Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

Zakaj privlačim neatraktivne ženske?

je redko pokazatelj realnega stanja. Avtor moraš mal pri sebi razčistiti kaj sploh iščeš 😉

saj on je razčistil, samo ženske nočete “slišat”.
vsaka baba z itm-jem več kot 24 je debela krava (če ni glih noseča), pa se lahko še toliko tolažite z “močnimi kostmi”, “visoko kalorično vodo in zrakom” in “važno je razmerje maščobe in mišic” :))))))

saj on je razčistil, samo ženske nočete “slišat”.
vsaka baba z itm-jem več kot 24 je debela krava (če ni glih noseča), pa se lahko še toliko tolažite z “močnimi kostmi”, “visoko kalorično vodo in zrakom” in “važno je razmerje maščobe in mišic” :))))))[/quote]

@Lepolaska ti pa znaš moškemu dvigniti samozavest. To pa … :)))

znam dvignit marsikaj :)))))))

Ja? Samozavesti že ne … :))))
“Bohvarji”, da kakšen moški kaj potoži v zvezi z ženskami, daš “gojzarje” gor in …
Aja ne … salonarje z visoko peto … :)))))))))))))))))))

nepismenim je res nimam namena dvigovat 🙂 ker, če nisi opazil, sem govorila o ženskah in nesposobnih moških – jamračih in večnih pritoževalcih. sposobnim jo pa dvigujem, čeprav ni potrebe, ker imajo že tako dovolj visoko :)))

nepismenim je res nimam namena dvigovat 🙂 ker, če nisi opazil, sem govorila o ženskah in nesposobnih moških – jamračih in večnih pritoževalcih. sposobnim jo pa dvigujem, čeprav ni potrebe, ker imajo že tako dovolj visoko :)))[/quote]

Ne, saj da ne bo pomote. Velikokrat se nasmejim tvojim komentarjem, ker “kohones” pa imaš, to pa priznam. :))))))))))

Tiste lepe, pametne in bogate in suhe so v zvezi že od srednje šole, faksa. Ostale so sam še gravže, ki poskušajo na tak in drugačen način. Lahko pa da je problem tudi v tebi, in da vidijo da sta oba enako grda. Karkoli že, pri tvojih letih (31 predvidevam) boš težko našel normalno žensko.

In kej imaš ti problem hehehhe 🙂 Pač če želiš atraktivno pripravi denarnico 🙂 to so keš p….. 🙂 Je pa super da smo si različni meni osebno je vseeno kako ženska zgleda dokler ima v glavi urejeno 🙂

Zato ker si ravno malo lepši od grdega. Oziroma si skoraj lepi. Optimistično tebe probajo dobiti.

Tudi grdi ljudje nočejo biti z grdimi ljudmi.

Haha, ravno to sem zadnjič razmišljal. Ko pravijo “Lepa dekleta ljubijo barabe”. Tudi grde bi jih, sam jih barabe nočejo, razen če lahko z njimi delajo kot s smetjo oz. so bogate 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close