Zakaj privlačim neatraktivne ženske?
očitno se precenjuješ v reali pa si predvsem dolgočasnež z velikim egom. Bodi vesel, da te sploh katera pogleda.
Pa še obratno vprašanje: Zakaj bi pa ti rad imel nadpovprečne? Te tvoj spodnji prijateljček vodi skozi življenje?
Pa če bi rad imel lepotico, rešitev je enostavna: zasluži veliko denarja, ampak res veliko, pa ne bo noben problem.
Lej preprosto je. Ker imaš skoz v mislih, kako ti okrogle niso všeč, vedno privabljaš okrogle. Začni izpostavljat, kako so ti všeč vitke, razmišljaj o vitkih, na okrogle nikakor ne misli!! Jaz sem imela problem, ko sem si govorila, da skoz spoznavam majhne fante, sama sem pa kar visoka. Potem sem pa začela govoriti sama sebi, da si želim spoznati visokega moškega.. in sem ga!! Probaj, zgubiti nimaš kaj!!
Berem zadnja dva dneva vaše komentarje. Hvala vam za vsa mnenja, predvsem pa kritike.
Radi bi rekel, da zaradi vaših negativnih komentarjev ne dobim ženske, ampak kot se tukaj kaže je problem v sam ne vem čem. že dejansko tako delujem in izgledam, da privlačim za moj okus neprivlačne ženske. Očitno je to moje prekletstvo-
Slik ne mislim devati, imam pa res dosti nadpovprečno postavo,brez fitnes sixpackox in podobnega načičkanjega sra*ja. Res naravno postavo.Ampak me pa očitno matra samozavest,psiha, karma me zj*be.
Mimo grede, danes sem spet spoznal eno žensko, okoli 1730. Sicer nisem hotel, ampak tako je poslovno srečanje naneslo. Do 19 ure sva si izmenjala cca 21 sporočil. Ah lažem, več je bilo, pa saj nima veze. Žal ni moj tip. Spada spet med taokrogle. S tem ne mislim nič slabega, le da me nekdo očitno kaznuje.Moja napaka da sploh odgovarjam 🙁
Vem da se vam zdi moja zgodba kot brezvezništvo na tem forumu, ampak tole je zame pekel. Ne trolam. Res mi je hudo. Sem pozitivnež, zato ne vem kaj sem komu storil slabega da se mi takole maščuje.
evo moj mail pa če ima katera ali kateri izkušnje s slabo karmo naj se javi, hvala.
[email protected]
Pa dobro, a lahko nehate s pošiljanjem mi privat sporočil???? Rabim nasvet kako se vas rešiti, rabim strokoven nasvet ali pa očiščenje bad karme, ne pa dodatne prijateljice. Pa brez zamere.
hvala ti. več mi pomagaš kot vsi svetovalci in obiskovalci do sedaj. srečno in lep pozdrav 🙂
Pa dobr, po strokoven nasvet prihajaš na ŽMČ? 21 sporočil? A je ne moreš takoj vprašat kolikšen je njen itm?
Nesrečnež31 koliko si pa star?
31
pa v tem je moj problem. Nekako v naprej vem da je njen itm čez 30 🙁
Ta je dobra.
Mogoče se naučit sprejemati ljudi takšne kot so, neobvezno od tvojega pogleda na vitkost ali debelost ljudi. Ko ne boš obremenjen pri ljudeh le glede obilnosti ali pa neobilnosti, se ti bo tudi ta meja zabrisala, ker boš imel okrog sebe raznovrstne ljudi.
Včasih berem in napišejo ljudje, da videvajo okrog sebe ali na ulicah same debelejše ljudi. Pa si rečem, kako jim to uspe, da vidijo na vsakem koraku le močnejše, če se še ni zgodilo, razen, če bi bil zbor močnejših, da bi se na enem mestu nahajali le močnejši ali celo le samo ti hodili po ulicah. Nemogoče. Sama opazim pa med ljudmi tudi tako močnejše, prav tako povprečne, prav tako pa tudi postavne.
Veliko poudarka daješ na okroglost, vitkost, kjer se vseskoz okrog tega vrti. Ne vem, kakšne interese si sam izkazoval s tisto “21 sms”, predno si si rekel, da ni dobra niti za sms, ker ima previsok itm. Ne vem tudi, kakšna je tvoja komunikacija z ženskami, pri katerih že pri srečanju vidiš (kot 21 sms), da je med močnejšimi, da potem taka ženska na drugi strani dobi čisto druge predstave v vajinem komuniciranju 50ih sms.
Ne vem, kaj moraš ali kaj ti ponuja življenje, da bi poskušal osvojiti na svoji poti z ljudmi, ki niso pač vitkejše sorte. Če se ti neprestano dogaja eno in isto. To moraš sam prečesati in ugotoviti.
