Zakaj niste vedno "sami krivi", da ste samski?
Pizdx, če je kdo zdaj stekal to tvojo vabo. Bijes boj z mlini na veter, zgubil si že po prvem postu. Dvakrat. Gladko.
Sicer pa natačno vemo kako se Lepolaska odpira in kdaj se najmanj brani: »Analni seks je zares božanski šele, ko imaš popolnoma odprto ritko in lahko moški sproščeno drsi v tebi. Če boš pri volji, lahko probava…naslednjič.«
Pa lahko 🙂
Kje si pa videl, da sem ti napisala ne. Spet kar nekaj predvidevaš.
Napisala sem ti, da še sam ne veš kaj blebetaš dva posta nazaj in si se povaljal v lastnem sranju. 🙂
Jaz se v lastnem sranju ne valjam. Glede na to, da imaš božansko rada “popolnoma odprto ritko”…. No, temu se pa reče projiciranje v druge :))))
Boris, za trenutek opusti analno fiksacijo in deli z nami nasvet za Lepolasko. Smo firbčni.
Drugače pa jaz nisem njen šef, ki bi imel veliko denarja, tako, da ne vem kako bo moj nasvet deloval. Najbrž ne dobro. Lepolaska posluša nasvete izključno od takih (fiktivnih) junakov. Kaj se čem jaz zraven petljat.
Tale je bla “mal pod pasom”, ampak Lepolaska piše kar se ji sprdne. Potem pa kar samo od sebe pride kaj nazaj. Če že ni nasvet, je pa vsaj lekcija.
Eksaktli.
IN zdaj, ker sem nekomu drugemu obljubila MMF, si si ti hitro zamislil, kako hočeš svojo zgodbico.
Ko bom izpolnila svojo obljubo, bodo tvoji bolni možgani napletli absolutno neverjeten fiktiven scenarij, kako sem pri pisanju o direktorju mislila… na Borisa… :))))
Ravno tako kot si domišljaš, da si “dober tip” in kar je še takih shizofrenih. Še dobro zate, da se pri nas prisilno ne zapira – vsi ti psihiatri, ki delajo specializacije na tem forumu, bi te radi imeli namesto tepiha v svoji ordinaciji. Bi jim privabljal stranke – že ko te nekdo pogleda, rabi 7 let terapije.
Potem se morava pa vsaj ene osemkrat dobit, da boš nesrečnica, če že nisi deležna doživljenjske rente, deležna vsaj doživljenske terapije.
Zeeeeh so taki teksti že počasi, če nima kdo kaj pametnega za dodat. Lahko noč :*
Upanje umira predzanje (butec pa zadnji in nestrpno pričakujemo) 🙂
Spetn večno samske babe o tem, kakšen naj bo dec, da bo imel tako in tako babo? Kje s eje pa pri njih zalomilo, da nimajo resne zveze po svoji podobi?
Samskost dojemajo kot slabost le slabiči. Modernih slabičev je precej, spoznaš jih pa po tem, da vsaki aferi rečejo veza, samo da ne bi bili samski. meni je res smešno, kako ljudje modernim na pol vezam rečejo “veza” in občasnih spolnim parnerjem “moj partner”. Ve se, kaj je veza: skupno bivanje, premoženje, otroci. Vse kar je manj, je le približek in samotolažba modernih slabičev, lačnih česarkoli.
O kom ti to?
V življenju obstaja eno zelo univerzalno pravilo in to je, da vsi težimo k zadovoljevanju lastnih potreb. Za partnerja si izberemo nekoga (ali z drugimi besedami: privlačijo nas ljudje), ki nam nekaj nudi(jo) in v čigar družbi lahko zadovoljujemo določene lastne potrebe. Od posameznika je odvisno, katere. Nekateri iščejo samo ekonomsko varnost, drugi spolno potešitev, četrti za vse to znajo poskrbeti sami in iščejo zadovoljitev ‘višjih’ potreb (glede lestvico po Maslovu).
Obstajajo tudi ljudje, ki iščejo patološko zvezo in zato nekoga, ki jim jo bo omogočal – nasilneža, alkoholika, odvisnika, čustvenega vampirja in podobne problematične ljudi.
Poanta je, da čustveno zrela ženska ne bo tolerirala alkoholika. Obstajajo tudi drugi trendi, oz. ljudi lahko v grobem razdeliš v skupine glede na njihove prioritete in potrebe.
