Zakaj prosjacimo, da bi BIH bil v EU?
24ur.com/novice/slovenija/golob-na-prvem-uradnem-dvostranskem-obisku-v-tujini
Torej milijon everov bomo stran vrgli za BIH?! Kdo pa je nas vabil v EU in nas financno podpiral?! Zakaj sta tako Pahor kot Golob taka strastna bojevnika za to, da bi bil BIH v EU? Kaj imamo mi od tega? Razen tega, da bi radi imeli vec balkancev v EU?
Kdo prosjači? Naši korumpirani globalistični politiki. Ker je ta umetna tvorba v interesu zahoda, da bi jo ohranili kar se da dolgo. Nefunkcionalna država na infuziji kjer se ne morejo dogovoriti o ničemer.
Republika Srbska ne želi v EUm, ampak zedinjenje s Srbijo, hrvaški kantoni pa s Hrvaško. Musliči bi se združili s Turčijo, ampak to ni mogoče, Vsekakor želijo musliči dominacijo, kljub temu, da jih je 43%.
Zakaj zato, 13.03.2023 ob 15:12
Golob oz. GEN-I je v preteklosti izvajal obilo nekih čudnih finančnih mahinacij po Balkanu, tudi po BIH. Že pred volitvami so opozorilno lansirali en relativno nedolžen delček (nekaj s HE na Neretvi), sedaj pa bosanski obveščevalci Goloba izdatno držijo za jajca in mora plesati, kot oni svirajo.
Točno tako!:) Golob ima obilo mahinacij v Bosni in bi mu vstop Bosne v EU nemalo koristil. Menda ja ne mislite, da se bori za delavsko rajo iz Bosne?:)
sem za, 13.03.2023 ob 15:43
Jaz sem za, da vstopijo v EU. Tudi želim si za ta narod da si končno opomore in uredi državo na nek nivo. Tudi članstvo nata bi jim prav prišlo, glede na njihovo agresivno sosedo.
Kar se pa njihove vere tiče, to mi je pa čisto mimo, zaradi mene če jih ne bi bilo (ver).
Mislis, da bi jim bilo res bolje?
Jebali bi jeza, se huje kot mi in Hrvati.