Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

Se mi nikoli ni zgodilo, da bi katera v živo zgledala bistveno drugače, kot s fotk. Očitno sem jih gledal s pravega profila. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tom Cruise je samo eden.

Verjetno bo vzela kakšnega Clarka in ga potem “frizirala”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nekulturnež kot Tom Cruise… haaahahahaha :)))))))))) na tem forumu so v veliki večini debele (in grde neumne, ker ne znajo dveh številk na kalkulator zdelit) babe in plešasti (in grdi) tipi 🙂 zato je moderator užaljen in briše poste z dokaznim materialom, ker sam spada v isto kategorijo :)))

kaka mozaca k se ma za lepo pa sexy z itm 19 al tko nekak in ma vsaj en doktorat!
Zenska ti si tolm.zakomleksana,da glava pece in hodis na Mon sproscat svoje frustracije.Kdo je glup se vidi po tvojih komentarjih.

To da sem jst nek lepotec ste si vi sami izmislili, samo da me lahko potem še naprej pljuvate. Kot je že avtor nad mano napisal, zakomplicirani ljudje, ki hodijo na Mon sproščat svoje frustracije.

Od zdaj naprej ne bom zagovarjala zensk,samo se v svojem imenu pisem.

Lepo, da boš popravila povprečje. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

tudi jaz tako mislim :)))))

Stara loptice, od kuda ti dolaziš i tko je tvoj otac, da mi jesi tako vulgarna? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

vi tukaj o špehu, ubožec s slabo karmo je pa še vedno tarča debelih bab.

No sej, al pa ko je iz 21 smsjev prekalkulirano v 21 itm, če kdo že z ritjo kaj ne podere )))

trla baba lan
da joj prođe dan

tudi jaz tako mislim :)))))[/quote]
uuuu zdej si me pa ubila z mojim orozjem faaak

Poleg zunanjega videza, je pomembno, da moški ni “glup ko kanta” … he he he 🙂

Če greš na spoznavne portale iskat partnerja se avtomatsko tudi sam uvrstiš v skupino “glup ko kanta”. Tu se nekaj zmrdujete kakšne ljudi srečavate tam, pa kljub neuspehom še kr vstrajate. Pravijo osel gre sam enkrat na led, vi se pa še kr drsate in čudite nad feedbackom. Ja večina bab je grdih ja, tistih 5 %, ki niso, pa so tam samo za attention whoranje.

Uf! Kapo dol in priklon do podna… da te lahko vidim in slišim. Kapo dam dol pa zato, da ne pade po tleh. 😉

SUHE BABE SO ŽLEHT!!!

Kot da tista moja debela soseda pa ni…

Se mi nikoli ni zgodilo, da bi katera v živo zgledala bistveno drugače, kot s fotk. Očitno sem jih gledal s pravega profila. :)[/quote]
Ma ja, kakšne ženske to znajo narest. Ampak tiste, ki si znajo z ličili izboljšati videz obraza. Saj če pogledamo znane lepotičke.. je marsikatera neprivlačna, ko ves make up odstrani. Zato se pač s takimi ne dopisuj. Poišči profile tistih, ki zgledajo naravno in ne boš razočaran, ko jo vidiš v živo, saj si bo res podobna.

bolj neumnega trola pa že dolgo ne, malce internetne razgledanosti pa tistim, ki mu pišete resne litanije, ne bi škodilo

Ne vem no..meni se zdi, da si prevč samozavesten glede svojega videza. Mislim sori..ampak ponavadi se najdeta skupaj dva približno istega “kova”.. v smislu.Pamela ne bo je*ala enega povprečneža kaj šele podpovprečnega( glede looka).. In če ti ne privlačiš lepotic..pomeni, da tudi sam nisi nek lepotec. Najdejo te ženske na tvojem nivoju. Pa ne mislim nič grdega zdaj s tem..ne zameri. Človek se pač more zavedat..kakšen je..kako izgleda..in kakšne s tem privlači.. in da verjetno ne boš dobil manekenke. Ali pač.. Te ne poznamo..slike ne daš..tako, da ugibam , da je kriv tvoj videz..lahko pa da je tudi notranjost.?. nekako v smislu kot so pisali predhodniki… Tale tvoja zadeva sigurno ni neka čarovnija oz črna magija. Glej jaz sem suha…če bi na primer sedaj videla tvojo sliko..bi ti lahko takoj povedala ali si mi privlačen ali ne. Če bi mi po fotki bil simpatičen..in bi te potem npr videla v živo..se s tabo pogovarjala..bi vsa ta “simpatičnost” s slike izginila, če mi tvoja notranjost..tvoje ne vem blebetanje..pogledi na svet itd ne bi sedli!! Hočem povedat, da je možno (ker pač slike nismo videli), da te tudi notranjost z*ebe, da se te ženske “višjega nivoja” izogibajo..in privlačiš samo obupane, osamele, dolgočasne, razočarane prenajeste bajsike 🙂
Pa lep pozdrav 🙂

“Preveč samozavesten” LMAO. Kaj ti sploh poznaš razliko med samovšečnostjo in samozavestjo ? 😀

Mislim, kakšni butli se tu oglašate. Imate se pa za tok pametne neki…

Sporočilo je bilo namenjeno avtorju posta..ne vam! tudi nisem brala drugih odgovorov…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close