Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

obupna kombinacija.
zame je top pod 1,75 in nabit, z ne preveč špeha. visokih in suhih nisem nikol šmirglala.

ženska z itm 21+ je definitivno debela, sicer malo predebela, ampak je vseeno debela, ali, politično korektni, “močna”. sploh se ne gre za spoštovanje, ampak za življenjski stil. nikoli ne bi imela tipa z itmjem 30, ker pač ne bi mogel nikamor z mano it, ne bi mogel športat, ne bi mogel normalno seksat, ker to je nagravžen napol-invalid. nekoga, ki bi hropel, ko bi prehodil 100m, pač ne bo v mojem lajfu.[/quote]

Odvisno, iz česa je nekdo sestavljen. Dvomim, da ima Tina maze ITM pod 21, pa ima sigurno več kondicije, kot mi vsi skupaj. Mišice so težje od špeha. Dec, ki ima ITM 30, je lahko tudi zelo nabit, čeprav kardio vadba te kar pokuri, tako da, če je v dobri kondicijski formi, ima realneje ITM nižji, če ne jemlje steroidov seveda.

obupna kombinacija.
zame je top pod 1,75 in nabit, z ne preveč špeha. visokih in suhih nisem nikol šmirglala.

ženska z itm 21+ je definitivno debela, sicer malo predebela, ampak je vseeno debela, ali, politično korektni, “močna”. sploh se ne gre za spoštovanje, ampak za življenjski stil. nikoli ne bi imela tipa z itmjem 30, ker pač ne bi mogel nikamor z mano it, ne bi mogel športat, ne bi mogel normalno seksat, ker to je nagravžen napol-invalid. nekoga, ki bi hropel, ko bi prehodil 100m, pač ne bo v mojem lajfu.[/quote]

Odvisno, iz česa je nekdo sestavljen. Dvomim, da ima Tina maze ITM pod 21, pa ima sigurno več kondicije, kot mi vsi skupaj. Mišice so težje od špeha. Dec, ki ima ITM 30, je lahko tudi zelo nabit, čeprav kardio vadba te kar pokuri, tako da, če je v dobri kondicijski formi, ima realneje ITM nižji, če ne jemlje steroidov seveda.[/quote]

Tale ITM 21 je ratal iz števila sms, ne iz kg. Nekdo je nekaj narobe razumel.
Tina Maze ima po podatkih na netu 172 cm in 68 kg in ITM 23, kar je še v mejah normalnega ITM. Ni seveda suhica, je kar konkretna, ampak dvomim, da je debela v smislu, da ima preveč maščevja.

Drugače imam jaz ITM 21, pa nosim konfekcijo 36, tudi 34, s tem da sem visoka 168, in nekako nisem debela. Če bi imela 7 kg manj, bi veljala že za podhranjeno (po ITM).

Vsi se preveč obešajo na ta ITM. Važno je, kako zgledaš. En tip je lahko visok 180 pa ima 78 kil, pa obupno zgleda, če ima tanke noge in lamp. Tako zgleda večina tipov srednjih let, ki nič ne športajo.

Važno je, kolk je špeha in splošen izgled.

haaahahahaha :)))))))))) jeah right 🙂 “nekako nisi debela” :)))))) okeeeej

tina je tudi po količini špeha na zgornji meji, čeprav ji večino mase prinesejo mišice.
in še enkrat, kar je blo že 100x povedano – itm je merodajen za normalne/povprečne ljudi, NE za profi športnike, ki so nakvihtani

haaahahahaha :)))))))))) jeah right 🙂 “nekako nisi debela” :)))))) okeeeej

tina je tudi po količini špeha na zgornji meji, čeprav ji večino mase prinesejo mišice.
in še enkrat, kar je blo že 100x povedano – itm je merodajen za normalne/povprečne ljudi, NE za profi športnike, ki so nakvihtani[/quote]

Ti si očitno tip, ker se ne spoznaš na ženske konfekcijske številke.

ITM ne pove nič. Edino kar šteje so kg mišične mase, ali % telesne maščobe.

Enim gre maščoba bolj v rit, drugim v trebuh, spet tretji imajo vse normalno porazdeljeno, in taki ponavadi tud najbolš zgledajo.

