Zakaj privlačim neatraktivne ženske?
je redko pokazatelj realnega stanja. Avtor moraš mal pri sebi razčistiti kaj sploh iščeš 😉
saj on je razčistil, samo ženske nočete “slišat”.
vsaka baba z itm-jem več kot 24 je debela krava (če ni glih noseča), pa se lahko še toliko tolažite z “močnimi kostmi”, “visoko kalorično vodo in zrakom” in “važno je razmerje maščobe in mišic” :))))))
saj on je razčistil, samo ženske nočete “slišat”.
vsaka baba z itm-jem več kot 24 je debela krava (če ni glih noseča), pa se lahko še toliko tolažite z “močnimi kostmi”, “visoko kalorično vodo in zrakom” in “važno je razmerje maščobe in mišic” :))))))[/quote]
@Lepolaska ti pa znaš moškemu dvigniti samozavest. To pa … :)))
znam dvignit marsikaj :)))))))
Ja? Samozavesti že ne … :))))
“Bohvarji”, da kakšen moški kaj potoži v zvezi z ženskami, daš “gojzarje” gor in …
Aja ne … salonarje z visoko peto … :)))))))))))))))))))
nepismenim je res nimam namena dvigovat 🙂 ker, če nisi opazil, sem govorila o ženskah in nesposobnih moških – jamračih in večnih pritoževalcih. sposobnim jo pa dvigujem, čeprav ni potrebe, ker imajo že tako dovolj visoko :)))
nepismenim je res nimam namena dvigovat 🙂 ker, če nisi opazil, sem govorila o ženskah in nesposobnih moških – jamračih in večnih pritoževalcih. sposobnim jo pa dvigujem, čeprav ni potrebe, ker imajo že tako dovolj visoko :)))[/quote]
Ne, saj da ne bo pomote. Velikokrat se nasmejim tvojim komentarjem, ker “kohones” pa imaš, to pa priznam. :))))))))))
Tiste lepe, pametne in bogate in suhe so v zvezi že od srednje šole, faksa. Ostale so sam še gravže, ki poskušajo na tak in drugačen način. Lahko pa da je problem tudi v tebi, in da vidijo da sta oba enako grda. Karkoli že, pri tvojih letih (31 predvidevam) boš težko našel normalno žensko.
In kej imaš ti problem hehehhe 🙂 Pač če želiš atraktivno pripravi denarnico 🙂 to so keš p….. 🙂 Je pa super da smo si različni meni osebno je vseeno kako ženska zgleda dokler ima v glavi urejeno 🙂
Zato ker si ravno malo lepši od grdega. Oziroma si skoraj lepi. Optimistično tebe probajo dobiti.
Tudi grdi ljudje nočejo biti z grdimi ljudmi.
Haha, ravno to sem zadnjič razmišljal. Ko pravijo “Lepa dekleta ljubijo barabe”. Tudi grde bi jih, sam jih barabe nočejo, razen če lahko z njimi delajo kot s smetjo oz. so bogate 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.