Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj postajajo moški šibkejša, izumirajoča vrsta?

Zakaj postajajo moški šibkejša, izumirajoča vrsta?

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 13.07.2021 ob 01:22

Prihaja MATRIARHAT! Ženeke nas pač prehitevate na ogromno področjih. Ste bolj razgledane, izobražene, pedantnejše,… in tudi dominanca prehaja v vašo domeno. Tako pač je, svet se vrti dalje, časi patriarhata in prežvečenega mačizma pa so v glavnem mimo, vsaj dokler na sinusoidi ne pride do prevoja funkcije.

Ne verjamem.

Ženske enostavno nimamo interesa za kaj takega. Ja, sodelovati na enaki ravni, komandirat nekoga pa nimam živcev.

Dejstvo je, da imamo neverjetno srečo, da živimo v času, ko si lahko privoščimo ukvarjanje s sabo in z razvojem, namesto z golim preživetjem, kot v preteklosti. In ženske tega obdobja ne bi rade izrabile za neko neumno dominanco, ampak za to, za kar so bile prej prikrajšane: ustvarjanje in razvoj.

Kar se sinusoide tiče se strinjam, ampak velja za celo človeštvo, ne le za en spol. Taki luštno kot je nam, ni bilo še nobeni generaciji do zdaj, dokler ne zaniha v drugo smer. Upam samo, da bodo naši otroci temu nihaju še ušli.

Predvsem izumirajo pravi moški zato, ker se jih z vseh koncev flodra od rojstva dalje, da biti pravi moški ni primerno. Madona, zdaj te emancipiranka nadere že, če ji odpreš vrata, češ saj lahko sama. Take hočete met, take imate. Če mi rečeš, da mi ni treba natankat in oprat tvojega avta, ga pač ne bom. Samo vprašal tudi potem ne bom več.

Močna ženska, 09.07.2021 ob 19:33

Ste kdaj opazile, da deci niso več deci oziroma deci, kdaj ste izgubili svojo moškost? Dejte se malo ozret naokoli. Ženske pedenamo praktično vse pri hiši, moški pa športajo ali pa na kavču lažijo. Tudi pri dohodku smo v večini že kar tam ta. Za sex in randije pa itak ženske stvari v svoje roke jemljemo.  Mi kdo ve povedati kdaj in kako se je to zgodilo? Jaz mislim, da so deci ugotovili kako se dejansko lahko bolj komot, npr, da naptrijo vse kar se da ženski, v bistvu so v imenu komoditete reskirali svojo možkost. Ženske jih ne rabimo več niti za oplojevanje! Kaj bodo oni reveži, ker smo ženske zmeraj bolj samozadostne? Mislite da se lahko to za čas naših življenj še obrne? Jaz bi rada imela ta prave dece nazaj, take, ki vseka z roko po mizi in pokaže kdo je gazda, zvečer pa tudi stvari v svoje roke vzame in me popedena tako kot se za deca spodobi.

Ti ne rabiš pravega deca, ker si že sama sebi odgovorila da si samozadostna. Če si poročila leneha ali pa da se z njim ne znaš dogovoriti da vsak polovico stvari opravita, ti ni nihče kriv. Še manj pa ima to veze z “moškostjo”. Problem je da ženske igrajo danes moške in hočejo biti vsepovsod glavne in imeti glavno besedo, in se mogoče zato moški potegnejo nazaj.

wd40926, 09.07.2021 ob 20:06

ma ni sans, 09.07.2021 ob 20:01

Anonimno 4811, 09.07.2021 ob 19:40

Jaz pa nočem nasilneža. Imam raje cmeravega tipa, ki se mi za kiklo skriva, kot nasilnega primitivca, ki bo grdo delal z mano. Kar se biti “komot tiče” pa hočem enakovredno.

Ni sans, da sem z eno cmero in copato!

Sem mocna zenska, samozavestna in uspesna, na sreco sem se poparckala ze v srednji soli in dobro izbrala, takrat sicer o tem nisem razmisljala, sem pac imela sreco in tega se zavedam ze 30 let.

Ob sebi potrebujem moskega, ki mi lahko sledi, parira, me podpira, ki je sposoben deliti z menoj breme in uzitke zivljenja!