Lahko imaš pri 178cm 76kg čistih mišic, pa je to po indeksu telesne mase že skoraj blizu debelosti. Izgledaš pa k Christian Bale v filmu American Psycho.

Pardon 76kg telesne teže, ne čistih mišic. Tam 8-9 % body fata. Mišično maso si lahko pa sami izračunate.

očitno, ane.
ti se v 34 številko lahko kvečjemu stlačiš v pajkice, ampak tam bi se tudi v številko 30 verjetno :)))
jaz sem visoka 165, imam 52 kg in z ITM-jem 19 nosim številke 36 ali 38 (G-Star tudi 36 ne navlečem), tudi v sanjah se pa ne stlačim v 34.
s tem, da veliko športam in se mi ne nabira špeh na riti tako kot ostalim, kar pomeni, da bom prej lahko oblekla manjše hlače, kot ena, ki ne športa.
glede na cifre, ki si jih navedla, imaš 60 kil, kar pri tvoji višini pomeni tresoča in zamaščena stegna in rit. kar sicer ni narobe, če tebi tako ustreza. med vitke in fit se pa žal ne boš uvrstila.

Ti budala zgleda še vedno ne zastopiš, da se enim več maščobe nabira v riti, kot drugim. ITM nima nič s tem, kot tudi konfekcijske številke ne.

očitno, ane.
ti se v 34 številko lahko kvečjemu stlačiš v pajkice, ampak tam bi se tudi v številko 30 verjetno :)))
jaz sem visoka 165, imam 52 kg in z ITM-jem 19 nosim številke 36 ali 38 (G-Star tudi 36 ne navlečem), tudi v sanjah se pa ne stlačim v 34.
s tem, da veliko športam in se mi ne nabira špeh na riti tako kot ostalim, kar pomeni, da bom prej lahko oblekla manjše hlače, kot ena, ki ne športa.
glede na cifre, ki si jih navedla, imaš 60 kil, kar pri tvoji višini pomeni tresoča in zamaščena stegna in rit. kar sicer ni narobe, če tebi tako ustreza. med vitke in fit se pa žal ne boš uvrstila.[/quote]

Ne vem, od G-Star imam samo take hlače, ki imajo cifre kot kavbojke, torej ne ženskih konfekcijskih cifer in ja, G-Star ima majhne cifre. Kavbojke imam sicer od 26 do 28, odvisno od firme.
Nimam 60 kg.
Nimam tresočih stegen in zamaščene rite, ker tečem. Za občutek – kupila sem takole obleko, modelka je iste višine kot jaz, oblečeno ima isto cifro, kot sem jo naročila jaz.
Če moraš nositi 36 ali 38, pomeni, da si kljub majhnemu št. kg puding. Ko sem jaz pred leti imela 54 kg, sem nosila tudi cifro 32, v glavnem pa 34 oziroma xs.

Za občutek – kupila sem takole obleko, modelka je iste višine kot jaz, oblečeno ima isto cifro, kot sem jo naročila jaz. Sigurno ima manj kil kot jaz, ampak sigurno tudi manj športa kot jaz.

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Skater-Dress-with-Scooped-Neck-and-Flared-Sleeves/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5127945&cid=5235&Rf-200=4&Rf-300=1880&sh=0&pge=6&pgesize=36&sort=1&clr=Black&totalstyles=633&gridsize=3

a stopi ti pa ne, da bi drkal namesto tipkal, ko bejbe opisujejo svoje geštelčke ☺

glede na to, da se meni ne nabira, bi zgoraj omenjena gospodična lahko oblačila kvečjemu 38-40 številke 😉
se pa itak ve, da večina žensk laže o kilogramih, zraven se pa prepričujejo, kako one “nekako niso debele, ampak imajo samo obline”, curvy je sexy, vežno, da si zadovoljna v svoji koži in podoben bulšit :))) pa še tipa terorizirajo (če ga imajo) in ga morajo obvezno vsak mesec vprašat, če se jim zdi debela :)))

