Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj nisem na prvem mestu?

Zakaj nisem na prvem mestu?

Vedno ko s fantom greva na kaksno zabavo, veselico itd me nikoli ne povabi na ples kot prvo plesalko. Vedno vzame kaksno znanko, svakinjo, ali svojo sorodnico. Jaz sem potem naslednja.

Tudi kva šla midva v vrtno trgovino po rože in zemljo skupaj z mojo prijateljico in njenim partnerjem je moj fant pomagal nositi do avta njuno robo ki sta jo nabavila ker je moja prijateljica pac taka da ni hotela nesti in je njen fant za vse, moj njima je pa pomagal. Medtem sem jaz sama svoje roze nesla v avto in šla še enkrat nazaj do blagajne po vrtno zemljo. Zakaj pomaga drugim? Zakaj se moram matrati sama?

O šit.  To je tak tip, ki se rad lepega dela.

Pa še rad te nima, samo ima te. Si pritiklina, da ni ravno sam.

Malo ga začni ignorirat. Naredi se neumno in čakaj, da prinese in rože in zemljo.

Nikar ne naredi tega sama. Nič mu ne reci, samo čakaj in glej..

Ko gresta na veselico, pa pred njim pobaši soseda, kolega, kogarkoli in pojdi z njim plesat, kot s prvim.

Skratka, potrudi se bit nesramna in brezobzirna, kot je on. Če ga ne spremeni to, ga prepusti drugi v vzgojo ali v kazen…

Žal mu nisi prioriteta, pred tabo je na prvem mestu mnenje okolice.

Morda si sama kriva!

Misli, da ti vse zmoreš.

Moški se rad počuti koristnega in mozatega. Daj pusti mu njegovo vlogo.

Preberi navodila za uporabo moškega.

Odgovor na objavo uporabnika
obrni se hitro, 01.05.2024 ob 18:29

O šit.  To je tak tip, ki se rad lepega dela.

Pa še rad te nima, samo ima te. Si pritiklina, da ni ravno sam.

Malo ga začni ignorirat. Naredi se neumno in čakaj, da prinese in rože in zemljo.

Nikar ne naredi tega sama. Nič mu ne reci, samo čakaj in glej..

Ko gresta na veselico, pa pred njim pobaši soseda, kolega, kogarkoli in pojdi z njim plesat, kot s prvim.

Skratka, potrudi se bit nesramna in brezobzirna, kot je on. Če ga ne spremeni to, ga prepusti drugi v vzgojo ali v kazen…

saj ce bi pustila zemljo in roze tam, bi jih potem on prinesel. ampak ne razumem zakaj vedno prvo drugim pomaga.

enostavno me je vcasih za mizo sram ko vse druge povabi plesat. se pa ne branim da bi tam pobasala plesat njegovega sorodnika. potem vem da bodo njegovi komentarji: ohh si sla z njim plesat, ti je lep? itd…

Odgovor na objavo uporabnika
zamišljena955, 01.05.2024 ob 18:33

saj ce bi pustila zemljo in roze tam, bi jih potem on prinesel. ampak ne razumem zakaj vedno prvo drugim pomaga.

enostavno me je vcasih za mizo sram ko vse druge povabi plesat. se pa ne branim da bi tam pobasala plesat njegovega sorodnika. potem vem da bodo njegovi komentarji: ohh si sla z njim plesat, ti je lep? itd…

Pač  bo rekel.  Ti pa mu povej, da si mu samo ogledalo nastavila.

Povej mu, da te to moti in tudi to, da prej drugim pomaga, kot tebi.

Ker te lahko moti in ker bi tudi njega, da bi bil vselej na vrsti za drugimi.

Zakaj bi bila?

New Report

Close