Da imam pa dedca, ki mu je treba nos brisat in ki cmizdri, ce mu sef kriv prst pokaze, boh se ga usmili… 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ki Ti lahko sledi, Ti parira, Te podpira… lubica… temu se reče copata.

Ni copata.

In seveda tisto da vdari po mizi se da drugače razumeti. In točno vem kaj želiš povedati. In vedi da takšni tudi obstajamo  kod bi jaz imenoval multipraktik.

Moški pravega pomena da ve kaj hoče. Da je gospodar hiše to pomeni da ne kliče za vsako stvar nekoga v pomoč, In je iznajdljiv pri popravilo hišnih del.  Da sprejme tudi tvoje želje.  Da srbi za dom in družino in je pripravljen tudi na slabe trenutke. In verjamem da je beseda da zna vdariti po mizi pomen pravega gospodarja in ne misel fizično nasilneža.  Žal smo generacija ki je ne delajo več.

Če verjameš. Ne meči vse moške v en koš.

tisti moški ki sami vse pedenejo po hiši in okoli hiše, ne potrebujejo ženske.

P.S.  prostitutka na klic je najcenejša ženska, če še ne veš.

Ja itak, da niso več, sam “steklo” in “pleh”, fuk pa se pri sosedi dobi:)

Ne bluzi, 09.07.2021 ob 19:49

Malo za hec, 09.07.2021 ob 19:42

Ne bluzi, 09.07.2021 ob 19:37

Dobri moški se še najdejo 😉 ne znaš poiskat

Ne govorim o tem, da moški niso ok, ampak da so vedno večji pussyji, ženske pa vedno močnejše. Sigurno pa se kje še tudi kakšen ok fant ali dec najde, ki ve kako se to igro špila. Moj ljubimec je bil tak! Še danes se mi toži po njemu. MMMM!!!!

Kar oddajaš, to pritegneš verjetno. Jaz teh tvojih moških nikjer ne vidim, vidim pa fejst moške, ki so zreli v razmišljanju in obnašanju, močni, ki so kavilirji, ki znajo žensko pohendlat in ženske, ki so tudi karakterno močne pa jih moški ravno zaradi tega toliko bolj spoštujejo in cenijo. Nikomur ne cvetijo ves čas rožice, dobro je imeti močnega partnerja ob sebi. Človek mimogrede zboli, kaj ti bo nek neresnež in nedozorel partner, ki še zase ne zna poskrbeti. Si misliš, da bi ob Schumacherju bila kakšna “manj močna” ženska? Zdavnaj ga ne bi bilo več..

Kakorkoli, glede na to da drvimo v apokalipso, dobro glej kdo bo ob tebi 😉

kje ti vidiš danes še kavalirje???? nikjer, to je izumrla vrsta , žal. Današnji moški itak najprej za svojo rit poskrbi. Večinoma fu** fehtarji .. in to so za tebe kavalirji? Lepo te prosim, ne zatiskaj si oči… pogooglaj kaj beseda kavalir pomeni . to so poznali naši dedki, babice, naša zdajšnja generacija pa žal ne

hmm

kukr sama pustis tko pa mas 🙂

jokanje po forumu ne bo nc resil

ce ne najdes takega ki ti ustreza pac bodi samska a ne

sicer pa opazam naslednje:

1) moski spol vecina zgleda ali kot pedri pri 30 letih presuhi pozensceni ali pa so debeluhi ki doma nic ne storijo pa caka da bo baba vse nrdila 🙂

ni vec moskih k te zagrabjo tko k treba k vejo kaj je sex

sicer je tako karakter ki ga opisujes so bosanci in so najboljsi ampak potem pa pridemo spet do tega da so tudi kurbirji pa tudi ce poroceni pa smo spet kjer smo

slovenci ne vem.. kasne 10% je takih ki jim bi pripisala karakter kot ga moski mora imet

ostalo zapito leno drkanje cele dneve slinjenje po mladoletnicah nc doma ne nrdi zensko gledajo kot spolni objekt pa se da jim doma use nrdi medtem ko je on s pivom v roki kar domov pride se uleze na sedezni vse stiri od sebe in konec ostalo pa nej nrdi zena