Pa smo spet pri izhodiščni temi debate – kdor potencialnemu partnerju nima česa nudit, izvisi. Kdor se zaveda, kaj lahko nudi drugim, je v prednosti pred ostalimi. Samo na primeren način mora znati pokazati svoje kvalitete in zainteresirani pridejo sami k njemu.
Kdor pa pojma nima, kaj sploh lahko nudi in kaj sam išče, bo pa nagovarjal čisto napačne in nezainteresirane ženske, po možnosti na popolnoma napačen način. Seveda brez uspeha.[/quote]
Se strinjam delno, ampak še vedno se najdejo primerki, ki kršijo pravilo. Včasih se počutiš močan in srečen, če lahko komu pomagaš in v zameno ničesar ne pričakuješ. Bolj težko razumem, da bi iskal ekonomsko varnost v partnerju, zame je to pač nesprejemljivo, ker določeni ljudje imamo čast za razliko od drugih, pa četudi bi nam še tako slabo šlo v življenju se najdejo boljše alternative.
Ekonomska varnost je eden od stebrov trdnega partnerstva.
Dejansko si zares zaupaš šele ko si deliš PIN-e in 30-letni kredit za bajto – ni bolj trdnega zakona. 🙂
Vam, ki imate čast, je seveda veliko bolj sprejemljivo, da vam položnice plačuejo mati, kot da bi si stroške delili z žensko :)))))))) potem si boste lahko pri 40-ih končno kupili tisto 15 let staro bmw trojko, za katero ste varčevali zadnjih 20 let, kolikor ste se šlepali na grbi staršev…
Eksaktli.
IN zdaj, ker sem nekomu drugemu obljubila MMF, si si ti hitro zamislil, kako hočeš svojo zgodbico……
Lubica, FFM sem si zaželel ampak če lažje vživis v obratno razmerje sil bo tudi ok:)
AJa, pa res (sm morala it preverit) :))))))))))
No, dokaz, da človek vedno vidi in prebere tisto in tako kar sam hoče 😀
Najprej je za samskost krivil odmirajoče nevrone, zdaj pa že spremenjen svet in zveze, ki so pravzaprav same po sebi slaba reklama. (Ampak pri onih treh so bili definitivno krivi nevroni). Nasvetov ljudi pravi da ne upošteva, hkrati je pa prebral na tone teoretskih knjig in priročnikov. Avtorji le-teh so (predvidevam) polbogovi ali kaj?
A mi lahko kdo razloži tole zmešnjavo? Jaz sem bolj butaste sorte pa to …
Naj ti bo Margot, ampak potem to upoštevaj. Nikoli nisem krivil “odmirajočih nevronov” in delal sklepov. V izvirnem postu sem v bistvu zgolj nakazal neko možno smer, neko zdetje. Ali kot pravi Wikipedia: “Indúkcija je v logiki metoda za sklepanje iz delnega k celotnemu oziroma iz individualnega k univerzalnemu, torej na osnovi opazovanja išče vzorce in jih povezuje v teorije.”
https://sl.wikipedia.org/wiki/Indukcija_(logika)
Kar sem v bistvu hotel, je dobiti nazaj nek generalen odgovor, po možnosti dober, kompleksen odgovor v tej smeri. Torej logično gledano odgovor iz generalne (univerzalne) ravni, nazaj k individualni ravni. Kako pa dobiš odgovore iz univerzalne ravni? Ja iz izkušenj drugih ljudi. V bistvu sem hotel, da bi drugi ljudje kaj povedali o svoji izkušnjah na tem področju. Ali tega kaj vidijo, ne vidijo, zakaj ne, zakaj mogoče ja, itd… Še enkrat, nisem iskal “strinjanja”, ampak argumentirane izkušnje drugih ljudi iz njihovih življenj. To je vse kar sem hotel, s tem bi bil zadovoljen
Namesto tega se je debata takoj preusmerila name, od ljudi, ki o meni ne vedo in ne morejo vedeti nič. Za debato z logične ravni, je to praktično popolnoma nepomembno, medtem, ko se številnim to zdi “najbolj pomembno”. Torej smo na spoznavnem nivoju, že takoj zašli v slepo ulico in potem tam v glavnem tudi ostali do konca. Na žalost.
