne, velikokrat si oči sploh ne namažem.
Make up je mal odvisen tud od barve las, po moje. Na rdeče recimo roza šminka ne bi preveč sedla… no, sam jest sem itak blond:)
Ful grdo mi pa zgleda, (tko k si ti reku), rjava barva pa še temnejše obkrožene (recimo s črno) ustnice. Prav odbijajoče no.
ps. upam, da se ti ne šminkaš:))

Pa potem sem jaz prava za tebe.
Več ali manj vedno v rjavi…pa tisti “kačji” pogled… 🙂

saj lahko tut moški kaj vprašate, ali poveste, saj ni namenjeno samo puncam! Nekateri fantje se prav radi “rihrajo” in tudi za vas obstaja ogromno kozmetičnih pripomočkov..

Eh, Katarina (& co.), če je moški grd, ne pomaga nobena žavba. Ženske sicer pravite, da lepota ni vse, zamolčite pa; ampak vse brez lepote je pa v najboljšem primeru le začasno.
To govorijo izkušnje!

New Report

Close