zame so slovenci nikakvi

p.s: sem slovenka,vem pa tudi kasni so juznjaki in so cisto nasprotje slovencem

kurbarija je povsod samo juznjak saj dobro zgleda dajo nekaj nase,dajo vse za druzino pa tudi ce ma ljubico ampak za druzino in zeno poskrbi kot je treba,v sexu so dobri,higienski,nezapusceni …

tip ki hodi po gostilnah ki nic doma ne naredi ki se oblizuje na vsaki

to je slovenec

zbogom in adijo😃

Saj pa ma 3/4 znake homoseksualnosti kjlub druzini….moderno je to danes….druzba gre v kurac totalno

llfode, 13.07.2021 ob 13:00

Predvsem izumirajo pravi moški zato, ker se jih z vseh koncev flodra od rojstva dalje, da biti pravi moški ni primerno. Madona, zdaj te emancipiranka nadere že, če ji odpreš vrata, češ saj lahko sama. Take hočete met, take imate. Če mi rečeš, da mi ni treba natankat in oprat tvojega avta, ga pač ne bom. Samo vprašal tudi potem ne bom več.

no evo dober dokaz

ponos do pm ko bi saj bil tok dobr da bi bil vreden tega pa upam stavit da si nikakav 🙂

vprasam enkrat potem pa ne vec

a to je trud za zensko? papak en

uci se od juznjakov

Močna ženska v stari temi.

Kje??

enga arabca si uzem, saj jih je že polno tud pri nas, sam ne pol pisat na forume, kako si zlorabljena in na silo v rit nažgana, ter s čim namazat, da ti modrca zgine k si se po štengah zvrnila

Ja moški lahko nazaduje v žensko, ženska pa nikamor….

replika neprijavljena, 13.07.2021 ob 09:09

Ne verjamem.

Ženske enostavno nimamo interesa za kaj takega. Ja, sodelovati na enaki ravni, komandirat nekoga pa nimam živcev.

Dejstvo je, da imamo neverjetno srečo, da živimo v času, ko si lahko privoščimo ukvarjanje s sabo in z razvojem, namesto z golim preživetjem, kot v preteklosti. In ženske tega obdobja ne bi rade izrabile za neko neumno dominanco, ampak za to, za kar so bile prej prikrajšane: ustvarjanje in razvoj.

Kar se sinusoide tiče se strinjam, ampak velja za celo človeštvo, ne le za en spol. Taki luštno kot je nam, ni bilo še nobeni generaciji do zdaj, dokler ne zaniha v drugo smer. Upam samo, da bodo naši otroci temu nihaju še ušli.

Vnuki pa nej najebejo ane itak vas ne bo več…

Se ti ne zdi, da ni več klasične delitve na moška in ženska dela, da ženske v želji po ’emancipaciji’ prevzemajo nekoč ‘moške’ zadeve in obratno? A zdej bi pa še izbirale kaj bi ‘prevzele’ moškim in kaj ne?

Kaj točno pa delate pri hiši? To da skuhaš in pomiješ je kvečjemu tvoja dolžnost. Da ne govorimo “o seksu in randijih” itak sama kurbarija od jutra do večer, iz dneva v dan, meseca v mesec. Samo to ste sposobne. Potem vas pa še en tepec oplodi, otroka vzgojite v nesposobnega imbacila, ker drugega itak niste zmožne…..in potem smo kjer smo….kot celotna družba.

Res je, da je vse več žensk možač in vse več moških poženščenih. Če ima ženska veliko rit in joške, še ni ženska v pravem pomenu besede. Veliko rit in joške lahko imajo tudi moški, vse bolj kosmate so tudi ženske. Vse manj je takih žensk ob katerih moškim zastane dih, vse manj je tistega ženskega v njih, ki jih naredi ženske. Enako velja tudi za moške.

Mislim, da tega ne gre pripisati kakšni želji po emancipaciji ampak kemikalijam s katerimi se dnevno hranimo. Skoraj v vsaki hrani so prisotni pesticidi,  barvila, sladila, konzervansi, antioksidanti, stabilizatorji in ojačevalci arome, poleg njih pa še modificirani škrobi, emulgatorji in emulgirne soli, veziva, utrjevalci, kisline in sredstva za uravnavanje kislosti, želirna sredstva, sredstva za vzhajanje, za ohranjanje vlage, proti sprijemanju, za povečanje prostornine, za obdelavo moke, za penjenje, za vzhajanje (karbonati), za zgostitev (gostila)… skratka gre za HORMONSKE MOTILCE. Če je delovanje hormonov moteno, je moteno tudi ločevanje na moški in ženski spol, vse več je/bo brezspolnikov. To se ne dogaja samo pri ljudeh ampak tudi pri vodnih organizmih, ki živijo v vodah prepojenimi s kemikalijami. Brezspolne ribe (žabe…) so odkrili tudi v Ljubljanici.

