Zakaj niste vedno "sami krivi", da ste samski?
Moram reč, da tale Lepolaska prav blagodejno vpliva na tegale Borisa.
Končno je začel kazat zametke … nečesa, kar bi nekoč, celo, mogoče postalo Boris_jeb**
Oh ne skrbi, imam tudi drugo stran, zdajle je lepo na vajetih in tudi bo. Nisem pa kritizerski. Do umetnosti poskušam bit…. afirmativen. Ne se bat, se bojiš kaj si bom mislil o tebi? Če sem “Forrest” si itak nič ne bom. Tako da….
No, a sm rekla, da je treba takele sinke najprej okloftat, da se malo… učvrstijo :))))
Se ve zdaj, kakšne ženske ga rajcajo :)))))
Ja ja.
Zadaj ena plat, spredaj pa druga.
Po domače – s katerega koli konca pogledaš, si rit.
Evo, imaš idejo. Meni sicer ni všeč, ampak ok. V zgobicah je vse dovoljeno. Kar daj si duška. Energijo iz komentiranja malo preusmerit na drugačno vrsto šeškanja 🙂
Res ne vem, katerega dela od “odjebi, ne bom pisala s tabo v glavni vlogi” nisi razumel.
🙂
Zakaj bi pa tebi zaupala? A si resno prizadet?
Pišem za kogar se mi zljubi. In za take drekače, kot si ti, se mi ne ljubi.
Ti si topol za ženske – izsušiš še tako mokro.
Izpadlo bi zelooo kul. Nič bad. Če te o meni zanima še kak detajl, kr vprašaj. Vidim pa, da tako ali tako nisi ravno zadržane sorte pri pisanju :p
A to je problem. Stranka ti mora bit dejansko všeč? Sicer je pa Margot mal prijazna ratala, tako da, ni res 🙂
No zdej počasi odkrivamo tančice Borisovega sistema osvajanja.
Bolj ko ga ženska zavrača in ga prepričuje, da je butec nagravžen ne zanima, bolj sili v njo. Lahko mu tudi nariše, da noče imet z njim opravka, pa še vedno ne bo razumel. Bolj, ko mu bo ona razlagala, kako je njegovo življenje ne zanima, bolj bo siten s svojimi prigodami.
Še malo, pa bomo izvedeli, kako so tiste tri nesrečnice, ki jim je vdano izkazoval svojo pozornost, morale klicat policijo in zahtevat prepoved približevanja. Kaj moreš, če pa ni razumel.
Prigode motenega zalezovalca…
Khm, tole ni osvajanje. Tole je anonimno in psevdonimno trapanje. Sicer pa nisem tako skrajno zamerljiv človek. Če si ti…
Lahko ti pa tudi jaz pošljem kako svojo pesmico. Od najstniških let me na vsake kvatre prime kakšno spisat. Resno, samo pretipkat jih moram v Word, ker so spisane na roko. A že bruhaš? 🙂
Želiš zgodbico s seboj v glavni vlogi? Ti kot vir navdiha za Lepolasko?
Če upoštevam citat iz sosednje teme*, si lahko obetamo serijo parodij z naslovom ‘Boris against the world’.
*
Ah čeprav se tako kaktusovsko brani, me dejansko zanima kako piše. Z mano v glavni vlogi,…. če je to za začetek pretežko, bi prišla v poštev tudi arhivska roba. Najbrž mi pa ne verjame 🙂 Ampak nisem jaz kriv, če je pa ona tista, ki je v prejšnji temi začela prva šamarat.
Lepolaska, če ne bi bila tak buldožer, bi si mogoče že nabrala publike za honorarje Dese Muck. Tako si pa kr sama odganjaš potencialne oboževalce 🙂
Glede na to, kolk zasluži Muckova kot, po mojem mmenju, ena najboljših naših pisateljic, lahko kar sama obdrži tisto svojo publiko.
Ker niti za preživetje ni.
@Tisa: thumbs up.
Poskušam res, ampak si preveč glup, da bi ti potegnilo, da nisi zaželen.
Zdej mi “manjka” sam še diagnoza, kako ga skrivno ljubim ampak moji možgani z odmrlimi nevroni nočejo tega priznat. Aja, pa preveč zahtevna sem :))))
Slovenske umobolnice imajo na oddelku za shizofrenike ziher mesec proste uporabe interneta…
Poskušam res, ampak si preveč glup, da bi ti potegnilo, da nisi zaželen.[/quote]
Ni problem, da bi bil glup, ker nisem. Problem je v tem, da se ti zdim šibek. Ampak imam svojo močno stran. Tako kot verjamem, da imaš ti svojo mehko stran. Cmok, cmok pa lahko noč :*
PS: Upam, da se je “publika” fajn nasmejala.
Nobenemu se nič ne “zdi” – ti SI glup, peečka in še attention whore.
Poleg tega si lenuh, ki nima v življenju nobenega pametnejšega dela kot se zgubljat po internetu 24/7. Kaj je resna služba, ti je nepoznano. Tvoja “človeška” (beri, od izrodka) vrednost je na ravni pasjega iztrebka. In vse to zmoreš ob haluciniranju, kolk si ful dober…. amazing.
Lepolaska, ne jemlji me tako resno. Pa preveri si utrip. Zaznavam silne čustvene izbruhe kar me je na nek način začelo zabavati in to ob tej neprimerni uri. Zdaj pa res pančkat, jutri imam obveznosti, lahko noč :*
[quote=”L
Nobenemu se nič ne “zdi” – ti SI glup, peečka in še attention whore.
Poleg tega si lenuh, ki nima v življenju nobenega pametnejšega dela kot se zgubljat po internetu 24/7. Kaj je resna služba, ti je nepoznano. Tvoja “človeška” (beri, od izrodka) vrednost je na ravni pasjega iztrebka. In vse to zmoreš ob haluciniranju, kolk si ful dober…. amazing.
-;)))))))))
-;))))))))))
Dam glavo, da je že spisala. Samo upam, da ni prevečkrat uporabila besedo “peečka”, ker peečk ne jem.
Forum je zaprt za komentiranje.