In če že v naprej veš, kakšen itm ima nekdo na drugi strani, ki je nujno vsaj 30 ali več, govori le o tem, da si tako obremenjen s tem, da dejansko drugega niti ne zmoreš videti. Človeka ne spoštuješ, ker ima itm 15, 20 ali pa 30, ampak po čem drugem. Ko boš s tem razrešil, bo mogoče prišla naproti tudi takšna, ki bo tebi ustrezala in jo ne boš gledal le skozi itm.
pa v tem je moj problem. Nekako v naprej vem da je njen itm čez 30 :([/quote]
Hočeš reči, da že v naprej veš, da boš v zosu in da te kar vleče tja kot neko brezmočno bitje, ti pa ne moreš prav nič narediti, da bi se izvlekel? Kot tisti policist, ki vidi bananin olupek na pločniku pred sabo in reče: spet bom padel?
pa v tem je moj problem. Nekako v naprej vem da je njen itm čez 30 :([/quote]
Hočeš reči, da že v naprej veš, da boš v zosu in da te kar vleče tja kot neko brezmočno bitje, ti pa ne moreš prav nič narediti, da bi se izvlekel? Kot tisti policist, ki vidi bananin olupek na pločniku pred sabo in reče: spet bom padel?[/quote]
Kako češ takega preusmerit stran od olupka, kot tako, da mu nastaviš drugega nekje drugje? :))
So suhe, srednje, močnejše postave – ampak kar je glavno, “grdih” žensk pa ni, le miza ponuja raznoliko izbiro za različne okuse. 😉 In moški, ki jamrajo, da je samo ena vrsta tortic na mizi, se nikoli niso in ne bodo sladkali ter oblizovali prstov. 🙂
obupna kombinacija.
zame je top pod 1,75 in nabit, z ne preveč špeha. visokih in suhih nisem nikol šmirglala.
ženska z itm 21+ je definitivno debela, sicer malo predebela, ampak je vseeno debela, ali, politično korektni, “močna”. sploh se ne gre za spoštovanje, ampak za življenjski stil. nikoli ne bi imela tipa z itmjem 30, ker pač ne bi mogel nikamor z mano it, ne bi mogel športat, ne bi mogel normalno seksat, ker to je nagravžen napol-invalid. nekoga, ki bi hropel, ko bi prehodil 100m, pač ne bo v mojem lajfu.
Moški, ki tako razmišlja, na mizo ne dobi niti grdih “tortic”. Takšne tekste pa piše v upanju, da se ga kakšna grda obupanka le usmili. 🙂
Mogoče pa zate velja tole:
Huston argued that the evidence for the matching hypothesis didn’t come from matching but instead on the tendency of people to avoid rejection hence choosing someone similarly attractive to themselves, to avoid being rejected by someone more attractive than themselves. Huston attempted to prove this by showing participants photos of people who had already indicated that they would accept the participant as a partner. The participant usually chose the person rated as most attractive; however, the study has very flawed ecological validity as the relationship was certain, and in real life people wouldn’t be certain hence are still more likely to choose someone of equal attractiveness to avoid possible rejection.[8]
ženska z itm 21+ je definitivno debela, sicer malo predebela, ampak je vseeno debela, ali, politično korektni, “močna”. sploh se ne gre za spoštovanje, ampak za življenjski stil. nikoli ne bi imela tipa z itmjem 30, ker pač ne bi mogel nikamor z mano it, ne bi mogel športat, ne bi mogel normalno seksat, ker to je nagravžen napol-invalid. nekoga, ki bi hropel, ko bi prehodil 100m, pač ne bo v mojem lajfu.[/quote][/quote]
To bi ti mogla mal avtorju razložit, ker ima on problemček z itmji, razlikovanjem in v končni fazi z odločnostjo.
Mene ne motijo itmji in gre za interakcije med ljudmi kot takšne in se spoštovanje nanaša tako na vitke kot na močnejše ljudi. In ljudi pač ne spoštujem po itm, ampak po čem drugem.
Ne bi si pa izbrala za partnerja moškega močnejše postave, ker me pač ne privlačijo, debelost mi ni všeč zdravstveno niti vizuelno.
ni mus, da vsak šrauf dobi svojo matico in tudi obratno ne
To, da male bajse privlacijo visoki suhci, vsekakor ni univerzalno pravilo. 🙂
A se avtor res ne zaveda, da v “igri” aktivno sodeluje? S tem, ko male in debele isce, pogleduje. Malo ze iz firbca, a bo tudi tej vsec”. Malo zato, ker verjame, da ji bo vsec. Hranjenje ego pa te zadeve.
One pa si spogledovanje, ki ga sicer niso vajene, razlozijo kot pokazatelj interesa. Vse kar sledi, npr. izmenjava sporocil, itd je le nadaljevanje te igre.
Avtor, predlagam naslednjo “resitev”:
Zacni se ozirati za nekoliko bolj privlacnimi. Recimo, ena kategorija vise. Gotovo bo precej manj pozitivnih odzivov. Tudi vec napora bos moral vloziti predno bo prislo do kaksne izmenjave sms-ov. Zato pa se utegne kdaj se kaj vec razviti.
To mora pa vsak zase zakljuciti, koliko truda je kaj vredno. Se kako velja tudi za zenske. 🙂
To mora pa vsak zase zakljuciti, koliko truda je kaj vredno. Se kako velja tudi za zenske. :)[/quote]
Raje vzamem 6ko, 7ko, k mi vzame 5min časa, kot pa da se več dni vlečem za 9ko, pa kao 10ko, pa še potem ni zagotovila, da kej rata.
Tiste preveč lepe znajo bit tud že mau deluded. Mislm, sej bi tud mi postal taki, če bi nas vsak dan oblegale babe, nas po nepotrebnem nagrajevale s komplimenti, darili, pesmicami,..
Seveda. Prisiljene so se prilagoditi svoji realnosti. Na sreco sem to, kar dosti obicajno dozivljajo hude zenske, imel priloznost obcutiti tudi na lastni kozi. In jih zelo dobro razumem. Tako kot tisto drugo skrajnost.
Forum je zaprt za komentiranje.