En tak trend je, da mora biti sodoben moški senzibilen, pomagati pri gospodinjstvu, otrocih… Ženske pa vedno bolj samostojne in sploh enakopravne. To je povsem OK. Sam ne pol jamrat, da te ni nalomu za hladno kosilo. Je pa za sodobne moške kar malo težko najti svojo pravo vlogo. Mislim, naši fotri nam niso bili ravno za vzor. Jaz sem kar vesel, da sem se z otroci povezal že v otroštvu. S filtrom se nisva nikoli mogla pogovoriti povsem odprto pa mi je zdaj žal, ko ga ni več. Pred mal bolj na hard sexom pa tudi ne bežim. Bolj je moja zadržana do tega pa kaj čmo.

Globoki prepad, 17.07.2022 ob 10:13

Kaj točno pa delate pri hiši? To da skuhaš in pomiješ je kvečjemu tvoja dolžnost. Da ne govorimo “o seksu in randijih” itak sama kurbarija od jutra do večer, iz dneva v dan, meseca v mesec. Samo to ste sposobne. Potem vas pa še en tepec oplodi, otroka vzgojite v nesposobnega imbacila, ker drugega itak niste zmožne…..in potem smo kjer smo….kot celotna družba.

dolznost? ko bos domov prinesel denarja tok da bos oba prezivljal i otroke bo moja dolznost da doma vse naredim govno jedno slovensko garant nisi juznjak upam dat pii stran cene si pa sramota juznjakom 🙂

dok pa js hodim na siht tko k ti bos pa lih tok nredu doma k jst

drek en

Koprčan, 17.07.2022 ob 10:36

Res je, da je vse več žensk možač in vse več moških poženščenih. Če ima ženska veliko rit in joške, še ni ženska v pravem pomenu besede. Veliko rit in joške lahko imajo tudi moški, vse bolj kosmate so tudi ženske. Vse manj je takih žensk ob katerih moškim zastane dih, vse manj je tistega ženskega v njih, ki jih naredi ženske. Enako velja tudi za moške.

Mislim, da tega ne gre pripisati kakšni želji po emancipaciji ampak kemikalijam s katerimi se dnevno hranimo. Skoraj v vsaki hrani so prisotni pesticidi,  barvila, sladila, konzervansi, antioksidanti, stabilizatorji in ojačevalci arome, poleg njih pa še modificirani škrobi, emulgatorji in emulgirne soli, veziva, utrjevalci, kisline in sredstva za uravnavanje kislosti, želirna sredstva, sredstva za vzhajanje, za ohranjanje vlage, proti sprijemanju, za povečanje prostornine, za obdelavo moke, za penjenje, za vzhajanje (karbonati), za zgostitev (gostila)… skratka gre za HORMONSKE MOTILCE. Če je delovanje hormonov moteno, je moteno tudi ločevanje na moški in ženski spol, vse več je/bo brezspolnikov. To se ne dogaja samo pri ljudeh ampak tudi pri vodnih organizmih, ki živijo v vodah prepojenimi s kemikalijami. Brezspolne ribe (žabe…) so odkrili tudi v Ljubljanici.

Vedno sem pravil, da so v Lj same pichke. E, to, to je sedaj dokaz, da sem imel prav!

Hehe, 17.07.2022 ob 09:58

Vnuki pa nej najebejo ane itak vas ne bo več…

Bi rekla, da bomo še, saj smo mladi otroke delal….

Punca moja samo nekaj ti povem, ni problem v dedcih problem je nastal v sistemu. Če žensko pogledaš grdo ali jo gledaš jo spolno izsiljuješ psihično, fizično, kaj pričakujete od moških?

V desetletjih se je stvar spremenila ampak ženske hočete moške ki bodo za vse poskrbeli za otroke, za perilo za zlikat noben problem, vse se da, ampak so meje!

New Report

Close