Res pa je, da je bilo vprašanje že v osnovi težko. Jaz nikoli nisem trdil, da so me tri ženske zavrnile zaradi ugašajočih nevronov. To zakaj so me zavrnile itak nikoli ne bom vedel, pa kaj, itak se naprej z drugimi ukvarjam. Gre za to, ali se kaj takega dogaja na generalni ravni. Nekatere to pač ZANIMA, upam, da to ni tako čudno in težko razumeti. To je vse.
Če naredim povzetek. Prinesel si nam rože, dobil pa zavrnitev? 😛
Ekonomska varnost je eden od stebrov trdnega partnerstva.
Dejansko si zares zaupaš šele ko si deliš PIN-e in 30-letni kredit za bajto – ni bolj trdnega zakona. 🙂
Vam, ki imate čast, je seveda veliko bolj sprejemljivo, da vam položnice plačuejo mati, kot da bi si stroške delili z žensko :)))))))) potem si boste lahko pri 40-ih končno kupili tisto 15 let staro bmw trojko, za katero ste varčevali zadnjih 20 let, kolikor ste se šlepali na grbi staršev…[/quote]
Lepo tistim, ki jim mati še živi.
Ne gre za ekonomsko varnost v splošnem, ampak, da za dosego le-te izkoriščaš oz. se upiraš na partnerja. Mnogo žensk pač išče sponzorja. Kdor pa si zna s svojimi rokami zagotoviti ekonomsko varnost, mu pa le-ta pri partnerju nekaj dosti ne pomeni, dokler se le-ta ne upira nate. Sam sem mnenja, da mora vsak sam preživeti, tudi če se živi skupno partnersko življenje si stroške delita, ne glede na to, kje bo kateri “dobil” denar.
V življenju obstaja eno zelo univerzalno pravilo in to je, da vsi težimo k zadovoljevanju lastnih potreb. Za partnerja si izberemo nekoga (ali z drugimi besedami: privlačijo nas ljudje), ki nam nekaj nudi(jo) in v čigar družbi lahko zadovoljujemo določene lastne potrebe. Od posameznika je odvisno, katere. Nekateri iščejo samo ekonomsko varnost, drugi spolno potešitev, četrti za vse to znajo poskrbeti sami in iščejo zadovoljitev ‘višjih’ potreb (glede lestvico po Maslovu).
Obstajajo tudi ljudje, ki iščejo patološko zvezo in zato nekoga, ki jim jo bo omogočal – nasilneža, alkoholika, odvisnika, čustvenega vampirja in podobne problematične ljudi.
Poanta je, da čustveno zrela ženska ne bo tolerirala alkoholika. Obstajajo tudi drugi trendi, oz. ljudi lahko v grobem razdeliš v skupine glede na njihove prioritete in potrebe.
Pa smo spet pri izhodiščni temi debate – kdor potencialnemu partnerju nima česa nudit, izvisi. Kdor se zaveda, kaj lahko nudi drugim, je v prednosti pred ostalimi. Samo na primeren način mora znati pokazati svoje kvalitete in zainteresirani pridejo sami k njemu.
Kdor pa pojma nima, kaj sploh lahko nudi in kaj sam išče, bo pa nagovarjal čisto napačne in nezainteresirane ženske, po možnosti na popolnoma napačen način. Seveda brez uspeha.[/quote]
Se strinjam delno, ampak še vedno se najdejo primerki, ki kršijo pravilo. Včasih se počutiš močan in srečen, če lahko komu pomagaš in v zameno ničesar ne pričakuješ. Bolj težko razumem, da bi iskal ekonomsko varnost v partnerju, zame je to pač nesprejemljivo, ker določeni ljudje imamo čast za razliko od drugih, pa četudi bi nam še tako slabo šlo v življenju se najdejo boljše alternative.[/quote]
Prvi primer ni izjema, ampak lepo sledi pravilu. Ljudje smo po naravi socialna bitja. Normalno socializiranega človeka njegovi možgani zato za socialno vedenje ter sledenje njegovim moralnim in etičnim nagibom nagradijo z dobrim počutjem in osebnim zadovoljstvom.
O ekonomski varnosti: ljudje smo si zelo različni v tem, kaj dojemamo kot častno. Skoraj vsak je v težki situaciji pripravljen žrtvovati katerega od svojih idealov za goli pragmatizem.
Normalno, če si pa ženska. :))))))))) nevroni, pa to…
Forum je zaprt za komentiranje.