Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

Sam sem visok in suh, a name se limajo same neatraktivne izključno predebele in nizke ženske.

Kar je zanimivo, da se mi to dogaja tudi prek interneta,zmenkarij, torej še preden me dejansko vidijo, torej ne vedo kako fizično izgledam. Celo tako je prišlo, da bi že po prvem zmenku vsaka tretja takoj po zmenku šla z mano v posteljo. . Kar vidim njihove žareče oči, popravljanje las in oblizovanje ustnic. Tudi na tem forumu sem že dobil ponudbe, kot prijavljena oseba. Neverjetno res. Zakaj se mi to ne dogaja pri ženskah z normalno postavo? Ene ni bilo v mojem življenju, niti ene, ki bi jo zanimal, razen okroglih. Mene takšne ženske pač odbijajo. Sicer sam nisem lepotec, rekel bi zlata sredina v obraz, postavo pa imam nadpovprečno.

Še malo pa bom začel verjeti v bad karmo. Nekdo tam zgoraj me očitno ne mara in se dela norca iz mojega življenja. Kot da bi me nekdo kazoval, da živim igro življenja na hard level. Je to mogoče ker sem tak kot si same želijo, pa ne morejo biti?

Kakšna ideja zakaj se mi to dogaja? Če je treba opraviti kak obred, žrtvovati ovco, ali hoditi po ognju, obiskati samostan,menihe….karkoli da se mi odpre mi povejte…res sem neverjeten.

Sam zrihtaj svojo glavo in potem nehaj objavljsj svoje bolestne teme o okroglini žensk.

Nic ne razumem. Saj ti pristopas, torej ti izbiras. Razen ce verjames zenski ki uporabja avatar od Pamele A. , da je na drugi strani sipe (ce je ineternet tvoji edini nacrt) dejansko ona.

Meni je to logično, da te bodo na netu večinoma grde oblegale.

Mogoče še zdaleč nisi tako zanimiv, kot misliš. Visok in suh? Meni suhi moški nikoli niso bili všeč.

Na netu se ne vidi kaksen si. Odloca le gobec.

Ta forum je fajn. Ko si na tleh, te še fajn pohodijo z gojzarji.

Ne vem, zakaj se ti to dogaja, zdi se mi pa, da te lahko uvrstimo med posebne fenomene, ker po mojem se to ne dogaja nikomur drugemu. Mogoče pa v bistvu TI opaziš samo take ženskice in posledično seveda zbudiš zanimanje pri njih.

Hmmm, gruntam kateri od naših mončkov je takole izlil svoje ranjeno srce.

Talepe te ne bojo nikoli šmirglale same od sebe, sploh pa ne samo na podlagi videza. Jaz ti priporočam, da v profil prilepiš še kšno fotko kjer si s prijatelji slikan, da izpadeš bolj socialen. Tko bo vsaj vedla, da nisi nek creepy guy brez lajfa. 6peki očitno delujejo samo pri bajsah. Ko sem bil še na Netlogu, so največ pozornosti, komentarjev/komplimentov, dobili tipi slikani zraven bemfla, oblečeni v biznismen cote, zraven pa še kako fotko z žura/morja, s prjatli, prjatlcami.

Ženske so dost naivne, da se jih lepo obračat, če si pameten.

Ma daj, koga briga za kašne tipe se zanimate 40+ letnice ? Visok in suh sploh ni tok slab kombo, o tem sem že zadnjič razlagal…

Ma daj, koga briga za kašne tipe se zanimate 40+ letnice ? Visok in suh sploh ni tok slab kombo, o tem sem že zadnjič razlagal…[/quote]

A pa prov kombo?

Meni se zdi, da če se že najde kšna lepa na teh profilih, je tud sama dost izolirana od ljudi in ma glih tko kot ti probleme z navezovanjem stikov. Nima dost prjatlc, mogoče če ma eno, pa še s to ne hodi kam dosti naokoli. Kje pa naj koga spozna ? Potem ji pa internet ostane. In ker je lepa, in ker se zaveda, da je lepa, pa pol kensla tipe tebi podobne. Še najmanj kar ona trenutno potrebuje ob sebi je deca sebi podobnega. Išče si nasprotje, družabnega, komunikativnega, k ga velik ljudi pozna, da bo potem še ona zablestela v polnem sijaju. Kraljica noči, rdeča preproga, hollywood fore. Sploh pa te tamale dans mau preveč telenovel gledajo, so že mau zgubile stik z realnostjo.

Kako pa ti pokažeš zanimanje za žensko, ki ti je všeč? A ni to bolj pomembno od tega, kdo vse se zanima zate? Saj ti izbiraš. Res da ona na koncu izbere, samo če se ti zanimaš zanjo tako, da ji govoriš, kaj vse bi morala ona zate narediti, si že izgubil-vitko in močno.

Edino če toliko truda vložiš v svojo postavo in si skoz lačen, potem pa lahko da nezavedno privlačiš debele, ker tvoji podzavesti obljubljajo vsaj nekaj veselja.

Zgleda, da boš moral začeti sam izbirat take, ki so ti všeč, namesto da čakaš na ona izbere tebe. Na to še nisi pomislil?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsekakor ne poskušaj sreče v literarni umetnosti kot pisatelj, kjer je potrebna domišljija in določen slog pri izmišljevanju zgodbic, ker boš pogorel na celi črti, tudi za kak rumeni tisk bo premalo, saj se boš težko kosal že z Branetom Kastelicem. 🙂 Je pa dobra kolumna za babji, pardon, M/Ž ČVEK, če je slučajno komu dolgčas v tej pasji vročini in za dolgčas odgovori na cenene za lase privlečene zgodbe moškega, ki se bolj slabo pozna ‘žensko dušo’.. 🙂

Keksić, kaj priporočam? Hladen obkladek na čelo in obvezno nič alkohola, da se ti stanje ne poslabša. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

🙂 🙂 🙂

Matjažko, a tebe je Keksič tako v strah vzel, da še analize ne upaš sestavit? Aja, saj si jo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kjer so “debele” in “stare” ženske, tam ga ne moreš zgrešiti, ker navija isto lajno. 😀
Ne vem, kako gleda lastno mater, ki je “stara koka”, menda vsaj debela ni. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ampak presledka pred vprašaji pa ne dela 🙂

vsako napredovanje se začne na dnu
vsakdo napreduje do svoje nezmožnosti napredovanja

..ker si po napisanem sodeč en velik cepec. Pa mislim, da si ga tudi z oceno svoje (ne)privlačnosti mim pihnil, torej, da se zdiš sebi lepši in postavnejši, kot pa si v resnici. Ker večina tipov, ki imajo v glavi pošlihtano in ne izgledajo kot Šrek, nima problema najti ženske zase. Ti v živo očitno tako odbijaš ženske, da se moraš posluževati interneta, hahahah…pa še tam ti ne rata. Po tvojem zapisu sodeč me ne čudi, da te kakšna kvalitetna bejba niti povoha ne…

Sliko postave, da vidim ce si res nadpovprecen potem se bomo pa naprej menili.

Pač si sam neprivlačen, precenjuješ se.

In če že iščeš naslov za pomoč, ti priporočam, da obiščeš psihiatra.

Takih komentarjev pa ne boš brisal ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close