No, če bi jaz imela debelo rit, pač ne bi mogla nositi cifre 34 in 36. Tako da malo veze ima.
ITM je res samo neki okvir, ampak pri vrednosti 21 in konfekciji 36 moraš imet že ornk razburkano domišljijo, da se ti zdi ženska debela.

glede na to, da se meni ne nabira, bi zgoraj omenjena gospodična lahko oblačila kvečjemu 38-40 številke 😉
se pa itak ve, da večina žensk laže o kilogramih, zraven se pa prepričujejo, kako one “nekako niso debele, ampak imajo samo obline”, curvy je sexy, vežno, da si zadovoljna v svoji koži in podoben bulšit :))) pa še tipa terorizirajo (če ga imajo) in ga morajo obvezno vsak mesec vprašat, če se jim zdi debela :)))[/quote]

Ne, oblin pa nimam. Tudi oblačil v cifri 38 in 40 ne. Pridi pogledat, če ne verjameš.

Ne, oblin pa nimam. Tudi oblačil v cifri 38 in 40 ne. Pridi pogledat, če ne verjameš.[/quote]

kakšen FFM bo to, ko pridem še jaz ♥♥♥

Vse se da, če se hoče :).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če imaš 168cm in itm 21, vemo kje je problem – ne znaš izračunati ITMja :))))
sami ausšusi, le od kje ven pade ves ta folk :)))
obleka za nosečnice je pa res relavanten primer :))) take verjamem, da nosiš res 32 :))) to je tipičen primer obleke za bajse: črna (itak) in brezoblična, da se postave sploh vidi ne :)))

hahahaha :))))))))
točno to sem imela v mislih :))))))

Ponavadi mate glih tiste, k samo tečete, čist brezvezno postavo. Zgledate dobro samo v dolgih hlačah, ko pa si nataknete gor kšno kratko krilo, kopalke, se pa vse dol povesi. Skinny-fat so zame glih tok brezvezne, kot debelajse.

Ponavadi mate glih tiste, k samo tečete, čist brezvezno postavo. Zgledate dobro samo v dolgih hlačah, ko pa si nataknete gor kšno kratko krilo, kopalke, se pa vse dol povesi. Skinny-fat so zame glih tok brezvezne, kot debelajse.[/quote]
A tud za 6-tko ali pa 7-ko niso dovolj dobre?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če imaš 168cm in itm 21, vemo kje je problem – ne znaš izračunati ITMja :))))
sami ausšusi, le od kje ven pade ves ta folk :)))
obleka za nosečnice je pa res relavanten primer :))) take verjamem, da nosiš res 32 :))) to je tipičen primer obleke za bajse: črna (itak) in brezoblična, da se postave sploh vidi ne :)))[/quote]

Če se zdaj kaj bolje počutiš v svoji koži – ja. Sem bajsa, čeprav sem višja od tebe in nosim manjšo konfekcijo. Happy?

Ponavadi mate glih tiste, k samo tečete, čist brezvezno postavo. Zgledate dobro samo v dolgih hlačah, ko pa si nataknete gor kšno kratko krilo, kopalke, se pa vse dol povesi. Skinny-fat so zame glih tok brezvezne, kot debelajse.[/quote]

Uh, kake trebušne se naredijo s tekom!
Ampak kot sem napisala že Lepolaski, če se boljše počutiš edino tako, da druge daješ v nič, potem si daj duška.

A tud za 6-tko ali pa 7-ko niso dovolj dobre?[/quote]

Ha ha. On me je že določil, da mi vse dol visi, Lepolaska, da sem debela in lažem o konfekciji. Mislim, če potem tudi nesrečnež31 tako izkrivljeno gleda na ženske, nič čudnega, da se mu zdijo vse debele in majhne.

A tud za 6-tko ali pa 7-ko niso dovolj dobre?[/quote]

Ha ha. On me je že določil, da mi vse dol visi, Lepolaska, da sem debela in lažem o konfekciji. Mislim, če potem tudi nesrečnež31 tako izkrivljeno gleda na ženske, nič čudnega, da se mu zdijo vse debele in majhne.[/quote]
On ima strašno vizijo. Napišeš komentar ali dva in že vidi celotno sliko tebe, morebitnih otrok, partnerjev in vsaj 2 družinska kolena sorodnikov za nazaj. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close